Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpetra

kpetra Haladó

Hali. Segítséget szeretnék kérni. Az egyik láda kinyitásakor kaptam Szantálfát, vagy csak Szantálfamagot, már ezt sem tudom sajna mert nem tudom visszanézni. De a fát sehol sem találom. Azt olvastam valahol, talán a Vidámparknál, mert ott van nyereményként Szantálfa, hogy csak akkor lehet kitewnni, ha ki van váltva a szentélyben az alap. De én Szantálfát ott sem találok.

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A pajtában keresd a bahama faterméseknél.
    A láda nem fát ad, hanem termést.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

2016-os holmik ládája

Dekor neve: Szédületes szülinapi zsúr
    Láda tartalma:
    Az alábbi állatok, fatermések, termények egyikéből ad 1-1 db-ot:
    állatok:
    béka, cápa, egér, európai borz, flamingó, hangyász, katicabogár, macska, menyét, rák, szalamandra, szarvas, tigris, vidra, víziló, vörös panda,
    fatermések:
    akébiagyümölcs, barkóca, boszorkányalma, bougainvillea-fürt, buzogányfalevél, durián, hólyagfatermés, huang pi, kesudió, lilaakácvirág, piros anjou körte, rollinia, somvirág, szantálfamag, zúzmarás jegenyefenyő-toboz,
    termény:
    csillámpor, függőágy

HéricsBáró és kpetra kedveli ezt.
  3. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok! Megcsináltam a szülinapi eventet, megvan mind a 4 színházi függöny, nem tudom hová lehet kirakni. Azt olvastam, hogy felhőre nem, illetve ha kitesszük akkor már nem bontható le, de sehová máshová nem engedi kitenni. Valamit rosszul csinálok? És még annyi lenne a kérdésem, hogy mit fog adni? köszi előre is a választ: Borka

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Szülinapi zsúr kitehetőre tudod rátenni a függönyöket fejlesztésként.

Borka68 kedveli ezt.
  5. Altegor83

Altegor83 Járnitanuló

Szép napot!

A pinkie pie sütivel kapcsolatban szeretnék kérdezni, mert nem találom egy részét az archivumban. Az elfogyasztott bónuszok hatását növeli 30%-al és csak egyszer lehet alkalmazni. Valami dereng az emlékezetemben hogy ez be lett korlátozva 200 órára, ezt viszont nem találom. Jól emlékszem? Köszi előre is a segítséget.

6. Borka68

Borka68 Haladó

köszönöm, próbálom :)

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A Pinkie pie süti által nyújtott bónusz maximális érteke 200 óra!
    Tehát ha 1000 órányi bónuszunk volt valamiből, elfogyasztunk egy pinkie pie sütit, akkor a 30% az 300 óra lenne - és ez került 200 órás korlátozásra.

Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/#post-5725

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. Altegor83

Altegor83 Járnitanuló

9. kpetra

kpetra Haladó

10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusz!
    Ezer éve nem volt kirakva nálam a mogyorótaposó. Kerestem a táblázatokban mennyi elefánt kell a táp mellé de ilyen táblázatot nem találtam. Jól emlékszem hogy kettő? Köszönöm a választ.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amikor még nem etetted meg az ólat, és ráviszed a nyilat, akkor kiírja mi szükséges hozzá. 1 elefánttáp és 2 db elefánt.

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Köszönöm Tamás. A manufaktúrába berakva bizony hogy nem mutat semmit. :D

KUNCZE kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Bizony ott is látszik :)

elefánt.jpg

Bal oldalt a pajtában lévő táp mennyisége látható, jobb oldalon az állatok mennyisége, alatta pedig az egy ól etetéséhez szükséges állat mennyiségét.

Egyébként részleteket itt találsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...y-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/

Mogyorótaposó

Építéséhez szükséges követelmény: Elefántaréna szobrának kiváltása a szentélyben.

Elkészítéséhez szükséges eszközök:
    • 25 fűrész
    • 30 kalapács
    • 600 fa
    • 1800 szög
    • 1 fakalapács
    Működésének szükségletei:
    • 2 elefánt
    • 1 elefánttáp
    Termelési idő:
    • táppal: 24 óra
    • vízzel 19:12 óra
    • szupertáppal 12 óra
    • szupertáppal és vízzel 9:36 óra
    Amit ad:
    • 1 mogyoróvaj
    • 453 TP

14. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Az a kérdésem lenne hogy nem e tudjátok hogy a Szülinapi függönyt vagy a Nagyobb bummal mit kell csinálni.Segítségeteket előre is köszönöm.

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jó reggelt ! Szeretném megkérdezni, hogy a narancs kutya, béka és denevér arathatósági ideje megváltozott ? Eddig 2szer tudtam aratni a felhős ólakra ható bónuszokkal, most viszont kb. 1 órával később érnek be. Válaszodat előre is köszönöm !

16. Csocsoovb

Szia!

Mindkét esetben az alap dekorokra kell rátenned a fejlesztéseket.
    További részleteket az event ismertetőkben találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventismertetők.281/

17. Csocsoovb

Szia!

Kicsit konkrétabban feltennéd a kérdésedet?
    Mennyi volt szerinted eddig az alap érés idejük, és mennyire változott most?

18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

12óra pár perc, mert pont beértek mire az xxles fákat arattam, most 13 óra 50 körül ha jól emlékszem, még fél hét előtt arattam, ID: 28744290

19. Csocsoovb

Szia!

A narancs kutyaól érésideje 15 óra 54 perc.
    Ennyi van az ismertetőben, és ennyi most is a játékban.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kutyatár.13203/

mamika57 kedveli ezt.
  20. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.