Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mleslie

mleslie Fórum-zöldfülű

A problémám, hogy bármit vennék mindenhol dollárban van megadva az elképesztően magas ár és nem forintban.
    Hogyan lehetne visszaállítani
    A magyar zászló helyén is amerikai van

Gazda: mleslie
    ID: 34622828

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A problémádat a fórumon nem lehet megoldani.

Keresd fel a játék supportját. Válaszd az általános kérdések témacsoportot. Írj részletesen a fizetési ablakban látható adatokról, zászló, pénznem, stb...
    A választ a regisztrációs e-mailedre fogod kapni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

3. kovaszosuborka81

kovaszosuborka81 Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok! Megfogadtam a múltkori tanácsot és az eladhatatlan birsalmaXL-t megpróbáltam rátenni az alapfára, de azt sem engedi.Se eladni, sem rátenni? Köszi a tanácsot.

4. mamarygen

Szia!
    Tegyél egy kísérletet még, kérlek!

Helyezd az XLbirsalmafát egy üres, föld nélküli területre.
    Volt nagyon régen olyan nyeremény, amit csak így kihelyezhettünk. Az első kipakolást követően ha töröljük, a menübe már elemek szerint kerül vissza. Az újabb kihelyezésnél már az alapfa szükséges az építéséhez.

mebajah kedveli ezt.
  5. Szépségem

Szépségem Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy a szülinapi függöny és a nagyobb bumm-ot miért nem tudom kitenni Köszönöm a segítséget szép napot

6. mamarygen

Szia!
    Azért nem tudod önállóan kitenni ezeket a tárgyakat, mert ezek fejlesztések.

Mindkét eventben kaptunk alap kitehetőt, amire ezeket a "függönyös" fejlesztéseket kell ráhelyezni. Ezt követően a függönyök eltűnnek, átalakul a tárgy és további fejlesztésekkel válik teljessé a jutalom.

Kérlek arra, azonosítsd be a tárgyakat az itt található link segítségével, és akkor a fejlesztések is kihelyezhetők lesznek!

A nagy bumm alap kitehetője: tűzijátéktelep
    Tűzijátéktelep ( alap dekor elem )
    Az alap dekor : Tűzijátéktelep

Tulajdonságai :
    Terület : 1x1
    Tapasztalati pont : 500 Tp / BTp kihelyezéstől függően
    Érési idő : 18:00 óra

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-bumm.14627/#post-628137

Születésnapi event alap dekorációja:szülinapi zsúr
    Szülinapi zsúr
    Érési idő: 07:00
    Amit ad: 420 tp/btp kihelyezéstől függően
    Területigény: 1x2

https://board-hu.farmerama.com/inde...város-szülinapi-event-2017.14693/#post-639641

7. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok !!Moderátori segitség kellene.
    Van egy csibém : toth2005 ,nem válaszol az üzenetekre,de azt hiszem hogy meg sem kapja mert ha üzenetet küldök neki a sáv nem megy tovább,ha ajándékot küldök akkor megy a sáv.
    Segitsetek mit tudok tenni,mert szeretném segiteni a munkáját.Ö nagyon rendes mert naponta küldi a csibepontokat.
    Előre is köszi a segitséget.
    vivica65
    (ID: 31407133)

8. Szépségem

Szépségem Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a segítséged-figyelmetlenül olvastam!Szép estét

9. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép estét!
    Meglepődve tapasztaltam, hogy a maja majmok szentélye teljesen üres, mintha nem váltottam volna még ki semmit.
    Utána lehetne nézni, mi a probléma. Köszönettel:
    Gazda: Hegyesfűlű ID: 1498334

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. mamarygen

Szia!

Sajnos két farm működik ilyen névvel, mint a csibédé.

Nincs megoldás abban, hogy ezt a hibát orvosolhatnánk.

avangard kedveli ezt.
  11. avangard

avangard Utánpótlás-írogató

Szia,Ettől féltem.Azt kérdezném hogy akkor ami ajándékot küldök azt megkapja,csak az üzenetet nem?Fel tudnám venni vele a kapcsolatot valahogy?

12. mamarygen

Szia!

Megjelenítési hibába futottál bele.

Kérlek arra, lépj ki a farmodról, majd térj vissza. Ezt követően ellenőrizd a Maja majmok szentélye területet.

HéricsBáró és greenfields kedveli ezt.
  13. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Köszönöm a gyors reagálást. Megtörtént, minden visszatért a helyére.

HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  14. mamarygen

Sajnos nem biztos, hogy az a farm kapja a mentoros ajándékodat, aki szerepel a csibeszobában.

A kapcsolat felvételére nincs módod. Nekünk sincsen.

Egyedül a csibe jöhet rá magától, és kezd érdeklődni, hogy mi lehet a probléma mögött.

15. farmos86

farmos86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném jelezni, hogy nekem nem megy a Kerekkerék. Nem kapok napok óta "jegyet" ezáltal nem is tudok pörgetni.
    Előre is köszönöm a segítségeteket!

16. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a tenyésztésnél hányadik tenyésztés ugrik át egyet(ha lehet akkor boldog bébi nappal és anélkül is)? pl: 4 bőregérből nem 1 albínó denevér hanem 1 barna bőregér lesz.

Köszönöm. Üdv:

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

farmos86 kedveli ezt.
  18. tomasland

tomasland Fórum-zöldfülű

Köszi szépen :)

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nincs konkrét érték megadva, erre pontos szám nem létezik. Értelme sincs, hiszen egy sorjegyre is hiába írják rá, hogy minden ötödik nyer, ha te 20 darabból sem találsz egy nyertes szelvényt, más meg ötből kap hármat is.

HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  20. csipcsuphani

csipcsuphani Fórum-zöldfülű

sziasztok

Hogyan tudom növelni a területem a szigeten?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.