Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tomforest

tomforest Fórum-zöldfülű

Jó reggelt :) valaki tudna segíteni? belépéskor elmentettem a jelszavam, ezt hogy tudom törölni?
    előre is köszönöm.

2. anci0915

anci0915 Aktív író

Köszönöm a választ. Boldog Új Évet kívánok!

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A különböző böngészőkben eltérő helyen kell keresned ezeket a lehetőségeket.
    Firefox esetén: eszközök - beállítások - biztonság - mentett bejelentkezések.

tomforest és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. stuccos12

stuccos12 Törekvő

A terményekről hol lehet olvasni, informálódni? Pl. nem tudom, hogy a piacon található Tiki totem, amit a Termények fül alatt találtam, hogyan állítható elő? Vagy a gördeszka, búvárszemüveg, függőágy stb.?

Leho69 kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek mind eventek jutalmai voltak. Összefoglalót nem találtam róluk, de ez nem jelenti azt, hogy nincs.
    A búvárbolt felkerült legutóbb a vonatra, akárcsak az illatszergyár, piknik takaró stb.
    Kerestem enciklopédiában és a játékismertetőben. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincsenek.
    Az eventleírásokban szerepelnek, az Archív topicban.

stuccos12 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Tikitotem-műhely

Használatba vételének feltétele a tukánodú szobor kiváltása a maja majmok szentélyének hatodik kamrájában!

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Bahamarama, Esőerdő
      • Szükséges terület: 2x2
      • Szükséges szint: 1
      • Kategória: madár
      • Érésidő: 22:00 óra
      • Amit ad: 180 BTP, 1x Tiki totem
      • Etetéséhez szükséges táp: 1x tukántáp, 3x tukán

Gördeszkagyár

Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges szint: 2
    • Kategória: hüllő
    • Érésidő: 16:00 óra
    • Amit ad: 125 TP, 1x gördeszka
    • Etetéséhez szükséges: 1x teknőstáp, 3x teknős
    Itt voltak megszerezhetőek.

Függőágykészítő műhely

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges szint: 40
    • Kategória: emlős
    • Érésidő: 34 óra
    • Amit ad: 300 TP, 1x függőágy
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x medvetáp, 1x medve
    Itt volt megszerezhető.

Búvárszemüveg a kacsacsőrű emlős terményes ólja Ki lehet az? gazdaköri feladatban lehet megszerezni.

Utoljára szerkesztett: 3.1.17
    stuccos12, HéricsBáró és Matold kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Két dologra érdemes koncentrálni, ha keresel valamit:

FARMERAMA Enciklopédia

A fórum felépítése és használata

stuccos12 kedveli ezt.
  8. 2017Szilveszter

2017Szilveszter Fórum-zöldfülű

Szia már korábban is írtam de nem kaptam választ, az email cím vissza igazolása sikeres volt az érte járó ajándékot a mai napi nem kaptam meg. A supportnak is írtam de nem válaszolt várjak még vagy törődjek bele hogy az nem jár?

9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Összeomlott a piac?

10. Nyucsi

Nyucsi Utánpótlás-írogató

Szia Tamás! Köszönöm, elolvastam a Rackó ajándékozását. Nem teljesen világos előttem, hogy a hét utolsó ajándékával,vagy hónap utolsójával fogok elcsúszni. Amennyiben a hét utolsó ajándékánál, akkor nem fogja kinyitni a zárat? Nem jól gondolom? Akkor az összes többit sem fogja és nem lesz meg a 21. napi sem? Kérlek javíts ki, ha nem jól értelmezem! Köszönöm szépen.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

S-moderátor munkatársunk most nem elérhető.

Rosszul gondolod, nem a hetedik (és a többszörösei) ajándék nem lehet a tiéd. Késve, egy nap múlva kerülhet az a birtokodba. (Abban az esetben, ha csak egy napot csúsznál!)

12. mamarygen

Szia!

A piac működésével kapcsolatban jelentkeznek hibák, de az összeomlás azért "erős" minősítés a részedről!

Néha a belső, további oldalakon már láthatók ajánlatok.

A hibajelzés eljutott a központba, várjuk a megoldást. Időpont erre vonatkozóan (javításra) nincs sajnos.

Leho69 kedveli ezt.
  13. Nyucsi

Nyucsi Utánpótlás-írogató

Szia mamarygen! Köszönöm szépen a gyors választ. További szép napot és jó munkát!

14. mamarygen

Szia!

Azt írtad, a supportra is jelezted a problémádat.

Onnan várj választ, kérlek.

Az ügyfélszolgálat minden levélre válaszol, keresd a regisztrációs e-mail címeden. Nézz bele a spam mappába is ... a promóciós kategóriába is "sorolhatja" a levelező rendszered a választ.

15. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Ajajaj, nagy a baj... biztos helyre tettem a matricagyűjteményem, de nem tudom hová:oops:segítene valaki, hol találom?:)

16. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

KISHONŐR kedveli ezt.
  17. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

wiktorka17 és mebajah kedveli ezt.
  18. schjonathan

schjonathan Utánpótlás-írogató

hello, buek, mindenkinek aldott evet, egy problemam van a ludra nem tudok fejlesztest tenni schjonathan id.23076644 koszi a segitseget

19. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia!
    Próbáld a fejlesztést üres területre kirakni!
    Valószínűleg össze van építve az alappal!

20. .Gy.Erika.

.Gy.Erika. Járnitanuló

Köszönöm a javaslatot, de annak idején irtam én mindenhová..de az volt a válasz hogy nincs lehetőség a segitségre mert a visszajelzés az hogy én Németországból játszom...az az igazság nagyon rosszul érintett az hogy nem hittetek nekem...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.