Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A gazdaköri feladatokban van 4 db "kakukkos" feladat. Azokat kell teljesíteni, hogy megkapd a felhősorhoz tartozó kitevőket. Hogy melyek azok a feladatok, úgy találod meg, hogy a felhősor keresőjébe beírod a "kakukk" szót.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

3. Nildia

Szia!

A teljesen kitakarított (frissen) gépen érdemes kikapcsolni minden háttérben futó oldalt, programot stb.
    Illetve másik böngészőről is megnézni.

4. Nildia

Szia!

Doki küldetése felhősor

• Lezárási idő: 08:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • 15 Bahama TP x Bhama szint
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)
    A felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek.

Bővebb infó : >>> itt. <<<

FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk:
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre,
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést,
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra,
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra.

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárni.

kakasdomb kedveli ezt.
  5. mormota59

mormota59 Utánpótlás-írogató

Kérdésem,hogy a *sárkányfa*-gyümölcs,és a*sárkánygyümölcs két KÜLÖNBÖZŐ termés?
    Mert van 410 sárkányfa-gyümölcsöm,de a feladatoknál nulla a raktáron lévő sárkány-gyümölcs
    mormota59 ID 53946335

Utoljára szerkesztett: 13.1.17
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    " A bónusz nem kerül aktiválására a belépést követően, hanem külön, a hírek menüpontban kell igényelni péntek 12:30 és szombat 12:30 között bármikor. Igényléstől számított 24 órát marad aktív a 75% TP bónusz. "

Ki-be lépés után a zöld gomb megnyomására ez az üzenet érkezik:

http://kepkezelo.com/images/g1get90th28r17yq0tuo.jpg

Érdeklődnék, hogy mikortól lesz elérhető a bónusz és a hiba miatt változik az ajándék időpontjának a befejezése?

Marika312 kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, jól gondolod.
    Kétféle fatermés, kétféle fa van a játékban.

A "régebbi" fa kiváltható a maja majmok szentélyéből AB-ért.

A szokotrai sárkányfa a "faválogatás" akcióban érkezhetett a farmokra szerencsés esetben.
    Szokotrai sárkányfa

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás.13908/

8. Avatar

Most néztem,most engedte. Hidd el,nem ma kezdtem,nem engedte semmilyen formában,unalmamban nem írogatok ide. Mindenesetre köszönöm a segítő szándékot :)

-ágianyu92- kedveli ezt.
  9. schjonathan

schjonathan Utánpótlás-írogató

azt szeretnem kerdezni hogy egyik jatekos a masiknak tud kuldeni szuper tapot amit a tenyesztesnel hasznalunk koszi a valaszt

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Abban az esetben kaphat ajándékként szupertápot egy játékos a szomszédaitól, ha ők olyan csomagot vásárolnak szupertáp vásárlása akció keretében, amihez a szomszédoknak is "jár" ajándékban ez a különleges termék.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36058

A csibe besorolású játékosok is kaphatnak a mentoruktól a csibeszobából szupertáp csomagot, ha elérik a 22. szintet a játékban.

11. micimacko2000

micimacko2000 Fórum-zöldfülű

Nem mükszik a telihold event.

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mert már vége van.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Segítséget szeretnék kérni.A napokba vásárolt farmaranyam eltünt.
    Ma semmit se vásároltam.Köszönöm a segítséget.
    Ibolyám 11339369

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Január 5 illetve 6.-án vásároltál farmaranyat. 2017-01-06 14:33:16-kor vásároltál 630 FA-ért titokzatos ól csomagot és 2017-01-11 17:08:35-kor vásároltál 249 FA-ért szupertápot.
    Amennyiben nem Te vásároltad, akkor Kérlek, haladéktalanul változtasd meg a jelszavadat.

15. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Köszönöm a választ,mindent én vásároltam,de az emlékeim szerint 270FM volt. Rosszul emlékszem?
    Köszönöm a gyors válaszod!

16. |Tamás|

Akkor tisztázzuk. Amennyiben megnézted, akkor Én hoztam neked 8 napos információkat. Mikori információra van szükséged?

17. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Egy durva hibát elkövettem a fizetési visszaigazolást tegnap kitöröltem.Amiket leírtál valóban megvásároltam sőt tegnap PC-ről malom előfizetést is vettem.Köszönöm a fáradozásod,amit vásároltam az tény,mert így volt.Valószínű hogy a memóriám egy kicsit az időjárással együtt elromlott.Sajnálom hogy igénybe vettem az idődet.Köszönöm a segítséged,legyen szép estéd.

18. tomforest

tomforest Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen :) sikerült :) szia

19. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Nem működik a mai ajándékként kapott robot. Megtudnátok nézni mi a gond? Köszönöm Gazda: BölcsCsibeID: 47463784

20. |Tamás|

Szia!

Pontosan hol kerested? Milyen funkcióként ellenőrizted, hogy nem működik? Tudod mi az a robot pontosan?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.