Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drixon

drixon Aktív író

Szia! Köszönöm szépen a gyors válaszodat. Az idő majd megoldja a kíváncsiságomat. A remény hal meg utoljára hát reménykedem, hogy később lesz rá lehetőségem és betudom fejezni ha pedig nem tudomásul veszem, hogy így jártam.
    Még egyszer KÖSZÖNÖM

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ahogy az event leírásban is megjelent: előbb össze kell építened az I. és II. kitehetőket, utána törlöd és így már mehet a menüből a felhőre.

3. andi2222

andi2222 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megmondanátok mi az a TODO? Egy láda, azt látom, de mit nyertem vele és hol találom?

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia andi2222!

Pontosan mire is kaptad? Hol látod?

5. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Segítséget kérnék, mivel mióta az event elkezdődött nem tudok semmit normálisan learatni , a tenyésztelepeknél is ez e helyzet. Rábökök akkor behomályosodik és kitörik az ujjam mire learatom , behelyezem az állatokat. Minden harmadik erőteljes kattintásra működik csak . A kerekkerék sem forog hanem a 4-ik ábránál megáll. Öt percenként frissíteni kell, mert lefagy az egész farm, dolgozni így lehetetlen. Minden lehető tisztitást elvégeztem, még a merevlemezen is, de nincs változás.
    ID12921903. Több szomszédomnál is ez a helyzet: -mofa2000- ID19755814, szupercsősz1 ID15244633. Előre is köszönöm az intézkedésedet.

6. marcikoos

marcikoos Utánpótlás-írogató

Nálam is ez a helyzet, mint az előző hozzászólónál. ID 13730007. Légyszí nézzétk meg, hogy a gondom megoldódjon. Köszi

7. -East17-

Szia!

Minden megadott farmot ellenőriztem, de egyiken sem tudtam reprodukálni a hibajelenségeket. Kérlek az alábbi programmal végezd el a takarítást a megadott módon:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Ezen kívül érdemes lenne ellenőrizni az internet sebességét (le és feltöltést egyaránt, valamint a Ping időt is).
    Valamint ellenőrizd a Flash Playert illetve magát az operációs rendszer is, nem szorulnak-e frissítésre. Ha Chrome böngészőt használsz, akkor próbáld meg majd a belépést Firefoxon inkább.

8. -East17-

Szia!

Mivel ugyanazon a gépen játszotok, így neked is csak az előzőeket tudom ajánlani.

9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Szeretném megtudni, most ez mi? Mi a Kakukktojás II?

http://i.imgur.com/RFick6f.jpg?1

Valami új fokozat, új tojás, vagy mi, mert a fórumba nem találtam róla semmit se.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.14
  10. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Sziasztok!
    A Kerekkeréken pörgettem egy Csacsikovács-narancs fokozatot, azt szeretném megkérdezni ehhez jár-e alap ól, amire kiteszem, vagy csak maga a fokozat, és utána kell még egy alapólat szereznem.
    Válaszotokat előre is köszönöm.

11. -East17-

12. -East17-

Szia!

Alap ól a keréken és az eventekben nem jár a nyereményhez.

13. andi2222

andi2222 Utánpótlás-írogató

Szia! A gazdakör Panda comic-jában.

14. csabi24

csabi24 Fórum-zöldfülű

Sziaztok! Már elég sokat kihagytam a játékből, és azt szeretném megkérdezni hogy a retro ólak mennyit érnek?:eek:
    a struccig minden +-os megvan, de van egy tyúkól ++-om meg egy pulykaól++-om

15. -East17-

Szia!

A retro + és ++ ólak vásárlási értéke a Gazdaboltban olvasható. Ott is tudod megvenni őket. A + ólak CSP-be, a ++ ólak farmaranyba kerülnek.

16. -East17-

17. csabi24

csabi24 Fórum-zöldfülű

Bocsánat, lehet hogy én vagyok vaksi de nem találom :oops:

18. -East17-

Ne haragudj de én tévesztettem, elfelejtkeztem róla, hogy a Hódvár kivételével a többi retró ólat kivették a Gazdabolt kínálatából. Az oka: a tenyésztésekkel együtt jöttek a színes ólak, ezek helyettesítik a retró + és ++ állatokat. A hód tenyésztése még nincs bevezetve, ezért abból egyedül még létezik retró kivitel.

19. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok!
    Szeretném megtudni, hogy a színes ólfejlesztések ( pl. rózsaszín lóistálló, narancs halastó) barkácsolt ólnak számítanak-e a bónuszoknál? Vagyis a valentin-napi cseréptől vagy a pünkösdi csokortól lesz gyorsabb a termelés bennük?
    Köszönöm szépen!

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Kristály-farm!

Azokra a színes ólakra, amelyek sima állatot adnak, az ólakra ható termékek hatnak ( pl Sajtgolyó, Tojáspuncs, Valentin napi cserép stb )
    Azokra a színes ólakra, amelyek terményeket adnak, a barkácsolt ólakra ható termékek hatnak ( pl Guavalekvár, Mézeskalács, Pünkösdi csokor stb )

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.