Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

2. Főnix81

Főnix81 Fórum-zöldfülű

3. mamarygen

Szia!
    Átvehető már a kompenzáció a Hírek felületén.

A hangosbeszélő ikonát kell választani, majd a jobb közép részen található lapozóval látható az üzenet.
    Van átvételi gomb, így már a rajta felirattal tulajdonodba veheted.

Minden event előtt érkezik a regisztrációs e-mailre ajánlat a várható eseményekről. (nem tudhatták, hogy egy hiba miatt késve indul az event)

4. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Üdvözlet

Érdeklődnék hogy ez most vicc vagy mi a fene?Egész nap bent voltam a farmon a fák és a növények mégy együtt voltak a piacon.Az almát egész nap 399,11 ért tudtam kitenni és el is vitték és jóvá is íródott.Most fél 5 kor végeztem egy ki és belépés a piac már ketté választotta a fákat a növényektől DE!!!!!!!Az almát csak 105 csp-ért engedi kitenni max áron.Pár perce még kb 500 felett volt a max ára.Hogy is van ez?A választ előre is köszönöm.

farmer221278 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, miért van hogy az utalványokra kattintottam csak és közben eltűnt a 3 db bónuszom is:music:

6. mamarygen

Szia!

Jeleztük az árakkal kapcsolatos problémát a központba.

Türelmedet kérjük!

HéricsBáró és farmer221278 kedveli ezt.
  7. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Miért nem tudom a malomba elkezdeni a torta utalványkeverését

8. mamarygen

Szia!

Kérlek egy kilépést, majd visszatérést követően ellenőrizd az utalványaid számát... a bónuszok számát.

Amennyiben ellenőrzést kérsz, szükséges a farmod neve, ID-száma is!!!
    Írj arról is, mennyi bónuszod volt ... mennyit gyártottál esetleg a kezdés óta ... használtál-e azokból a torta-összeállításhoz?

9. mamarygen

Szia!

Nem utalványt készítünk a malomban. Elírtad a szót.

Tortabónusz a malomtermék:

Válaszd a malomban a "minden" vagy az események" témacsoportot ... akkor látható lesz az adagolása.

10. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Türelmem van de sajna bukás is rajta rendesen.400 ezer almám várta hogy eladhassam jó áron most főzhetek belőle pálinkát.80 millás haszon ugrott minimum.Köszönöm,tényleg boldog vagyok.

farmer221278 és damien kedveli ezt.
  11. barika05

barika05 Utánpótlás-írogató

Kérdezném, hogy a tojásfőzés időzítő tárgy hol található, amit a bevezető fülön olvastam, mielött elindulna a játék. Köszönöm.

12. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Egy ki és belépés után sincs meg, nem használtam fel belőle a tortakészítéskor. Légy kedves megnézni......köszönöm :)
    anikó5252 ID: 47691909

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kosarak vásárlásával elérhető (figyelj, mert nem az összes kosárban van)

14. |Tamás|

Szia!

De igen, felhasználtad a kezdő mennyiséget, már sokszor játszottál a játékkal. Kezdő mennyiséget 2017-02-22 15:25:21-kor rendben megkaptad.

15. barika05

barika05 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, így érthető.

16. farmer221278

farmer221278 Járnitanuló

Szia!

Én is eladnám az almáim de maximum 105 csp-ért tudnám mikor a legolcsóbb is 450 csp meg 650 csp! Nekem is nagy bukta lesz ha nem csinálnak sürgősen valamit >:(

17. |Tamás|

Szia!

Piaci problémák továbbítva vannak a fejlesztők irányéba. Sajnos nem tehetünk mást, mint várakozunk.

HéricsBáró és farmer221278 kedveli ezt.
  18. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Kedve Tamás! Az utalványokat használtam fel, de a bónuszokat nem, azokat keresem.
    Most megnéztem a malomban, ott látom a 3 db-ot, de a feladatnál nem.

19. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Segítek:):)A növények fülről rendes áron lehet eladni a faterméseket.

feketejaguár02 kedveli ezt.
  20. toth2005

toth2005 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Láttam, hogy az árak,amiket kérhetünk a piacon,lehetnek eltérőek. De pl.:én max. 157 csp-ért tehetem fel a zúzmarás jegenyefenyő tobozt, a másik meg 5.290 csp-ért árulja darabját. Ez hogy lehet???

Anyabanyatanya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.