Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gabipapa46-!

A Bahamán a Teve, mint minden más állat, növény vagy fa nem szintfüggő.
    A Maja majmok szentélyében Neked kell kiváltani Aranybanánokért.
    Így a haladás ütemét, a dolgok kiválasztását Te magad tudod meghatározni.
    A Teve a 6. kamrában található egyébként.
    Maja majmok szentélyének leírása a kamrákhoz tartozó dolgokkal az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sajnos, ott csak a kapott ajándékokat mutatja, de az elküldötteket nem :(

3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    mutatja az elküldött ajándékokat is,
    de sajnos csak a belépés (utolsó frissítés) utáni eseményeket láthatjuk, a korábbiakat nem,
    illetve a kapott ajándékokat.

4. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

jó reggelt,
    sikerült a sárkánytojás kiváltása Valdemárnál, de nem találom hova került. Merre keressem?
    Előre is köszönöm, Böbibaba69

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. beno1968

beno1968 Fórum-zöldfülű

Vásároltam a vidámparkban ,de nem kaptam ajándékot

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

8. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

9. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok!
    Én azután érdeklödnék, hogy a bahamán valamikor kiváltottam valami figurát, amely ha jól emlékszem heti 1 alkalommal adott 1 aranybanánt, de most nem aktív. Az a baj, hogy nem is tudom, hogy milyen figurát keressek, ha esetleg kiraktam a felhösorra vagy a kerge kertre, vagy esetleg megszünt !?

Remélem valaki tud segíteni.
    Előre is köszönöm!

Ferenc1963
    ID: 36819767

10. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A keresett tárgyad:
    A Szüreti fesztivál Top 500-as ajándékának "fapados", megvásárolható változata volt.

Az aranybanánok szentélye

Tulajdonságai:
    • Területigénye: 2x1
    • "Érésideje": 168:00 óra
    • Amit ad: 800 Bahamarama TP; 1 aranybanán

11. Laci-apu

Laci-apu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hosszú idő után újra kezdtem játszani. Teljesen megváltozott a felület. Ha belépek, baloldalt az ikonok feljönnek, de később nem tudom megnyitni, mert eltűnik. Pár pont kell a 4. szintig. Vettem almafát, de nem tudom elültetni. Nem tudok pörgetni, mert elő sem jön. Mit kezdjek?
    Laci-apu ID: 52146313.
    Üdv.

12. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Igazából bele- bele kérdeztél teljesen különböző dolgokba, ezért javaslom elolvasni a leírásokat.
    Itt mindent megtalálsz.
    Ezen kívül a fórum egyéb területeit látogasd meg, sokat tanulhatsz mindenről.
    Az almafát pl föld nélküli, üres és zöld területre tudod kiültetni, pörgetni a városban tudsz, ha előtte meglátogattad Rackót. Név szerint rákereshetsz hol találod meg Őt és mit kell tenned.

strawberry49 kedveli ezt.
  13. lani63

lani63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nem tudom hogy hol kérdezzem meg mert ez nem igazán ide való kérdés,de a farmeramaval kapcsolatos már mindenütt kérdeztem de senki nem tudott választ adni még azok sem akik árulják.Tehát venni szeretnék egy tabletet és nem tudom milyet vegyek amin tudnék játszani a farmeramaval, mert ami a családban van azon nem jön be a farmerama..kérlek benneteket aki tudja írja meg már legyen szíves előre is köszönöm.

14. surdacsek

surdacsek Utánpótlás-írogató

A vidámparkban ma kiváltottam a sárkánytojást, de nem tudom, hogy a raktárban hol van, honnan tudnám kivenni, hogy kitegyem.

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tabletek egy részén Android operációs rendszer fut, ami a 4.1 verziótól fogva nem támogatja a Flash Player használatát, ami pedig elengedhetetlen a játék futtatásához. Léteznek alternatív megoldások, mint pl. az olyan böngésző használata ami tartalmazza a Flash-t tehát azt külön nem kell telepíteni (nem is lehetne), vagy Windows rendszerrel telepített gép vásárlása. Mindenképpen szakember segítségét kell kérned. A lényeg: flash támogatás vagy futtatási lehetőség megléte.

16. -East17-

Szia!

A Váza ikon alatt kell keresned. Amennyiben nem találod meg, lépj ki és vissza, és próbáld meg ismét a keresést.

17. surdacsek

surdacsek Utánpótlás-írogató

surdacsek ID: 2213804

18. -East17-

Az előbb írtam választ neked, kérlek olvasd el.

19. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Kiváltottam a sárkánytojást, kitettem a főfarmra, várok míg beérik, a kérdésem, hogy hová érdemes tenni, és az egész farmra érvényes lesz a hatása? olyan mint a bagoly, varjú, táltos? ha a kergébe teszem, ott is kifejti a hatását? ha leszedem, akkor mindig előlről kezdődik a számlálás, vagy csak egyszer kell neki beérnie ? :oops::)

20. -East17-

Szia!

Igen, pontosan olyan, mindenhol kifejti a hatását (kivétel a felhősorok). Amikor beérett, onnantól már nem kell 1 hetet várnod a használatával, ez csak egyszeri "születési" időtartam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.