Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    A vadaskertet a bölcs tölgynél 500 csillagért tudod kiváltani, vagy 299 farmaranyért a gazdaboltban tudod megvenni. Ha kiváltottad/ megvetted, akkor az állatokhoz kerül, onnan rakhatod ki a földedre.

2. Picur06

Picur06 Utánpótlás-írogató

Most lettem kész a lekvárfőzőben léptem a 4. szintre, bedobta a gazdakörit, megcsináltam és mentem a boltba, mert már erre a receptre pályázom kb 1 hónapja. Nincs recept, frissítettem: nincs recept... csináltam ki-be lépést és még mindig nincs a recept.

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor ott van a lekvárfőzőben, ha a gazdaboltban nincs. Ezt írtam. A recepteteket kétszer nem lehet megszerezni, mert nem lenne értelme.

4. Picur06

Picur06 Utánpótlás-írogató

Jelentem probléma elhárult, megvan a recept :)
    Már a lekvárfőzőben találtam, nem kellett kiváltani, ezek szerint valamelyik eventen már megszereztem a receptet, csak mivel régen volt elfelejtettem.

5. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Sziasztok,
    A Pinkie Pie süti a +1 bónuszt is hosszabbítja vagy csak ami a rekeszben van?
    Köszi a segítséget:)

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A rekeszekbe helyezett termékekre érvényes a pinkie süti hatása. Ott is csak egyszer lehet meghosszabbítani a helyet foglaló finomságokat!

7. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Köszönöm a választ akkor nem eszek belőle-.-

8. dörikati

dörikati Junior szaki

Szia! Szeretném kérdezni a gazdaköribe befejeztem egy feladatot! Melyiket az nem tudom de adott egy felhősort 15ezert trópusi tp és 36ezer tp viszont a felhöt nem találom a felhőknél csak olyan van amit aranyért lehet meg venni.Régi játékos vagyok de ezt most nem értem. köszönöm

9. Sziluka72

Sziluka72 Fórum-zöldfülű

Szeretném megtudni hogy a termékek közül a party malom lapát mire jó?Választ előre is köszi

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem tudod megnevezni mit keresel, nem sok esélyem van megtalálni - ebben gondolom egyetértünk.
    Itt találod a gazdaköri feladatok leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

Megkeresed mit teljesítettél, mikor, elárulod mit nem kaptál meg, akkor lehetőségem lesz utána nézni a történetnek.
    A játékos nevedet és az User ID számodat is meg kellene majd adnod mellé.

11. Csocsoovb

Szia!

Ugyan olyan termény mint a többi: piacképes, kérheti megrendelő, event szükséglet is lehet, stb.

12. Smile122

Smile122 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sok idő után most tértem vissza a játékhoz. Sajnos nem tudom h h jutok hozzá a napi pörgetéshez, ha van még ilyen. Régen a fekete bárány adta a jegyet... Most h van? Tudna segíteni valaki? Nagyon köszönöm!!!

13. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia! Októberben Rakcó elköltözött. A hírek felületén keresztül tudod elérni Rackót. Bővebb infót itt tudsz róla olvasni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

14. dörikati

dörikati Junior szaki

Szia! Köszi a válaszod, ha minden igaz IRÁNYDÉL amit befejeztem és ott van a felhő és azt irja minden paszulyszint ezt nem értem . köszi dörigazda ID 6310307.:)

15. Csocsoovb

Szia!

Ez a felhősor neve.
    Ha beírod a keresőbe a felhősoroknál, látni fogod: rendben megkaptad a nyereményedet, már üzembe is helyezted.

16. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy a Húsvéti lekvár és az Olívás-fokhagymás mártás bónuszai öszeadódnak? 30% mindenre+25% dekorációkra=55% a dekorokra?

Jól gondolom?

17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Dekoroknál igen, összeadódnak:)

Ivibaba54 és robeszka74 kedveli ezt.
  18. silk57

silk57 Junior szaki

Először is Boldog Karásonyt Mindenkinek! Most pakolom visza az állatokat, és a rénszarvasitálló narancsot nem tudom rátenni az alapra, nem engedi, már kiléptem, visszaléptem, és semmi.
    silk57 ID33916881 köszönöm a segitséget!

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ránéztem, az neked még alappal együtt van, üres területre helyezd ki.

20. sziriol

sziriol Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ismet felhagyott a "tudomanyom". Ezert kerdezek. Vettem Nyulketrec 2. szint, narancs. Van Nyulketrec 1. szint sarga. Miert nem tudom ratettni az ujat? Elolvastam a GYIK-ban a nyulketrecrol, en igy ertelmeztem, igy jon sorba.

Koszonom elore is!

Udv.
    Sziriol ID: 51946573

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.