Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Havonta egyszer, jellemzően hónap végén lesznek akciós napok!! Kérlek figyeld a hivatalos közleményekben a kihirdetését!

mebajah és ldikó60 kedveli ezt.
  2. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Köszönöm a válaszod! De ebben a formában, hogy egyenként kiszámolni, megvenni, vagy a munkások egyben, mint eddig!?

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A farmranyért felbérelhető munkásoknak is külön akciója szokott lenni és a szezonmunkásoknak is! Ezentúl sem lesz másként!

HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  4. _Dandó_

_Dandó_ Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a válaszokat az eventesre közben én is megtaláltam a megoldást a másik viszont nagy segítség, köszi még 1X :)

5. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ha elértük az 1000-es pontot, akkor a Cukrászda akár fekerülhet a felhőre és akkor aktíválható lesz?

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem kerülhet fel az event ideje alatt a Cukrászda kitehető a paszulyágra, a felhősorba.

Csak az event végeztével lesz erre mód!!

Az ismertetőben is szerepel:

7. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Kezufát nenem a boltban lehet megvásárolni, mert nem tudok többet venni, vagy talán eventen lehetett megszerezni? A játékmenettel kapcsolatos ötleteimet hol tudom leírni?

8. mamarygen

Szia!

Titokzatos tiki-csemetéből fejlődhetett a kesufa.

2016.április 8. a játékba érkezése.

"Skellig-szigeteki" talányos tiki-fa, Kesufa:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...csemete-rejtelmei-bahamarama.422/#post-484285

...
    Az alábbi topicok valamelyikében jegyezd le a fejlesztési ötletedet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

9. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogyan lehet minél több felreppenőt gyűjteni és mitől függ a kapott mennyiség?Mivel a párom 21 felreppenőt kapott estétől reggelig,én pedig csak 10-et.Mindkettőnk földjén ólak és fák vannak kitéve,mivel olvastam hogy ezek adják a felreppenőt.Hogyan lehet ennyi a különbség??Köszi a választ,szép napot!

10. Petrikeee

Petrikeee Fórum-zöldfülű

De jó lenne ha megjavulnának ezek az árak....

11. mamarygen

Szia!

A felröppenők mennyisége nagyban függ a farm kondícióitól.
    Milyen szinten áll, milyen elemek vannak kihelyezve termelésre, milyen szintű a 2 kupa fejlesztése, kiváltott-e a legenda a bölcs tölgytől.
    Milyen érésidejű ólak, fák adják a felröppenőt... minden esetben a szinthez tartozó leghosszabb érésidő a meghatározó.

Két hasonló farm esetén is eltérhetnek a felröppenő értékek.

Ebben az eventben a teljesíthetőséghez elegendő felröppenő a 30 db. Ezzel a teljes nyereménykör kiváltható.
    Így a napi eloszlás nem jelentős, mondhatjuk, alig pár db ... a napi mennyiséget lehet összevetni ... majd pár nap után a következtetéseket levonni.

Ajánlom elolvasásra az alábbi linken található hozzászólást ... érdemes elgondolkozni ennek alapján, miért is siettetnénk az event 2. napján a totális mennyiség elérését:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sütis-event-2017.14802/page-26#post-656380

12. mamarygen

Szia!
    A közlemény a piaccal kapcsolatosan itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-javítások-a-játékban.14812/

Ajánlatos egy másik böngészőből is megtekinteni az árak alakulását, a "nemszeretem" takarítást is elvégezheted, hogy ne a régi "besült" sütik alapján töltsön a játék adatokat, hanem a friss változások is láthatók legyenek. (a böngészőben az aktuális oldal újratöltése gomb megnyomásával lehet a frissítést megoldani.)

13. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Nekem más gondom van és nem tudom hová írjak a problémám egy csibémmel van, aki sértő szót használt a neve:AZÁMBÓ69
    megtudnátok nézni a levelezést és tanácsot, hogy mit tegyek.
    Farmom: Borosgazda ID:1468438

14. mamarygen

Szia!

Elöljáróban: moderátorok nem látják a levelezést, nincs ellenőrzési jog a farmra lépéshez.

Egyedül a support tud segíteni. Ha lehetőséged van és tudsz képet készíteni az inkorrekt írásáról, akkor a kép linkjét tedd be a supportos leveledbe.
    Jelezd az elfogadhatatlan magatartását.

Te magad elküldheted a csibéid közül! Le is tilthatod a hozzád érkező leveleit is!

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm, igazán kivárható.

16. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Köszönöm a választ az utóbbit fogom tenni nem háborgatom a supportot, van éppen elég dolguk, csak bosszant, hogy arra a kérdése, hogy miért nem válaszolsz, ***nek.

Moderáltam a megjegyzést, ne legyen nyilvános a sértés./mamarygen

17. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Igen, csak eddig egy időpontban volt, most pedig a szezonmunkások nem akciósak!
    Köszi a választ, bízom benne, hogy így lesz!

18. editke2004

editke2004 Járnitanuló

Szia! Most adtam be a gazdakörbe egy vagány denevért,nem kaptam meg a 20 Fa-t és a 35 szuper tápot! Frissítettem,de akkor sincs!
    ID: 7665833
    Megnézné valaki?
    Köszönöm!

19. mamarygen

Szia!

Tudnál gazdaköri feladatnevet írni? A feladat sorszáma és szintje is fontos lenne az ellenőrzéshez.

A farmneved egyezik a fórumneveddel??

20. mamarygen

Szia!

Minden eddigi meghirdetett eseményt megtekinthetsz... nem voltak azonos időben a szezonmunkások (havi előfizetés) és munkások féláron akciók!

A 2017. február elseje utáni időszaktól az akciós vásárlást érdemes figyelni, pénzkímélő módszer miatt!

Hidd el, lesz akció hamarosan!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.