Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia
    Igen hat a bahán is a tp-re!

2. Roxycat

Roxycat Utánpótlás-írogató

Köszi szépen!

3. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Ma kinyílt nálam Rackó ládája, de nem tudom, mit kaptam, hol keressem? Köszi a segítséget!

4. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

lippi02 kedveli ezt.
  5. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok ! Megtudom valahol nézni, hogy az érett veteményem / tegnap ültettem a mai eventhez / mennyi ideig marad meg, mielőtt elgazosodna? Köszönöm.

6. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia! A megéréstől számítva van 24 órád learatni a növényt. Kifejezetten nincs ilyen funkció a farmeramában , hogy ráviszed az egeredet és kimutatja, hogy mennyi ideig nem gazosodik be, de te ki tudod körülbelül számolni, mivel csak az érési időhöz kell adnod 24 órát. Itt utána tudsz olvasni: https://board-hu.farmerama.com/inde...trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/

7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Lehetséges, hogy még senki nem tenyésztett a piacra menyétet? Már elég rég bekerült a játékba, de még mindig nulla darab van belőle a piaconxD

8. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia!
    Hogy még senki azért túlzás!
    Valóban nagyon kevés ajánlat van menyétből a piacon.
    Ez a dinamikus piac miatt van, ahol a kereslet kínálat szabályozza az árakat. Minden újra nagy lenne az igény, de eleinte csak nagyon alacsony áron lehet kitenni az árut. Ezért a gazdák kivárnak hogy szép lassan emelkedjenek az árak.

Olvasd el a piactér ismertetőjét.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piac-működése.947/

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Kedves Modik segítsetek! Van egy csibém, szabi951 névvel. Mikor levelet, és ajándékot küldök, csak egyetlen pontot lép előre a zöld csíkja. Szeretném tudni, van-e ezzel a névvel még egy játékos. Köszönöm előre is a válaszokat.

10. Unique21

Unique21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Félek teljesen feleslegesen írom le gondom,de nagyon dühít(mert figyeltem rá!(1.karácsonyom).A Gond a '24 nap karácsonyig' elnevezésű "eventel" van. Pontosan a 19. és 20. napi zokni kinyitásával van! Tudom,hogy mindkét napon kiürítettem és most mégis mindkét napra azt írja,hogy darabja 12FA-ért nyithatom meg-újra! Mindennap belépek és kiváltom/megcsinálom a dolgokat.Tegnap rendben volt(különben már akkor írtam volna).Nekem nincs időm/kedvem ezt bizonygatni(ha egyáltalán lehetséges lenne),ezért ezt egyszer írom le.Kedves moderátor-NE írj dedós magyarázatot,hogy biztos rosszul emlékszem,csak akartam megnyomni stb... vagy képtelen kitalált,lerázós szöveget-az NEM érdekel,helyette Kérlek nézd meg,ellenőrizd le(ha lehetséges ez számodra-szerintem nem)az igazam és valamiféle megoldó javaslattal tisztelj meg!-KÖSZÖNÖM - Karácsony előtt ilyet megtenni emberrel-nagyot csalódtam a FARMERAMA-ban.
    Unique21ID: 54201040

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

3 db ilyen nevű farm van. Ez okozhat problémát.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján nem kerültek kinyitásra a zoknik. Megoldás egyedül a farmaranyért történő kinyitás.

13. takizsuzsi40

Én még egyetlen ajánlattal sem találkoztam, mindig szürke a menyét.

14. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Ha kitesznek egy ajánlatot arra pillanatok alatt lecsapnak!
    Lehet órákig kel kattintgatni mire elcsíp valaki egy ajánlatot.

15. takizsuzsi40

Oké, nincs más hátra mint várni türelmesen. köszönöm hogy válaszoltál:)

wiktorka17 kedveli ezt.
  16. Paincil

Paincil Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Bő fél éves kihagyás után tértem vissza és azt vettem észre, hogy hiába lépek be már több mint 1 hete folyamatosan, a kerekkerékre nem kapom meg a napi 1 pörgetést mint régen! :( :(

17. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

HéricsBáró és Paincil kedveli ezt.
  18. Paincil

Paincil Fórum-zöldfülű

wiktorka17 kedveli ezt.
  19. SACAFARM219

SACAFARM219 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy a lovaglóórát mire lehet használni?

20. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia!
    A lovaglóórát a ló terményes ólja a "Rodeó ranch" adja.
    A "Gyia" nevű gazdaköri feladatba lehet beadni!

Utoljára szerkesztett: 23.12.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.