Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lalika67

lalika67 Járnitanuló

sziasztok. Szeretnék választ kapni,hogy miért van a fúrógépnél megkülönböztetés???Azaz ,hogy egyik játékos sokat kap és rendszeresen,a másik meg semmit.Èn a vadaskerttöl kezdve az összes épületet aranybanánért és farm aranyért vettem.Hónapokkal ezelött írtam már emiatt,azt a választ kaptam,hogy "türelem".Szeretnék végre megnyugtató választ kapni,mert a "türelem"fogytán van.Köszönettel:lalika67 ID:45074245

2. dallosj

dallosj Utánpótlás-írogató

Véletlenül letöröltem a fűvészkertemet. A fa menű alatt nem találom, akkor hol?

3. dallosj

dallosj Utánpótlás-írogató

Köszönöm megoldódott. :)

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek alaposan néz körül a menüben. A "minden" fül legyen kijelölve! Kereső is segítség lehet!

5. viharsziv99

viharsziv99 Járnitanuló

Sziasztok. Én lebontottam a fáimat hogy letudjam rakni az új csomagot, és nem találom a fákat a ládában. !pld tojásfát bontottam 4-et és csak 1-et látok kérem segitsenek. ID 31100271 köszönöm

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt nem tudjuk megnézni hány darab tojásfád volt, de sok ki vannak téve a farmodon.
    A megvásárolt titokfák is ki vannak helyezve. A főfarmon 22db. a szédültön 8 db.

KUNCZE kedveli ezt.
  7. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Mivel Tamás tájékoztatójában nem dátum, hanem a "holnap" szó szerepel
    Kérdésem: Ma febr.11-én 19 óráig lehet igénybevenni a 75%-os bónuszt?

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap íródott a kérdéses hozzászólás, így az akkori holnap, az ma (2017.02.11.) 19 óráig értendő.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszönöm

mebajah kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bankban a normál árakat látod, míg a hírekben mindig valami akciós ajánlat kerül csak feltüntetésre.

HéricsBáró és franyo121 kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm a választ! Őszintén megvallva nem tartom nagy kedvezménynek a 100.-Ft-t, de az is kedvezmény, és ennyivel is okosabb lettem!

Utoljára szerkesztett: 11.2.17
    mebajah kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A fúrógép olyan elem, mely csak a raktárházakból érkezhet. Ezért van megkülönböztetett helyzetben, státuszban.

Javaslom számodra, olvasgass, ismerd meg a játékosok tapasztalatit a fúrógépek érkezésével kapcsolatban.

Itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/

Kérlek, ne legyél türelmetlen, az rontja a játékélményt. Játszani pedig nyugtalanság nélkül, önfeledten az igazi.

Fatther és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. vargajoco

vargajoco Utánpótlás-írogató

miért nem tudom elinditani a pinki sütijét?

15. mamarygen

Szia!

Pinkie pie süti csak akkor helyezhető ki, ha van olyan termék a rekeszben, amire még nem használtad.

16. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Szia!

Hol találom a teliholdas ládát, amit a gyümölcspiacon vettem?

17. mamarygen

Szia!

A váza ikon alatt, a bal oldali menüben.
    Válaszd az elhasználódó csoportosítást ... ott könnyen rátalálsz.

Teliholdas láda
    Felhősor neve: Gyülekező sötét fellegek felhősor
    Láda tartalma:
    • 1 db véletlenszerű rémséges növény, fatermés vagy állat.
    A Farmáruda kínálatában 10 db vásárolható farmpengőért.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

18. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

19. kpeti.

kpeti. Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudom hogy jó helyre írok, viszont nagy segítséget szeretnék kérni. Vásároltam farmaranyat amiből költöttem el de sajnos valaki "ismeretlen gazda " is "segít" a pénzköltészetben. Most mitévő legyek? Nem tartom igazságosnak, hogy amiért én pénzt adok más költi el. Előre is köszönöm segítségeteket.

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Változtasd meg azonnal a jelszódat !!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.