Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Kérdésem lenne mikulás event alkalmával kaptuk felröppenőként a mikulás sapit ,nekem azt nem váltották vissza.Lesz valami oka amiért a pajtámban maradt?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Másoknál is hasonló a helyzet mint Nálad. :)

Idővel a szkript a sapkákhoz is eljut, beváltja azokat is. Türelemmel legyél, kérlek!

Dalmacska20 kedveli ezt.
  3. valaki88

valaki88 Junior szaki

Csibe kérdez a Farmarany fáról.
    Sajnos már nem emlékszem, hogy mikor volt, meddig, és nem lesz többet.
    Más.
    A Malalás bódékat nem találom. Lehet, hogy még nem is kell, mert nem jöttek?

4. mamarygen

Szia!

A farmaranyfa megszerzése már nem lehetséges a játékban.
    2012. 04. 14-én kezdődő csemete napok különlegessége volt.
    Itt tájékozódhat a csibe erről:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/#post-5730

A Malala jótékonysági event tárgyainak beváltása folyamatos, nincs infó arról még, mikor térnek vissza a zöldséges bódék, hogy azokat is ki lehessen tenni dekorációként a farmra.
    Közlemény erről: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tanulj-és-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14514/#post-620176

5. valaki88

valaki88 Junior szaki

Köszönöm a gyors választ.
    (Rossz helyen kerestem az enciklopédiában.)

6. naneth

naneth Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Biztosan nem jó helyre írok, de végigmentem minden lépésen, és úgy látom az űrlapot nem tudom elküldeni :( Szóval a problémám: átutalással vettem Supertáp XL-es csomagot, de közlemény rovatot nem töltöttem ki... így nem is kapok semmit, gondolom.
    Hová és kinek írjak?

7. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Sziasztok! indítanám a teve tenyésztést, van is több 100 tevém de csak 1*4 tevét tudok betenni ,nem engedi ill.nem ajánlja fel ahol a mennyiséget növelhetném, pedig már a rózsalekvárt is ",megettem". Mi lehet a hiba?
    ID 30491542 légyszi nézzétek meg. Köszönöm.

8. mamarygen

Szia!

Az új rendelési felületet használtad a megrendeléshez??

Az ismertetőben szerepel, hogy ez a rendelési forma - díjbeszedés - feldolgozása eltarthat több napig!!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-díjbeszedéssel.773/

9. mamarygen

Szia!

Nincsen tenyésztő robotod, emiatt csak egyesével tudod a tenyésztéseket elindítani.
    Talán egy kupon még akad nálad?

https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

10. naneth

11. mamarygen

12. naneth

köszönöm szépen, ezt már megtettem, de azt hiszem az időből mindenképp kifutok :(

13. mamarygen

Nem kellene párhuzamosan két helyen tárgyaltatnod a dolgokat!

Ha a játék supportjával is felvetted a kapcsolatot, akkor nem korrekt a fórumon segítséget kérni.
    A fórumon a pénzügyi kérdések nem taglalhatók, mert személyes adatokkal összefüggő az ügy minden esetben.

14. naneth

Elnézést, de semmi visszajelzés nem jött, és úgy láttam, hogy nem is ment el a kérdés... ezért írtam ide. Bocsánat.

15. mamarygen

A regisztrációs e-mailedet vizslasd ... oda fog érkezni a játék supportjától a válasz számodra, ha nekik írtál.

16. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Az eventismertetőben ez van: CSP rovására lehetőség van spórolni a szupertáppal.)
    Ezt hogyan értsem? Hogyan tudok csp-vel szupertápot szerezni, illetve spórolni?

Utoljára szerkesztett: 14.12.16
  17. katalinberegi

katalinberegi Utánpótlás-írogató

sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha fát akarok ültetni de nincs szabad területem akkor a földemből hogyan vonhatok vissza egy darabot a fa helyének??

18. mamarygen

Szia!

A bal oldali menüben van egy ásó jelű ikon. A belső opciókban a harmadik jelet kell választani a törléshez. Ez a piros karikás áthúzott ikon.
    Kattints rá, majd arra területre vidd, amelyiket el akarod távolítani. Ott kattintva a föld eltűnik. A felső menüsor közepén látható is a törlő gomb. Ha végeztél, azt is le kell kattintani, mert csak akkor vált vissza a jelölés a szokásos formára.

19. mamarygen

Szia!

A csp tulajdonoddal vásárolhatsz színes tenyésztett tevéket a piacon ...- figyelni és jó időben vásárolni - .... ezzel spórolsz a szupertápokkal ... vagyis kiváltod a tenyésztést a csp vagyonod felhasználásával.

20. katalinberegi

katalinberegi Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen a segítséget

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.