Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Margella

Margella Utánpótlás-írogató

Sziasztok:)
    Tegnap este beraktam állatokat tenyészteni és ma akartam beszedni még mielőtt lejár a baby boom,de sajnos nem sikerült. Ha megvárom a hétvégi akciót és csak akkor gyűjtöm be, akkor duplán kapok állatokat,vagy akkor is csak egy-egy tenyészállatot szerezhetek?

2. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Tyúkanyó1949ID: 8045974 nem tudom kirakni az 1x1 es tevémet a bahamára -- 2 tő van belőle és nem engedi lehet hogy a fejlesztés van felül akkor mit kell csínálni Köszi a választ

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben megvárod a következő baby boomot, és csak akkor aratod, akkor is érvényes lesz rá az akció. Lényeg, akció ideje alatt aratott tenyésztés legyen.

4. |Tamás|

Szia!

Kirakod azt a tevét, ami a legtöbb tp-t adja, majd utána folyamatban rárakod a fejlesztéseket.

5. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Köszönöm szépen.

6. Margella

Margella Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget,akkor várok a begyűjtéssel:)

7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Az Alkalomhoz illő megjelenés nevű kitehetőt hol lehetett megnyerni?A gyulaika farmomon nem találom, de a többi farmomon van.:oops:

8. soramay72

soramay72 Fórum hercege

És írtam is nekik, bár ez inkább technikai probléma, legalábbis szerintem.

9. |Tamás|

Amennyiben írtál nekik, akkor nincs más teendőd, mint a regisztrált email címeden várni a választ, és szükség esetén cselekedni, ha kérnek valamit.

soramay72 kedveli ezt.
  10. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

de nem engedi egyiket se kirakni
    ráraknám én de nem teszi le az elsőt mert szerintem az alap alul van

11. |Tamás|

12. gyulaika

13. |Tamás|

Ránéztem a farmodra.
    Tehát akkor még egyszer.
    Megkeresed a legnagyobb dekort, amit kienged tenni (kincses sziget lent sivatagi csoda)
    -Ráhelyezed a fejlesztést (derék sivatagi csoda)
    -Ráhelyezed a második derék sivatagi csoda dekort.
    - Lesz egy fejlesztett dísztárgyad, amit továbbra is kitudsz majd helyezni, de még tudod tovább fejleszteni.

14. katalinberegi

katalinberegi Utánpótlás-írogató

szia nem tudok enni adni a kecsketejüzembe a kecskéknek pedig van táp csak nem lehet valamiért
    ugyanígy a tojástojó területre sem engedi miért??
    nem fognak éhen halni??

15. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia, van elég kecske, illetve tyúk a pajtádban?
    A kecsketejüzemhez 2 db kecske és egy kecsketáp kell. A tojástojóhoz pedig 3 db tyúk és egy tyúktáp. Csak akkor tudod őket megetetni, ha mindenből van elég a pajtádban.

16. katalinberegi

katalinberegi Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen a segítséget

17. Mókusoktanyája

Mókusoktanyája Utánpótlás-írogató

Mivel az eventtel végeztem, szerettem volna leellenőrizni az eventleírásban, hogy miket nyertem, de nem találom a táblázatot. Ez hogy létezik?

18. gyulaika

Szia! Táblázat nincs, de ha az event-pályán rákattintasz a kipipált dobozokra, ott látod, hogy mik voltak a nyereményeid.

19. Mókusoktanyája

Mókusoktanyája Utánpótlás-írogató

Köszi, de mintha láttam volna egy táblázatot is, lehet hogy csak álmodtam:)

Leho69 kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Matold kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.