Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Várj a sárga fejlesztésű ól vásárlásával kérlek!

2. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm a választ.

3. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!

Ha már késik az event akkor ugyan úgy 6 nap lesz vagy levonódik belőle és akkor lesz vége amikor eredetileg vége lenne?

Üdv:

Doszi67 kedveli ezt.
  4. mami531953

mami531953 Haladó

Szerintem nagyon elszallt mar ez a jatek azota amikor meg megkezdtek-tem,sok regi jatekost fogtok elvesziteni,akik meg vasaroltak is FA-at minden event soran.

Doszi67 kedveli ezt.
  5. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok! nem néztem a hivatalost,mivel nincs nagyon időm olvasgatni..learattam...a méreg öl meg..így azt hiszem ezt az eventet buktam,a felröpi mennyiséget nem tudom már bepótolni...

Doszi67 kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Azért megérdemelnének a JÁTÉKOSOK csak egy mondatot BOCS ez és EZ van Már megint NEM voltunk KIRÁLYOK!!! Sajnos !!!!

Doszi67 kedveli ezt.
  7. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! A legjobb lenne, ha holnap indulna az event, és egy nappal tovább tartana....... Talán holnapig ki lehetne küszöbölni, miden hibát.......

Én is így jártam! Azt hiszem, ez az az event, amit nem fogok megcsinálni....

Doszi67 kedveli ezt.
  8. serenge3

serenge3 Junior szaki

A hírek felületén ott van a kompenzációs csomag.
    HOGYAN juthatok hozzá?

9. mamarygen

Szia!
    Ne legyél elkeseredett!

Az event idején a felröppenők száma nagyon csekély lesz, azt olvashattuk az ismertetőben is.

A felhasználható mennyiség kb 30 db, amivel a tökéletes teljesítés megvalósulhat. Ennek kétszerese, ami az "ügyetlenkedés" miatt kellhet.

Érdemes majd nekikezdeni az eventnek ... nem kéne feladnod!

Ajánlom számodra az alábbi linket, olvasd el a hozzászólást:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sütis-event-2017.14802/page-26#post-656380

10. mamarygen

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Az egyik ismerősömnek elkezdődött az event de nekem még nem mi lesz már mikor kezdődik?

12. mamarygen

Szia!

Még lehet átvenni, mert hiányzik az "átvételi gomb".

Kérlek várj türelemmel!

kamylla64 kedveli ezt.
  13. mamarygen

kamylla64 kedveli ezt.
  14. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Köszönöm mamarygen,de szuperfák voltak mindenhol kirakva,az érés idejük meg elég hosszú...de a biztatásod jól esik,majd átgondolom...:)

15. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Na, akkor most el lehet kezdeni az eventet???? Biztos???? Miért nem lehet nagy betűkkel kiírni a kezdő oldalra, hogy elkezdhető!!!!! Köszi

Utoljára szerkesztett: 22.2.17
    Doszi67 kedveli ezt.
  16. mamarygen

17. béju

béju Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a "Teljes szivvel.. " kitehető, és ha igen, hol találom, mert a dekorelemek között nincs.

18. Főnix81

Főnix81 Fórum-zöldfülű

Hello
    Érdeklődni szeretnék ha a 3. vadaskert event ideje lejár az a 70 óra , akkor a későbbiekben is megvásárolható lesz a vadaskert vagy nem .

19. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Én azt szeretném megkérdezni, hogy a kompenzációt már át lehet venni, ha igen hol?
    Egyébként én kaptam e-mailt, hogy a sütis event 14 órakor ma - kezdődik, ehhez képest..... egy csepp csúszás volt :)

20. mamarygen

Szia!

A teljes szívvel event Baba Mau legyőzéséért járó kitehető tárgya ez:
    A szerelem harcmezeje
    Terület igény: 2x2
    Érési idő: 22 óra
    Jutalom: 4800 TP
    Kihelyezhető: Farmos területeken

Külön ablakban érkezik a farmra. Ezt követően a dekorok között a váza ikon alatt található.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.