Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sziasztok . Szeretném megkérdezni két adag tenyésztésnél sem kaptam meg a kokárdákat legalább az alap ólat szerettem volna denevéreket tenyésztettem ,direkt vettem szupertápot igaz hogy kis csomagot mert csak arra tellet frissítettem is.

2. bundi2

bundi2 Utánpótlás-írogató

Én is a napi ajándékra rákattintottam, azonban valóban nem müködik a tenyésztörobot. Amivel nemcsak egyenként lehet tenyészteni. Volt már ilyen máskor is. Nézek mint a moziba.

3. tereza6517

tereza6517 Haladó

Szia! Egy szomszédom szintén így járt a lúdóllal és még mindig nem sikerült rátenni a narancs fejlesztést az alapólra.

4. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

megnéztem az event kiírást nem gondoltam volna hogy az emlősökhöz sorolják a denevért Bocsi

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Denevér tenyésztés után pedig kell kapnod jelvényt. Amennyiben sok állatot kapsz vissza, akkor nem biztos, hogy kifér mellé a jelvény jutalom is.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Egy üres területre kell kitenni. A fejlesztés rajta van az alapon.

7. |Tamás|

Szia!

Miután elkérted az ajándékot, ki kell lépni a játékból, és ismételt belépést követően elérhető a nyeremény.

8. |Tamás|

Szia!

Van olyan eset, mikor alappal együtt van az ól, ilyenkor üres területre kell kihelyezni az ólat.

9. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Szia. Tudom mi a robot, frissítés után meg van.

10. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Nagyszerű ajándék volt a tenyésztő robot!
    Többször ki-be léptem, géptisztítás is volt, de a robot nem működik. Kösz!!!

orchidea6969 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Működnie kell. User ID számod, Felhasználói neved? Duzzogással sokat nem fogsz elérni....

HéricsBáró és .dina1. kedveli ezt.
  12. mosolygo

mosolygo Fórum-zöldfülű

Nálam sem működik.
    mosolygo
    ID: 2989439

13. anci091551

anci091551 Haladó

Szia! Sajnos az enyém sem működött, így be kellett állítanom egy munkás kupont!
    ID:48975570

14. |Tamás|

Szia!

2017-01-13 22:13:30-ig aktív a tenyészrobotod. Kérlek, lépj be, válaszd ki milyen állatból akarsz tenyészteni, válassz ki 4 állatot, hogy mivel szeretnéd elindítani a tenyésztést, és utána tudsz plusz jellel többet elindítani.

15. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Már teljesen mindegy, mindjárt lejár a 2 óra.
    Egyébként nem duzzogok, csak bosszant, amikor ilyen ajándékokkal szúrják ki a játékosok szemét.
    A bejegyzésekből látszik, nem egyedi eset az enyém.
    Képzelem hányan lehetnek, akik nem teszik szóvá, vagy reggel automatikusan rákattintottak, és nem is foglalkoztak vele.

orchidea6969 és mamszi5107 kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

2017-01-14 17:17:40-ig aktív a tenyészrobotod (2 órával tovább, mint a másik munkásaid, amit a kupon miatt van)
    Kérlek, lépj be, válaszd ki milyen állatból akarsz tenyészteni, válassz ki 4 állatot, hogy mivel szeretnéd elindítani a tenyésztést, és utána tudsz plusz jellel többet elindítani.

17. |Tamás|

Nos, tisztázzunk néhány dolgot. Kérlek, olvass vissza, mindenkinek egytől egyig azt a választ hoztam, hogy aktív, és működik a tenyszrobotja. Csak nagy valószínüséggel ( nem nyomoztam ki) nem vesz munkás havi előfizut, vagy kupont nem használ, így nem találkozik a tenyészrobottal, nem feltétlen tudja, hogy működik pontosan.
    Sem az ajándékot nem kötelező átvenni, sem a játékkal nem kötelező játszani, legalábbis én még nem találkoztam lőfegyveres emberrel a hátam mögött.
    Vádaskodni, duzzogni nagyon egyszerű, de belátni, hogy nem tudom, hogy működik pontosan, segíts kérlek, magyarázd el, az már nem....

2017-01-13 20:56:44-ig aktív a tenyészrobotod, beléptem hozzád, működik. (fórum belépésedhez kapcsolódó account) Természetesen tenyésztést nem indítottam el, csak megnéztem, át lehet állítani 1-ről 2-re indításnál, miután kiválasztottad a 4 állatot, hogy mivel akarod indítani.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Bocs!
    Elindítottam a max tenyésztést (132), ahhoz nem kellett robot, mert olyan vegyes felvágottként állítottam össze, ahogy a raktárkészlet engedte.
    Mikor "beérett" egyben szerettem volna leszedni, mint pl. a paszulyt, és ott nem találtam robot segítséget.
    Valóban az én ismeretem lehet hiányos, de ezt minimális elvárásnak tekintettem.
    A fenti okok miatt az indításhoz nincs szükségem robotra.
    Utolsó mondat: nem vádaskodok, nem duzzogok és azt is tudom, hogy nem kötelező játszani (a BP biztosan örülne, hogy a játékosok ilyen ajánlatot kapnak), mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál velem.

orchidea6969 és mamszi5107 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Azért most a játék a hibás, mert készleteid miatt nem tudsz egyben elindítani több tenyésztést egyszerre? Aratáshoz is használható a tenyészrobot.
    A legelső hozzászólásod alapján nem egy segítség kérés olvasható, hogy működik a tenyészrobot, hanem egy tájékozott játékos duzzogó írása olvasható...

20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    az lenne a kérdésem,hogy miért nem tudok nagy szupertáp csomagot rendelni Maestro kártyával?
    már régóta így rendelek mindent,de most kétszer egymás után csináltam volna és azt írja válasszak más fizető módot8)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.