Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Sziasztok.........Ma találkoztam a terményeknél a Függőággyal.Eddig még nem is láttam ilyet!Megtudjátok nekem mondani,hogy ez minek a terménye????

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A medve terményes ólja!
    Függőágykészítő műhely

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 40
    • Kategória: emlős
    • Érésidő: 34 óra
    • Amit ad: 300 TP, 1x függőágy
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x medvetáp, 1x medve

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-egyéb-állatai.14337/

3. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget

4. kiralylany3678

kiralylany3678 Fórum-zöldfülű

sziasztok, valaki megmondana hol kaphatom meg a talanyos tikitenyeszeetet? hogy rakjam ki

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Melyik talányos tiki-tenyészetet keresed?? Az információs buborékban, illetve a nyeremény felsorolásában a név is szerepel.

A tiki talányos tenyészet a Bahamarama sziget területein használatos!

Az ültetvényen illetve az esőerdőben tudod kihelyezni ... üres 2*2 területre van szükség hozzá.

6. kiralylany3678

kiralylany3678 Fórum-zöldfülű

Koszonom a segitseget sikerult :)

7. Nimófarm

Nimófarm Járnitanuló

Sziasztok! Gazdaköri feladat teljesítéséért több csemetét is kaptam (azt hiszem tölgy). Sehol nem találom. Hol van, mit kell csinálni. Más ajándékot is kaptam de már nem is emlékszem. talán valami ecset. Azt sem találom.

8. JuliaBuli

JuliaBuli Fórum-zöldfülű

A szédült szántón a hódvár 4 db. trágyát ad betakarításkor. Nem hogy zavar, örülök neki, csak nem tudom miért ad többet mint más. Mit tettem, hogy ezt kirdemeltem.... Valaki el tudná mondani miért kapok ennyit.

Köszönöm előreis válaszaitokat!

9. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Pontosan melyik küldetésről beszélünk?
    Nézz szét kérlek a pajtádban az egyéb termékeknél, ha jól sejtem ott lesz.

10. ecoke49

ecoke49 Járnitanuló

Szia!
    Kérlek segítsél, a cukoralma milyen fán terem? Segítséged előre is köszönöm. ecoke49 ID11280646

11. Nimófarm

Nimófarm Járnitanuló

A fa titka gazdaköri feladatnál több tölgyfacsemetét is kaptam ill. tollgyűjtő robotot de egyiket sem találom és nem is tudom mire jó??
    Köszönöm!

12. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A cukoralma az Annónafa termése.

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Mint feljebb már írtam a pajtában találod az egyéb termékeknél és barkácsolt ólak készítéséhez lehet felhasználni.

14. ecoke49

ecoke49 Járnitanuló

Köszi a gyors segítséget.

15. Nimófarm

Nimófarm Járnitanuló

Köszönöm! :)

16. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Remélem jó helyre írok...
    Nem értem, hogy a Vadaskert gazdaköri küldetésnek mi a jelentősége? Én először azt csináltam meg, ami után rájöttem, hogy nem kapom meg a vadaskertet, csak ha kiváltom a tölgynél. Megtörtént, de nem tudok rájönni, hogy mi értelme van azon gazdaköriket elvégezni. Köszönettel J.

17. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia
    A vadaskert gazdaköri feladatainak teljesítésekor építési terveket kapsz jutalmul.
    Az építési tervek a vadaskert fejlesztéséhez szükségesek.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vadaskert-az-első-raktárház.14039/#post-516506

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a türelmedet. Minden ól más mennyiségű trágyát ad, teszteltem, alap hódvár 4 trágyát ad területtől függetlenül.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,nincs valami infó arról,hogy a többi állathoz is jönnének a neon ól fejlesztések? Gondolok itt a strucc,hód,méh...stb,ami nem csodaólból kifejlődő állat.

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hivatalos információnk ilyesfajta ólak érkezéséről nincs. Amennyiben lesz, akkor a hivatalos közlemények között közzé fogjuk tenni.
    Jövőbeli dolgokról pletyka szinten Jós Jónásnál tudsz olvasgatni.

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.