Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Azok is megvannak. Ne a nagy ikont nézd, (azért szürke, mer nincs hozzá utalványod) hanem alatta apróbb számokat keress.

anikó5252 kedveli ezt.
  2. |Tamás|

Szia!

Úgy, hogy a piaci árak jelenleg hibásak. Fejlesztők már dolgoznak a hiba elhárításán.

3. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Köszönöm szépen! :)

4. béju

béju Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, így megvan. "Teljes szivvel..." néven kerestem, nem tudom miért, talán az event neve miatt:)

5. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok, mért nem tudok a Bahamán Tortabonuszt keverni? iicaa ID:12204091 Köszi ha megnézitek.

6. dite53

dite53 Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hol találom az ajándék cukrászdát? Köszönöm a segítséget!

7. |Tamás|

Szia!

Dekorációs menüben, a mind kategória alatt leled meg a dekort.

8. *e_mese*

*e_mese* Utánpótlás-írogató

Szép estét!

Miért fogyasztja el a tortobónuszomat is a játék, mikor én kizárólak a tortautalványt használom. Vettem kosarat is és még egy bónuszt sem használtam el, és ebből is csak 6 db van Ez így nem jó mulatság.:wuerg::cry:Kérem segítségeteket.

Gazda: .Galadriel,
    ID: 23938267

9. |Tamás|

Szia!

Nem fogynak a bónuszaid. Ne a nagy ikont nézd, mert ott mindig csak akkora mennyiséget látsz, amire elegendő az utalványod (utalvány+bónusz).
    Jelenleg van 6 utalványod, és 13 bónuszod.

10. *e_mese*

*e_mese* Utánpótlás-írogató

Köszi, már láááááátom! Zavaró, hogy a karikában mást mutat. :(
    Köszi a gyors választ.

KUNCZE kedveli ezt.
  11. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Sziasztok!Segítsetek nekem,keresem a tojásfőzés-időzítés tárgyat.Hol találom?

12. |Tamás|

Szia!

Kosarak vásárlásával lehet szert tenni rá. (nem minden kosár tartalmazza)

KUNCZE kedveli ezt.
  13. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Köszönöm szépen!

14. Willcsek

Willcsek Aktív író

Kedves Modik!Bocs hogy ide is leírom, de nem értem: Alma eltűnt a piacról, majd megjelent 500 felett! Én csak 105-ért tudom eladni. Pillanatok alatt kapkodják el 500-ért, én meg csak lesek. Ez miért van így?

15. |Tamás|

Szia!

Piac hibás javítás alatt áll.

16. Anyabanyatanya

Anyabanyatanya Fórum-zöldfülű

Pont ezt szerettem volna kérdezni az almával! Mások 6-800-ért árulják, én max 105-öt kérhetek érte. De akkor türelmes leszek.

17. drágaság1

drágaság1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet, hogy nem ide kellene írni, de most már szét robban a fejem. Van 7 farmom 3-an sikeresen vásároltam Fa-t. hitelkártyán, pénzem van rajta, de a rendeléshez nem tudtam belépni. Írtam a suptromfnak, lehet hogy most ezt se jól írom. Türelmet kért kivizsgálja. Válasz nem tudja megoldani. Rendeltem SMS-en a pénzt a telefonomról leemelték. Jóváírás nem történt. Se pénz, se FA. Kérdésem mivel erre sem kaptam választ mit lehet ilyenkor tenni? Bocsi, ha kissé nyers vagyok, de dühös is.

18. |Tamás|

Szia!

Minden pénzügyi dolog a Payment Supporthoz tartozik, nekünk nincsenek meg a technikai feltételek a megrendelési adatok ellenőrzéséhez. Annyit tudunk itt megtekinteni, hogy történt-e jóváírás, de ezt Te is látod.

19. nyugger

nyugger Aktív író

Igen bocsi elirtam, viszont én azt hittem, hogy a Tropusi malomban is lehet keverni de nekem ott csak állatok vannak.

20. drágaság1

drágaság1 Utánpótlás-írogató

Sajnos nem történt jóváírás, és sajnos azt nem értem ez most miért történt, hisz évek óta játszom, de ilyen velem még nem történt, de azért köszönöm. Nem veszek FA-t. Köszönöm a válaszodat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.