Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem olvastad el a segítségként adott linken található tudnivalókat!
    Tedd meg most!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/
    Ezeket kell megadnod, de a megfelelő információkkal, amely az adott tárgyra, az adatokra vonatkoznak a farmodon:

2. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    ID 5397193 Szeretném jelezni, hogy az ólak kihelyezésekor a fejlesztéseket nem hajlandó rátenni az alapra, vagy csak többszöri újra indításnál ill. már akkor sem.
    Előre is köszönttel Böbi49.

3. mamarygen

Szia!

Írd le kérlek, milyen ólakkal van problémád??

4. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Szia!
    Most pakolom ki az ólakat,eddig a lúddal és a rénszarvassal volt gondom, de vissza olvastam és már a rénszarvast kitudtam úgy tenni, hogy az egyik fejlesztést tettem üres helyre, a másikat már rátette az alap ólra. A lúd is sikerült, az x. frissítés után, vagy véletlen szerencsém volt nem tudom.Remélem, hogy továbbra is sikerülni fog így kipakolni.
    Elég furcsának tartom ezt a megoldást.
    Üdvözlettel: Böbi49

5. mamarygen

Három ilyen ól lehet, amely nyereményként érkezett. Ezek alappal együtt "landoltak" a menükben. A kihelyezésük csak üres területre lehetséges. Majd az első törlés után esnek elemeire, és az azt következő kihelyezésnél már normális alap és fejlesztés sorrendben rakhatók egymásra.
    Az aktuális eseményeknél ezt leírták tájékoztatásként, de a késői első kihelyezés már elfedte ezt az ismeretet.
    Így, ezen tények birtokában azért nem annyira súlyosan furcsa a megoldás. :)

6. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, a problémám az, hogy miért nem tudom az alap lúd ólra ráhúzni a narancs lúd ólat. Tegnap óta próbálkozom, de sikertelenül.
    Ha valaki megnézné , előre is megköszönöm. Minden más állatnál rendben van, de a lúdnál nem engedi.
    ID: 53644765 farm: inkognito2002

Leho69 kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínűleg a lúdtenyésztős event jutalmával kínlódsz. Egybe van építve az alappal. Üres zöld területre próbáld kirakni.

8. mamarygen

Szia!
    Lehetséges, hogy egy nyeremény narancs fejlesztésű lúdól az illetékes gondokozód.

A nyeremény lúdól alappal együtt érkezett, egybeépítve került a menübe. Az első kihelyezést üres területre önállóan kell elvégezni.
    Ha majd ezt a fejlesztett ólat törlöd később, akkor már elemeire esik szét a menüben (alap+fejlesztés lesz belőle). Ezt követően a normális szokás szerint lehet kihelyezni majd a második ilyen alkalommal - alap+ rá külön a fejlesztés)

inkognito2002 kedveli ezt.
  9. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Köszönöm a válaszodat és igazad van , már régen elfelejtettem a tájékoztatást. Az előző véleményemet visszavonom.
    Üdv.: Böbi49

10. psymii

psymii Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Agila2 gazda vagyok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a banki átutalást váltó fizetési módot véglegesnek kell tekinteni vagy átmenetinek? A másik kérdésem az lenne, hogy az estleges euró árfolyam ingadozást az árak módosításával kívánja-e a BP korrigálni mert egy elszaladó árfolyam nem tenne jót a játékelemek beszerzésének. A harmadik kérdésem az lenne, hogy a forintról euróra való átváltás díját-mert azzal is számolni kell- ki viseli (csak sejtem, hogy a játékos)? Azt gondolom, hogy ezek olyan témák amelyeket nem ártana tisztázni a fórumon, én kerestem ezzel kapcsolatban írást de nem találtam. Ha mégis van akkor kérlek benneteket, hogy jelezzétek, hogy hol keressem. Addig is amíg nem látok tisztán ezekben a témákban, nem veszek semmilyen játékelemet. Köszönettel: Agila2

11. mamarygen

Szia!

Végleges a Díjbeszedési fizetési forma a játékban.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-díjbeszedéssel.773/#post-623682

Az eurós árfolyam ingadozása a napi árfolyam fizetésében jelentkezik minden egyes időszakban.

A rendeléshez kötött járulékos költségek a megrendelőre vonatkoznak (költségviselő az érintett személy). Ez az összeg azonban lehet "magas", ezzel tisztában kell lennie a rendelést használó személynek.

Érdemes lehet más fizetési feltételeknek utánanézni, más módszerrel rendelni, mely könnyebb, olcsóbb is.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

12. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok!
    Egyszerűen nem tudok belépni a játékba, van a keret, benne "Egy kis pihi" szöveg, lent középen fórum, nos így találtam ide.
    Ez a hiba csak nálam van, vagy közös? :)
    Köszönöm a válaszokat..

13. mamarygen

14. sica1958

sica1958 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Újra kezdtem a játékot egy hosszabb szünet után...Oktatópályán haladok a 9. szinten vagyok. 3x salátát, 3x búzát kéne vetnem... meg is csináltam , de nem enged tovább. Kiléptem, beléptem, frissítettem, ugyanaz. Kerestem a Supportot, nincs. Elakadt Bagoly Úr. Segítsetek, mit tegyek? Az ID számom:54554568. Köszi

15. Norella404

Norella404 Törekvő

alex0824 kedveli ezt.
  16. mamarygen

Már újra elérhető a játék! Frissítsd a böngésződ oldalát, és be tudsz lépni a farmra. :)

Norella404 és csopke1 kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

Valamit nagyon nem jól csináltál.
    A bagoly tanítása lépésről lépésre történik, de nem tart a 9. szintig!

Javaslom, regisztrálj egy új farmot, de ne tegyél több dolgot, csak annyit, amit a madárka kér tőled! Lassan, megfontoltan cselekedj, ne dolgozz előre, mert akkor ismét bajba kerülsz.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. A tenyésztéseknél egyenként kell bevinni a négyes állatszámo, vagy a szürke kapcsolót ellenőrzik a BP-nél.
    Nálam csak egy tenyésztést lehet indítani!!!

19. mamarygen

Szia!

Ha nincs tenyésztő robot munkásod, akkor csak egyesével tudod feltölteni a "telepeket".
    Aratni lehet az aratómunkással.

20. -csuka57-

-csuka57- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudok google-fiókkal belépni. Ma reggel óta csak a weboldalról regisztrált farmokra tudok belépni, a google accounttal regisztráltakkal nem.
    Tudna valaki segíteni?
    Böngészőtakarítás, alkalmazás ujratelepítése megvolt....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.