Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

2. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

sziasztok! :)
    kaptam a "turbó gazdálkodás" csomagra -59% ajánlatot, gondoltam megrendelem..
    a fizetési módoknál viszont sehol sem találtam a maestro-t, pedig már többször is rendeltem ezzel a kártyával, átmentem egy farmaranycsomagra ott ott volt a maestro.
    ilyenkor mi van? vagy az akciós csomagokat nem lehet megrendelni maestroval?

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Erre a kérdésre nem tudok egységes szabályt felállítva válaszolni. Mindig az adott ajánlatnál látható fizetési módok közül lehet csak választani.

h.lajosvilmos és *bálint* kedveli ezt.
  4. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

köszönöm, utána megpróbáltam rendelni egy 50FA-as csomagot, és azt írta ki hogy a tranzakciót nem sikerült végrehajtani, minden adatot leellenőriztem ötször és mégsem jó, mi lehet a baj?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Milyen fizetési módot választottál? Mikor írja ki ezt a hiba üzenetet?

*bálint* kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Rendben megerősítetted az email címed?

7. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

maestro, amikor rámegyek hogy "vásárlás most" akkor írja ki

8. |Tamás|

Frissen beírt adatok vagy mentett adatokból dolgozol? Kártyáddal más vásároltál interneten? Lehetséges vele neten fizetni?

*bálint* kedveli ezt.
  9. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

frissen írom be mindig, már rendeltem 3-4 alkalommal, és nem volt semmi probléma

10. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

nem találom a születésnapi zsur kitehetőt pedig kiváltottam az ajándékot.

11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A banknál kérdezz rá kérlek (mindegyiknek van 24 órás assistance vonala), hogy nem került-e mégis valami blokkolás rá (pl. csomag-váltáskor, stb).

*bálint* kedveli ezt.
  12. afranya1945

Hello!
    Az irótóll minek a fejlesztése?

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy egyenként türelemmel pásztázd végig a farmodon az összes dekorelemet. Ne feledd, hogy az eredeti alap dekor neve Szülinapi zsúr, de a rákerülő fejlesztésekkel (függönyökkel) a név változik. Ha végképp nem találod, kérlek add meg az ID számodat (a farmkereten alul találod), hogy segíthessünk a keresésben.

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Csak azt az e-mail címet tudod megerősíteni, amiről a farmot regisztráltad. Hiába nyitsz új fiókot, azt erre a farmra nem lehet megerősíteni.

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A sas terményes ólja.

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. afranya1945

Hello! Már korábban végignéztem, nem találtam. ID24400208

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Kérlek, ezzel a problémával fordulj a supporthoz. Válaszd az általános kérdéseket. A supportot itt találod:

B-link kedveli ezt.
  18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

.
    Szia!
    Kollégám ellenőrizte!
    A szédült szántóra van kirakva!

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Pappék0621

Pappék0621 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ólakat és fákat hogyan tudok küldeni a barátaimnak?

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.