Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

Kedves Módik,lenne egy kérdésem hogy lehet az,hogy én nem jelöltem vissza egy szomszédot.és mégis van 6 os szintü,nem a szintel van a gondom,de nem akartam több szomszédot és nem tudom ki törölni.Szeretném ha megnéznétek,álom-mano ID:9199221 elöre is köszönöm.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A visszajelölést egy véletlen kattintással is megtehetted, miközben a farmodon tevékenykedtél, és a sok azonos felugró ablak közt megjelent egy szomszéd felkérés is. Ilyen eseteben rutinból kattintunk a felugró ablakra, annak elolvasása nélkül.
    Én is jártam már így gazdaboltban történő vásárlás közben.

Az új szomszédot egy hétig el kell viselned, utána tudod majd törölni.

3. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod,csak igy történhetett,és egyben szeretnék minden módinak Boldog Új évet és kevesebb reklamálót kívánni.

4. pycury

pycury Járnitanuló

Szia! A bölcs tölgy lábánál van egy " vadaskert megnyitás" 500 csillag..ez hol található, és milyen nagy? .A térképet néztem,de nem találom.. Buék !

Köszönöm! az előző kérdésben pont erről van szó, :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.1.17
    Hóvirág9004 kedveli ezt.
  5. edyt62

edyt62 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek megoldani, hogy ne euroban adja meg a vásárlás árát! És osztrák zászló van ott, egyébként magyarul van minden más, a supportnak nem tudok írni, mert ilyen probléma nincs megadva a felugró lehetőségek közt. Annyira bosszant, hogy előfordult hetekig be sem néztem, aratógép nélkül inkább nem játszom. BUÉK! (ID: 16210496)

6. .Gy.Erika.

.Gy.Erika. Járnitanuló

Szia! BUÉK...Remélem nem lesz igazam de nekem 1 1/2 éve ugyan ez volt a gondom és nem kaptam segitséget...pedig 2010 óta játszom és Magyarországról nem tettem ki a lábam..nos kiváncsian várom hogy megoldódik-e a próblémád...üdv..

7. y_u_c

y_u_c Utánpótlás-írogató

sziasztok, nekem 2 napja nem működik a mentorrendszer. Csak itt van a hiba vagy általános?

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép reggelt!
    Nem olvastam még vissza, nem tudom, hogy más írta-e már, de nálam nem működik a csibeszoba.
    2 napja csak a tojásokat mutatja, ha rákattintok, akkor azt írja, hogy új csibe keresése...

9. mucy

mucy Fórum-zöldfülű

Szia, BÚÉK!!
    Megvásároltam a 300 aranyat, az Ajándékokkal. Sajnos a 72 órás munkásokat nem kaptam meg. Megnéznéd??? Előre köszönöm:)
    Farmnév : mucy, ID 31316999

10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Tegnap írtuk egy páran a hiba topikban, hogy gond van. Azt hiszem, Leho írta, hogy át kell lépni egy másik területre, és bejönnek a csibék, de nélam megoldotta egy F5 is. Próbáld meg, hátha működik valamelyikkel.
    Nálam az üzenetküldés után járó csibepont maradt el. Most kipróbáltam, működik.

kovacstne, Leho69 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Szia!

A nehézkes csibeszoba működést jelentettük az illetékesek számára.
    Addig is érdemes a csibeszobából kilépned, átmenni egy másik területre majd vissza - ezt követően be a csibeszobába. A legtöbb esetben átmenetileg megoldja a problémát.

12. Csocsoovb

Szia!

Pontosan milyen csomagot vásároltál meg, tudnál egy képet mutatni róla?
    Pontosan mi volt benne?

13. Csocsoovb

Szia!

A nehézkes csibeszoba működést jelentettük az illetékesek számára.
    Addig is érdemes a csibeszobából kilépned, átmenni egy másik területre majd vissza - ezt követően be a csibeszobába. A legtöbb esetben átmenetileg megoldja a problémát.

14. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

15. Csocsoovb

Szia!

Ezt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/geo-ip-problémák-elkerülése.13482/

16. mucy

mucy Fórum-zöldfülű

Sok minden. De azt hiszem én tévedtem, "tenyésztőrobot"!!!! Ez gondolom csak a "szerelem" ólakban működik??!! Köszönöm a választ:)) Szép napot:)

17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Miért van az,hogy a piacon tenyészállatoknál azt mutatja,hogy van kínálat 1-1 tételből és mikor rákattint az ember üres.Nem mindegyiknél fordul elő de elég soknál.Ki-be lépést próbáltam

18. mikuskasandorne

mikuskasandorne Járnitanuló

Sziasztok! Sákányfagyümölcs-fát hol lehet kapni?Segítséget előre is köszönöm!

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A sárkányfagyümölcs a Szokotrai sárkányfa
    termése amit a fás válogatás alatt lehetett megszerezni.

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A hibát már jelentettük azt, hogy mikor kerül javításra sajnos még nem tudjuk.

Dalmacska20 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.