Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen hibaüzenet jelenik meg?
    Milyen linket használsz?
    Másik böngészőt próbáltál már? (IE, Firefox)

2. .vicuska08.

.vicuska08. Fórum-zöldfülű

Szia. Az event elkezdődött 14 órakor ha minden igaz de nem látok a fórumon visszajelzést erről. Ezt többször tapasztaltam már hogy akár órákkal később sincs semmilyen kiírás. Mindig írjátok hogy amíg nem jelzitek hogy minden rendben van ne kezdjünk bele. Frissítettem többször. Én csinálok valamit rosszul? Válaszodat előre is köszönöm. :)

3. mamarygen

Szia!

Nem teszed rosszul a lépéseket az indításhoz.

Az event elkezdődött, az eventórán keresztül elérhető a leadási ablak.
    A baby boom is működik.

Láss hozzá az Állatmánia event teljesítéséhez.

4. .vicuska08.

.vicuska08. Fórum-zöldfülű

Rendben! Köszönöm! :)

5. pufac

pufac Járnitanuló

Farm nevem
    Farm nevem. pufac ID szám: 2122926 Hogy mióta játszom,pontosan nem tudom sok éve már. Évek óta megvolt a karácsonyfám ami gömböt ad,de nem tudom hogy nyertem,kaptam-e. A raktárházamban vannak a gömbök,amit eddig adott és amit még nem használtam fel. Sajnos egy másik farmomról is eltünt az csigus néven ID 2167523. Egyidöben kezdtük igy sajnos idöpontot itt sem tudok.A föfarmon volt kint eddig itt is..köszi sajnos csak ennyit tudtam segiteni..

6. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Sziasztok,
    Beragadtak a teheneim a tenyészterepen csak gólyázik eredmény nélkül:oops:

7. mamarygen

A regisztrációd nem szükséges információ.
    Arra nincs szükség a kereséshez.

A karácsonyfagömb a piacról is beszerezhető, így a pajtában fellelhető mennyiség nem támpont sajnos.

Van a farmodon füvészkert néven raktárház?? Ez az elem a fák tárolására került a játékba, miközben termelnek, egy 2*2 területet használnak a termőföldből.
    Ha van, akkor nézz bele abba is, a rákattintással nem állítod le a termelést ... az információs buborékban a fák neve is olvasható, ha az egér mutatóját a fára irányítod.

Csak egy db ilyen fád volt a két farmon?

8. mamarygen

Szia!

Lépj ki a játékból, majd térj újra vissza.
    Remélhetőleg a tenyésztés eredményét látni fogod.

Ha mégsem, akkor egy rutinszerű takarítási műveletsort legyél kedves elvégezni. Ürítsd a böngészési előzményeket és a sütiket is töröld.

Segíteni fog.

9. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Frissítettem,megjavult:)

Köszi:)

10. babi358

babi358 Fórummogul

sziasztok! Nekem is lenne kis problémám a tenyészettel , most lettem kész egy 28 db-os tenyészettel megjelent a háromszög,jelzi a kész állapotot ,de nem tudom kibontani mert nem reagál ,csak a repülő gólyát mutatja. Segítsetek köszike babi358 ID:13085312

11. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Szia, megcsináltam a madaras 5. feladatot, de nem kaptam meg a bájitalt! a szupertápot lehet hogy igen lehet hogy nem, nem tudom mert abból több van. Mit kell ilyenkor tennem? már ki be léptem, de még így sem jelenik meg

12. mamarygen

Szia!

Lépj ki a játékból, majd térj újra vissza.
    Remélhetőleg a tenyésztés eredményét látni fogod.

Ha mégsem, akkor egy rutinszerű takarítási műveletsort legyél kedves elvégezni. Ürítsd a böngészési előzményeket és a sütiket is töröld.

Segíteni fog.

babi358 kedveli ezt.
  13. mamarygen

Szia!

A madaras ötödik ajándékcsomag "kipipált" az eventablakban? Vagyis teljes a feladat beadása?

Indítottál a beadást követően már tenyésztést? Ott is használtál bájitalt?

14. pkata78

Szia nem indítottam mert nincs bájitalom ami kellett volna.

15. mamarygen

Ellenőrizd kérlek, tudnál-e új leadást ( 6. feladatba) kezdeményezni a madaras + jelre kattintva?
    Így kiderülhet, hogy az ötödik feladatot maradéktalanul elvégezted-e!

16. babi358

babi358 Fórummogul

köszönöm tényleg jó .

17. pkata78

Szia, ha lenne jelvényem igen le tudnám adni, mert már az a feladat jelenik meg.

18. pufac

pufac Járnitanuló

Igen beszerezhetö,de ilyet nem tennék,ill nem irnám hogy eltünt a fám...Sajnos nincs semilyen más kertem csak a szokásos 3 + bahama.Még nem tudtam kiváltani.Az utolsó eventnél az állatokat és mindent töröltem hogy növényt termesztsek.Most visszatettem az állatokat és a fákat is ,csak a karácsonyfa eltünt.Illetve azt naponta arattam le,pont a gömbök miatt.Ez tünt csak fel,hogy valami fa hiányzik még nem tudom,hisz nagyon rég óta játszom több farmmal a családból maradt rám...

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, add meg az User ID számodat Felhasználói nevedet, és azt, hogy pontosan melyik feladattal akad gondod (feladat szintje stb)

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, add meg, hogy melyik farm, melyik ID szám, mert a jelenlegi felállásban nem tartoznak össze az ID számok. Kérlek, azt is mond meg, hogy akkor melyik farmról is hiányzik a karácsonyfa (gömböt adó). Hány darabbal rendelkeztél? Mennyi van most? Mennyit hiányolsz?
    Ezen adatok nélkül nagyon nehéz megtalálni a választ a kérdésedre.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.