Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Üdv!
    Aratás közben kidobott a játék. Azóta nem tudok belépni. Se edge, se crome nem működik. 25% betöltéséig jut el.

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Folyamatosan kidob a játék, nem enged belépni a farmomra!

Fatther és simi1955 kedveli ezt.
  3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot kívánok.

A böngésző előzményeinek törlése, majd egy CCleaner-es "takarítás" után nálam minden rendben működik.
    Sok sikert, eredményes "belépést" mindenkinek.

alpha58 és mebajah kedveli ezt.
  4. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

A CLeaner-ben eleve be lehet állítani az előzmények törlését. Ezt a takarítást elvégeztem (mivel ez a mantra, addig nem is írok ide).
    Egyéb ötlet? Ja, win10-et használok, amire az itteni segítségek kb. fele nem vonatkozik.

5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Bent vagyok, gép nem volt takarítva :)

kovacstne, alpha58 és Marika312 kedveli ezt.
  6. Chichku

Chichku Utánpótlás-írogató

Csatlakozom, szintén nem tudok belépni. Egy darabig tölt, majd rögtön kiléptet.

7. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

sziasztok, a dragon böngészőn elsőre be tudtam lépni, de itt meg olyan dög lassú minden, hogy így nem lehet eventet csinálni, remélem a BP 15 órától jelezett híbákat minél előbb kijavítja :eek:o_O:(-.-:cry:

genka53 és alpha58 kedveli ezt.
  8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Sziasztok!

Mint azt már többször, több helyen jeleztük, a központban már tudnak a jelenségről és dolgoznak az okok felderítésén és a helyreállításon. Kérünk Titeket, hogy ne jelezzétek többen, a javítás nem egyes farmokra, hanem az összes játékosra fókuszál, tehát nem jelent senki számára előnyt, ha külön ideírja, hogy nála is gond van.
    Mivel ezek a jelzések feleslegesek és a többi segítségkérő hozzászólás szempontjából zavaróak, a továbbiakban törölni fogjuk.

Szíves megértéseteket és a helyreállítás idején tanúsított türelmeteket ezúton is köszönjük!

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia ez értendő volt amit írtál;) de akkor csak kussoljunk :p és ezt nézzük8)

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

[​IMG] sok eurot fektetek a játékba akkor legyen játszató:mad::mad::mad:

Imi* kedveli ezt.
  10. kami53

kami53 Utánpótlás-írogató

Hurrá! Sikerült belépni, aratni, de felröppit egyetlen egyet sem adott!! Gratulálok!!!!! Ez a korai öröm, ugy, hogy csak lassan óvatossan arassatok! Bárha nem aratom le, akkor elgazosodik. Ez a jó, kellemes játék?

Fifike170 kedveli ezt.
  11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Felesleges ilyen keményen fogalmaznod. Magad is beláthatod, hogy attól, hogy még 5-10-20 oldalt teleírtok ugyanazzal, semmivel sem lesz gyorsabb a javítás folyamata. Egyszerű belátás. Köszönöm a megértésedet.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A jelenleg futó eventben az eventes felreppenőt kizárólag fák aratásából kaphatod. A fák nem gazosodnak. Amennyiben mégis földeket arattál és egyéb, megszokott felreppenőt (pl. barkácselemek, zselécukor, stb.) sem kaptál, kérlek vess valami rövidebbet és aratás előtt jelezd nekünk, hogy beért a termés, akkor tudjuk ellenőrizni. Ebben az esetben ne feledd el megadni az ID számodat, amit a farmkeret alján találsz.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. i.boroka

i.boroka Járnitanuló

Sziasztok.Csak Comodo Dragonnal sikerult belepni a jatekba. Lassu ugyan de lehet jatszani...

14. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hali!Segítséget kérnék! A gyümölcspiaccal van gondom. Észrevettem, hogy 298-nál hiába adtam le két 8-as, azaz nagy mennyiséget nem ment tovább. Mintha nem érzékelte volna a leadásomat. Üdv. Márta ID 9742049

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Sok beadásod volt ma. Sajnos arra nincs kapacitásunk, hogy az összes beadásod után szerzett farmpengőket egyenként összeadjuk, de az ellenőrzés szerint minden beadásod után rendben megkaptad a farmpengőket.

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Csak nálam vannak a piacon és farmpiacon összekeveredve az ikonok?

ördög0 és apája74 kedveli ezt.
  17. sasfeszek1978

sasfeszek1978 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Engem is kidobott vagy 30 perce azóta sem enged fel, elég idegesitő tud lenni>:(.
    Telepitettem a comodo dragont és lás csodát müködik:D,de ettől fügetlenül remélem hamar kijavitsák a hibát...mert ugye az idő az pénz...

18. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Én is hiába aratom a fákat semmi felröpi

19. apája74

apája74 Fórum-zöldfülű

nálam is ugyanez van ikonkeveredések

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Sziasztok!

Szíves türelmeteket kérjük a hibajelenség elhárításáig.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.