Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

A pajtában találod , a tenyészállatok között

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy tenyészállat fajta. Kérlek, nézz körül a pajtádban.

3. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Nem tudom mit tegyek, tehetek?
    10 napja írtam a Supportnak levelet forintosítás miatt. Akkor azt a választ kaptam, hogy ügyem 1-2 nap alatt elintézik.
    Mivel semmi változást nem tapasztaltam (más levelet sem kaptam), ma próbáltam érdeklődni, sajnos nem sikerült.
    Kérdésem az, újból kell kérnem, vagy az eurós fizetés a végleges, ezért nem írtak vissza róla semmit?

Köszönettel: kariatida

4. |Tamás|

Szia!

Nem kell újra kérvényezned. Először is a regisztrált email fiókodban, vagy abban amelyikre kérted a levelet, azt alaposan átnézni a bejövő levelket illetve a spameket, kaptál-e választ.
    Amennyiben még nem kaptál volna választ, akkor az ügyed feldolgozás alatt áll. Tudnod kell, Karácsony, az nem csak Magyarországon Karácsony, hanem a világban, így szinte sehol nem dolgoznad, már pedig az ügyedet a kintiek intézik irodából.

5. aboga

aboga Aktív író

Sziasztok, megvettem a gülüszem zselé receptjét... de nem látom... Hol és hogyan találhatnám meg?

6. |Tamás|

7. aboga

aboga Aktív író

8. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy mit is kell vásárolni,ha a trágyadombom szeretném megnövelni? Jelenleg 550 trágyám lehet amit a fán el lehet érni. De tudom valami prémiummal ezt még lehet növelni,csak nem emlékszem mivel pontosan.

9. |Tamás|

Szia!

Prémium tagság megduplázza, de ez a régi prémium csomag esetén érvényes, amit jelenleg nem lehet vásárolni. Új prémium csomagok pedig még nem készültek el.

FalusiBika kedveli ezt.
  10. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Köszönöm! Akkor valószínű azért nem találtam a csomagot.

11. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Megcsináltam a besurranó tolvajból egy feladatot, és a feladatért kapott Gránát talányos tiki tenyészetet sehol sem találom. Meg tudná nekem nézni valaki?
    13564106 ID

Utoljára szerkesztett: 30.12.16
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

miniowl kedveli ezt.
  13. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok! A mostani event felreppenő gyujtófa elvileg küldhető ajándékba én mégsem találom sehol hogy elküldhessem.A szezonálisnál szokott lenni de szerintem nincs. Válaszotokat előre is köszönöm.

14. mamarygen

Szia!

Türelmet kérünk, javítják e küldési opciót!

Update: A javítás megtörtént, egy kilépést majd visszatérést követően az eventes ajándék küldhető a farmról!

Utoljára szerkesztett: 30.12.16
  15. miniowl

miniowl Fórum hercege

16. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Sziasztok! Egy szomszédom érdeklődött, hogy áruljam el, mi az a talányos matrica, amit a játékban kapott. 5. éve játszom, de erről még én sem hallottam. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm. Cincilke.

17. mamarygen

Szia!

Kérdezz vissza, kérlek!
    Milyen feladat teljesítése közben, mely részfeladat után kapta ezt a matricát?

A játék jutalmazásában az alábbi matricák találhatók, ezen felsorolás segítségével rátalálhat:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tárgyak-és-matricák-listája.2617/#post-627919

18. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok, kérdésem, hogy a különböző akciókról nincs egy helyen infó? A lejártakra gondolok, hogy utólag is kíváncsi vagyok, mikor mi volt, mikor járt le valami stb. PL. tegnap volt egy jó akció 50 % arany stb, egyik farmomon vettem, a másikon ma akartam, de nem találom. Köszi.

19. mamarygen

Szia!

Ezek az akciók farmonként változnak!

Nincs kimutatás ezekről ... ugyanis képtelenség lenne követni a sokféle ajánlatot. :)

Az ajánlatok hirdetési felületén ott az időtartam, azt kell figyelni ... általában 24 órás lejárattal érkeznek.

Vannak hirdetések, melyek nem jelennek meg minden farmon ... ez a kiválasztás a központi elosztás szerint történik, beleszólásunk, információnk sincs ezekről.

20. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Köszönöm a választ, sajnos a szomszéd közben kilépett a játékból, majd biztosan válaszol, ha újra belép. Floridában él és nagy az idő-eltolódás. Megkérdeztem, hogy hol találta a matricát, az albumban, vagy a vázaikon alatt, szerintem a neve sem talányos, csak neki talány a dolog. Jó eventezést kívánok! Üdv.Cincilke.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.