Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edyt62

edyt62 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, nincs az én problémámra felkínált lehetőség a felugró kiválasztható alternatívák között, így nem tudok intézkedni, mindig elakad a folyamat, pedig nem vagyok gyengeelméjű, azt hiszem feladom.(Mivel fizetek, mikor fizettem, stb., mit nem kaptam meg..., nem ilyen jellegű a gondom)

2. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

BUÉK!
    Szeretném megkérdezni, hogy a tamarillót , hol találom?

3. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A paradicsom fa termése a tamarilló a maja szentély 10. szintjén tudod kiváltani.

KUNCZE kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves Moderátor ! szeretnék egy ellenőrzést kérni a farmomon.
    Pár perce végeztem az eventtel, egyszerre fejeztem be elejétől-végig. Nem láttam,hogy a Csillagok száma emelkedett volna (emlékezetem szerint 457 volt, most is annyi). Megköszönöm, ha leellenőriznétek.
    Gazda: Marika312
    ID: 49267527

5. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! a malomban látom hogy olyan tápot is lehet elöállitani hogy : foto. ez milyen állathoz tartozik?

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Arra a képregényes küldetés sorozat elvégzésére van szükség.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játék supportját - nem a payment supportot - kellene felkeresned a farmodról, a support kérdéskörében az általános kérdések témát megjelölve.
    Részletesen jegyezd le, milyen gondod van, milyen fizetési pénznem szerepel a banki oldalon. Mióta tapasztalod ... hol élsz országot megjelölve, jártál-e külföldön ...
    A válasz, útmutatás a regisztrációs e-mailedre érkezik!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

8. afrodité68

afrodité68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Először is Boldog Új Évet Kívánok Nektek. Olyan segítséget szeretnék kérni.hogy nem tudom miként lehet hozzájutni a napi ajándékomhoz amit a torta elfogyasztása után kaptam meg. Így hozzájutottam egy ingyen kerekkerék pörgetéshez. Sajnos a munkám miatt régebben tudtam megnézni a farmom és nem találom Rackó hírlevelét amibe meg lehetne nézni a tájékoztatót. Előre is köszönöm segítségeteket! afrodité68

9. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

Sziasztok! Piacos észrevételem lenne, egy-egy terméknél pl.az evőpálcikánál szakaszosak az oldalak, illetve akad köztük üres is. Lesz valamilyen változás és emiatt akadozik a rendszer? Köszi

10. mamarygen

Szia!

Több hónapja volt változás Rackó ajándékainál.
    2016. októberétől már nem a réten állt asztalnál sütizünk, hanem a Hírek menüben várja a fekete bárány az ajándék "kérem" gomb kattintását tőlünk naponta.

Itt olvashatsz erről:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

11. mamarygen

Szia!

Többen jelezték ezt a gondot a piaci vásárlásoknál.
    Jeleztük a központ dolgozóinak.

A hiba javításáig várnunk kell. Néha tudunk vásárolni, ha az üres első oldalról egy másik oldalra lépünk.

12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Mamarygen ! Boldog, Szerencsés Új Évet Számodra !
    A 3005-ös Hsz-ben kértem segítséget, ellenőrzést. Tisztelettel és köszönettel (minden sürgetés nélkül) várom válaszod.

13. mamarygen

Szia!

Amint lesz ellenőrzésre jogosult munkatárs, a válasz is olvasható lesz számodra

Magam is most adtam be az event letermelt növényeit és a felröppenőket.
    Minden nyeremény maradéktalanul megérkezett a farmomra. (figyeltem a csillag mennyiségét... azzal sem volt probléma!)

mebajah és Marika312 kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm szépen válaszod, - gratulálok az event befejezéséhez.
    Kérem, ha lesz ell. j. Munkatárs nézze meg, megnyugtatna. (valamiért ez a 457 csillag rémlik emlékezetemben, mintha napok óta ezt látnám).

15. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni hol lehet beállítani ha pl több fát akarok ültetni folyamatosan. üdv

16. mamarygen

Szia!

Munkagép használatával lehet gyorsítani a kihelyezést! Ehhez építőmester funkciónak is kell lenni!

Másik módszer kézi technika:

-első típusú fa kihelyezése, majd a ctrl gomb nyomva tartásával a többi ugyanilyen fa is kihelyezhető. A fejlesztések is ezzel a módszerrel helyezhetők rá az alapfákra.

- további más fák ezzel a technikai lépésekkel rakhatók ki a menüből.

17. jutkamama047

jutkamama047 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy működik-e a mozi?

18. mamarygen

Szia!
    Működik a filmszínház!

Ha van szponzor, akkor nézhetjük a videókat.

Ha nincs vetíthető film, akkor várakozunk. Néha sok-sok türelem kell ehhez!

19. mamarygen

Megtörtént az ellenőrzés!

A csillagok száma 427 db indulásnál, eventablakból történő szállítást megelőzően.
    2017-01-02. 14:48:24 óra 1db --> 428 csillag
    "későbbi" beadások
    2017-01-02. 14:51:50 óra ---> 457 csillag

Marika312 kedveli ezt.
  20. 0kiscica49

0kiscica49 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.