Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Köszönöm szépen a választ.

2. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a banki átutalással kapcsolatosan vannak problémáim, méghozzá az hogy 2016. december 28-án előfizettem a segítő munkásokra és a mai napig nem érkezett meg. Azt a választ kaptam tőletek, hogy a pénzügyi supportot keressem fel a problémámmal kapcsolatosan. Sajnos hiába kattintottam az általatok megadott linkre nem tudok senkinek sem írni. Kicsit már türelmetlen vagyok, mert kezdem úgy érezni, hogy nincs segítségem...... :(
    Gazda dundika71 ID: 34036773

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a linket ma adta Csocsoovb:

"
    Ezt a problémát a payment supporton kell jelezned:
    A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)

A link azt mutatja meg hogyan éred el a farmodról a payment supportot. És ott mire kell vigyázz, hogyan adsz a levélhez mellékletként dokumentumokat.

4. dundika71

Köszönöm a segítséged, láttam én is ezt a felületet, csak sajnos vannak ott olyan kérdések, amire nem tudom mit kell válaszolni. Teljesen tanácstalan vagyok :(

5. serenge3

serenge3 Junior szaki

T! Moderátor!
    Szeretném megtudni: Nálam miért később jelennek meg a tájékoztató infók? Szerver miatt?
    Eddig csak csodálkoztam, hogy a moderátorok korábbi időpontot írtak, mint nálam az látható volt.
    Állítólag, már tegnap bejelentették a boomot, nálam meg még hajnalban sem volt látható.
    Mi okozhatja ezt a késleltetést? Mit tudok ellene tenni?

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A megrendeléssel kapcsolatos kérdések a payment supportra tartoznak!

Ahhoz a supportrészleghez kaptál linket a moderátortársamtól.

Ott űrlapot kell kitölteni, minden kérdést meg kell válaszolni ...
    Előfordulhat, hogy képpel is indokolnod kell a banki megrendelést, ehhez előzetesen keresd elő a rendeléssel kapcsolatos adatokat.Majd készítsd el a dokumentumot, képet.

A válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik/ érkezhetett. De a banki felületen is tudod az ügy menetét követni ... ahogyan a linken is olvasható.

Nem értem a leírásodban azt a részt, "nem tudok senkinek írni"! Mit jelent ez, milyen hibaüzenetet kapsz??

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor írd ide egyenként a bizonytalanságaid (sorszámozzad) és egy modi segíteni fog. Ebben biztos vagyok.
    Egyet nem tehetsz email-címeded egyéb bizalmas adatot itt nem tehetsz közzé. A support levelét sem.
    De az is megoldás lehet, hogy a családban vagy szomszédok közül akad valaki, aki jól tudja használni a számítógépes technikákat és segít Neked.

8. dundika71

Azt szeretném kérdezni, hogy a segítő munkások előfizetés az milyen csomag? Bónusz, kezdő, szezonális vagy gazdaságos?

Azt tapasztaltam amikor ki akarom tölteni az űrlapot, akkor a dátumnál a 2016-os évnél csak a januárt hozza fel, amikor a nyilat lenyitom. Tehát nem azzal van gond hogy nem értek hozzá, hanem azzal hogy a kérdésekre nem tudom megadni megfelelően a válaszokat, mert nincs rá lehetőségem. :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.17
  9. mamarygen

Szia!

Írj részleteket is, mert nem érthető a kérdésed.

Hol érzékeled, hogy késnek az információk?? Milyen információkat hiányolsz??

Tegnap azután készült a hivatalos tájékoztató a baby boom-ról, mint ahogyan a farmokon a Hírek menüben olvasható volt az elindult esemény.
    A kiírást végző S-moderátor jelezte is a közleményben, hogy nem kaptunk előzetest a várható eseményről.

A fórum működésében van egy tájékoztató teületrész. Ott a német központ útmutatásai szerint lehet kiírni az elkövetkezendő eseményeket.
    Vannak szabályok, miszerint az eventek előtt egy nappal érkezik a bejelentés... majd az event leírása is.
    Minden közleményben, hírben fokozottan figyelünk a pontos időpontokra... színesen is kiemeljük.

A farmodon rendszeresen frissítened kell az oldalt, hogy az online események, adatok eljussanak hozzád!
    Gyakran, akár naponta kétszer vagy többször is érdemes takarítani, törölni az előzményeket, sütitek, egyszer használatos internet-fájlokat hogy ne telítődjön a sok szeméttel a számítógéped.

10. mamarygen

Legmegfelelőbb elnevezésnek a gazdaságos elnevezést tartanám.

Leho69 kedveli ezt.
  11. dundika71

Azt hiszem, hogy több éves farmozás után sajnos ki kell jelentenem, hogy nem folytatom tovább, mert a rendelések változtatása végett most van először problémám. Eddig minden szuper volt a játékkal és a rendeléssel kapcsolatosan. Kértem segítséget és folyamatosan azt a választ kapom hogy kattints ide vagy kattints oda. Ez nem segítség!!!!!! Fizettem valamiért amit nem kaptam meg!!!!! :( :(
    Nem jó ez a díjbeszedési módszer. Miért nem lehet továbbra is forintban utalni??????? Magyarországon élek (tudom, hogy nem magyar ez a játék).

orchidea6969 kedveli ezt.
  12. mamarygen

Elfogadom a negatív érzésedet.

Helyetted a reklamációt a megfelelő pénzügyi területre nem tudjuk megírni! Neked vannak bizalmas adataid, mi ahhoz nem férünk hozzá!

Javaslom, keresd fel a bankodat, és kérj információt, a rendelésedet mikor továbbították az új formában ... nem átutalás, hanem díjbeszedési módszerrel.
    Így a rendelési adatokat is fel tudod használni, amikor kérsz segítséget a payment supporttól.

A magyar utalási forma megszűnt, ezt hivatalosan olvashattuk. Csak elfogadni lehet, visszaállítást nem tesznek!

13. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

sziasztok nálam 0 az event növény nem tudok vetni

14. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Nálam sincs event növény!

15. mamarygen

Sziasztok!

Kiléptetek a játékból és újra visszatértetek??

Ellenőrzésem alapján (saját farm) van eventnövény a vetőtáblán ... az eventóra is látható ... az újrahasznosító is működik.

16. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Én meg nem tudok belépni!

17. mamarygen

Kérlek arra ha lehetőséged van, egy másik böngészőből lépj a farmra.

18. dundika71

Köszönöm a válaszodat!!!! Nem szeretnék tovább ezen problémázni, köszönöm, hogy játszhattam. >:(

19. mamarygen

Várnék még, mert az új megrendelési forma is 3-5 munkanapot vehet igénybe, amikor a feldolgozás végbemehet.
    A két ünnep között nem minden országban dolgoztak a bankokban.

Ne fogalmazz végletesen, kérlek erre!

20. Tittinusz

Tittinusz Utánpótlás-írogató

Nincs eventnövényem! Nem is vot!!! Kérlek javítsátok!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.