Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésemet de nem találtam hozzá topikot . Vásárolni akarok kártyát ajándék céljára amellyel farmaranyat lehet rendelni.Az lenne a kérdésem milyet vegyek melyik a legegyszerübben használható,és biztonságos? Köszönöm.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

3. szeretet1

szeretet1 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm, s elnézést kérek az értetlenségemért!
    Kívánok kellemes napot, vidám hétvégét. Szeretet.

4. -Pálgazda-

-Pálgazda- Utánpótlás-írogató

Azt szeretném kérdezni, hogy pikniktakarót hogy s mint lehet csinálni?

5. Laboviti

6. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hali! Elvégeztem a feladatsort és meg is szereztem hozzá a felhősort, de nincs meg csak a fejlesztésem a kitevőkhöz. Most már akkor sohasem lesz mit kitennem sem a felhősorra, sem pedig a kertre? Kérek segítséget. IP9742049

7. szantomargo

szantomargo Junior szaki

Jó reggelt, gőzerővel tenyésztek, és még mindig több mint tizezer kakukk tojásom van, mikor lesz nekem kakukk ólam? Vagy csak titokóllal jutok hozzá, Köszike

8. Laboviti

Szia!
    A régi kakukkos eventek feladatai jelenleg is teljesíthetők a gazdakörben.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...orábban-elérhető-küldetések.11189/#post-63473

9. Laboviti

10. bibor06

bibor06 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Egy kérdésem lenne csupán:vettem a piacon:24 db cédrátcitromot és 14 db szentjánoskenyeret ..a pajtában viszont nem találom.egyébként ezek Bahamás vagy sima növények és minek a termései?
    köszönöm előre is!

11. elen219

elen219 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Bocsánat, hogy itt zavarok de nem tudom, hogy hol kell a supportnak levelet írnom mivel nem vagyok egy reklamáló típus de most nagyon felbosszantott az igazságtalanság!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tegnap este Party pörgetésnél rögtön az elsőre kijött, hogy megnyertem a főnyereményt-tűzijáték, csindattratta- utána nem sokára még egyszer,hogy megint megnyertem a főnyereményt + 100% TP, a nyereményeket viszont nem kaptam meg!!!!!!!!!!
    Ha nem tudtok segíteni tudomásul veszem!!!!!! és nem reklamálok tovább!!!!! csak nem esik jól!!!!!!!!!!!!
    elen219 ID: 21772974

12. Laboviti

13. Laboviti

Szia!
    Support:

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

14. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Sziasztok!

A két Valdemárt kosárhoz nem találok árakat... Mennyibe fog kerülni az I, illetve a II. kosár (Ft-ban)?

Köszönöm:
    TM

15. Laboviti

Szia!
    A tesztelési eredmények szerint a "Vidámpark kosár" (I.) 740 Ft és a "Valdemár vidám kosara" (II.) 1480 Ft.

16. maya0726

maya0726 Utánpótlás-írogató

szia! most hogy megvan a kakukos event vége akkor mind meg kell csinálni vagy még visszatér hogy be tudjam felyezni?

17. Laboviti

Szia!
    Az eddigi tapasztalatok alapján a Kakukkos eventek feladatainak mindegyike megjelenik a gazdakörben az esemény alatt.

18. maya0726

ezt én is észrevettem de most hogy látom a végét akkor még visszatér?

19. Laboviti

Miből gondolod, hogy ez az utolsó kakukkos event??

20. maya0726

mivel adott a felhősor és a kitehetők ami 4 db azaz 4 feladatsorból megsszerezhető ,ebből következtettem hogy az utolsó.Bár ne lenne igazam mert nem tudom befejezni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.