Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Játék rendben működik, nincs vele jelenleg probléma. Kérlek, takarítsd ki a gépedet és böngésződet.

2. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

A héten csütörtökön hoztuk el a szervízből, takarításon volt (portalanítás, tápegység csere volt) de megpróbálom fiam gépén is. Egyéb program ezen a gépen gondtalanul működik. A farmon virágok forognak stb. Azért köszi szépen. Talán megoldódik.

3. |Tamás|

Tegnap ettél, akkor ma már minek?
    Szervíz ilyen takarító feladatokat nem csinál meg automatán, főleg, hogy ezeket napi szinten kell művelni. Takarítás alatt nem a portalanítást értem.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Kedves Tamás, természetesen nemcsak a portalanításra gondoltam, hanem a böngészési előzmények, gyorsítótár, cookies stb. törlésére, amúgy fiam informatikusnak készül, Ő eléggé ért ezekhez a dolgokhoz. Tegnap késő este még minden flottul működött. Egyébként ezeket a műveleteket rendszeresen végezzük mindegyik gépen. Nem igazán szoktam hibák témában felírni, mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy esetleg más is jelentkezik-e ilyen problémával. Nem vagyok kezdő játékos, ezeket az oldalakat ismerem, de azért köszönöm.

5. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

6. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Előfizettem a turbó malomra, de nem működik. Ilyenkor mi a teendőm? Köszönöm a választ!

7. rozikert01

rozikert01 Fórum-zöldfülű

Szia! Kérlek segíts ma több gazdaköri feladatot beadtam és nem kaptam meg a csengőpengőt csak acsillagot.
    rozikert01 ID 52263316

8. |Tamás|

Szia!

Az ellenőrzéshez ez így nagyon kevés. Szükség lenne felhasználói neved és User ID számodon kívül arra, hogy pontosan melyik feladat, melyik rész, melyik szintjét teljesítetted, amely után nem kaptad meg a CSP jutalmat.

9. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia Tamás!
    Köszönöm szépen, hogy sok-sok kérdésünk és panaszunk mellett kipróbáltad a paszulyt. Ha olyan farmhoz érek, ahol nincs munkás, követem a tanácsodat.
    A tenyészrobotról pedig továbbra is állítom, hogy ha aratómunkás nem volt aktíválva, leszedni csak egyenként lehetett.
    Még egyszer köszönöm segítségedet és tanácsodat.
    Üdvözlettel: Ditke

10. rozikert01

A kergekertben lévő paradicsom-vetőmag, káposztavetőmag, jó tűzijáték és az esküvői lugas. A gazdakörben arakétaegér 1sz 2 feladat,pékek gyöngye 4sz 3 feladat, akció művészet 1 sz 1 és 2 feladat, pónik, pacik... 1 sz 1 és 2 feladat, bocik... 1 sz 1 feladat, póker est 1 sz 2 feladat, cserebere 1 sz 2 feladat.

11. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) ha az előfizetés előtt már indítottad a malomban a táp keverést arra nem hat a turbómalom hatása!!!!

12. |Tamás|

Az általad felsorolt feladatokban csak csillag és más nyeremény van. Csillagokat rendben megkaptad, tegnap este csak 19 csillagod volt, míg most van 42.
    Csengőpengő jutalmas feladatot nem teljesítettél.
    Csengőpengőt adó dekorációk aratásáról nincs elérhető log.

13. ivett299

ivett299 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy szintlépéskor nem kaptam meg a banánokat a Bahamarán. Mit kell tennem, hogy megkapjam?
    ivett299-8876566

14. |Tamás|

Szia!

Bahamarán 2017-01-13 14:30:04-kor léptél 17-es szintre, amiért rendben megkaptad az 5 aranybanánt.

15. rozikert01

Bocsánat valóban figyelmetlen voltam. Tényleg zöldfülű vagyok. Köszönöm!

16. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

Sziasztok!
    Farmarany rendelés problémával hol lehet érdeklődni?
    Köszönöm!

17. |Tamás|

Szia!

Megrendelési problémákkal a Payment Support foglalkozik

18. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

19. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Nem előtte indítottam pont azért fizettem elő, hogy szupertápot tudjak gyorsabban előállítani!

A Baharama kertnél sem működik! :)

20. |Tamás|

Mivel fizettél érte? Mikor fizetted ki? User ID számod? Felhasználói neved?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.