Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ezen a farmon nem volt ilyen fa.

2. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Divagarde!

Most estem igazán "pánikba". Nem tudom pontosan, hogy mikor és hol szereztem de az biztos, hogy nem régen. Van is már 6db. termésem. Akkor az honnan van? Lehet, hogy nagyon benéztem valamit?
    Minden esetre nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Legyenek szépek a napjaid. Üdv:dalmata10

3. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

A piacon is megvásárolhattad a termését. Neked is szép napot!

dalmata10 kedveli ezt.
  4. maya020455

maya020455 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ!Az igaz,hogy van kint a piacon 1 szépfülű szamaram,de amit keresek,azt az után vásároltam,miután ezt kiraktam.Az este még megvolt,ma reggel már nem.

5. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Sziasztok.Valaki utana nezne vagy eligazitana hogy mit csinaljak mert nagy nehezen kigyujtotem 1250 zsetont es bevaltotam epitesi hely mesterseg volgyeben s nemjelent meg semi,pedig a lekvarfozest akartam kivalani es valamiert a zsetonok elmentek de a kivaltas nem sikerult.Mit csinaltam roszul?A szivroham mar kornyekez!!:) a cimem : gondosszilvikeID: 5517712

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Miután kitetted azt az 1 szépfülűt, nem vásároltál több ilyen állatot. A piacra kihelyezés időpontja: 2014-11-15 12:36:17.

7. -East17-

Szia!

Lépj ki és vissza, utána próbáld meg ismét.

8. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Most sikerult.Koszonom a segitseget:)

9. csabi24

csabi24 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy amit ma megvettem a vidámparkban, azt megvehetem holnap is?

10. -East17-

Szia!

Nem, csak a következő alkalommal válthatod ki azokat amik nem egyszeri jutalmak.

11. boszibabus

boszibabus Aktív író

Helló! Szeretném megkérdezni, hogy az utolsó képregénynél használt gyakornoki szárnybontogató termését hol láthatom? Most is termelem, de nem látom sehol. Ez nem ugyanaz mint a party malomlapát?

12. -East17-

Szia!

Nem ugyanaz. A sima lapát az eventhez kellett, most hiába is termeled, ahogy learatod, azonnal be is váltja a rendszer.

13. boszibabus

boszibabus Aktív író

Köszi!

14. maya020455

maya020455 Utánpótlás-írogató

:(
    Köszönöm szépen.Ezek szerint álmodtam,de a kasszából hiányzik az ára.

15. -East17-

A CSP költéseidről a supporton kérhetsz részletes tájékoztatást, elég sok volt a forgalmad mostanában.

16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, azt hol tudom megnézni, hogy pl. ma kinek küldtem ajándékot ?

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jófarmerlány!

A farmodon a Gazdanaplóban megjelenik, hogy kinek küldtél ajándékot.
    Ez viszont csak géptakarításig marad benne.
    Ha a naplóban nem találod, akkor próbálj meg adott gazdának küldeni, ha ma már kapott Tőled, azt írja ki, nem küldhetsz neki, ma már kapott Tőled.

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Bocsánatot kérek a tudatlanságomért, hol találom meg a gazdanaplót ?

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jófarmerlány!

A farmod felületén alul középen a kereten belül van egy pici zöld felfelé mutató nyíl. Ha ráviszed az egeret, az egy pici nyílra kattintva csak a legutolsó esemény jön elő, a dupla nyílra kattintva kijön több is. A lista görgethető, dátum is van az események mellett.

20. gabipapa46-

gabipapa46- Fórum-zöldfülű

Az lenne a kérdésem,hogy hányadik szinttől vehetek tevekarámot,a Bahamán 131-ik szintem van,de a boltban lakat van a tevekarámon! UserID 33133364 gabipapa46-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.