Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A dátum, és az időpont miatt hoztam az akciót, hogy alátámasszam, lehet vásárolni, lehet készíteni a tápot.

A malomban a minden kategóriát kell beállítani, és akkor indíthatod a keverést, ott látszik a bölény állat tápja!

2. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Köszönöm az infót, sikerült.

3. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok! Írótollhoz hogy jutok hozzá?

4. mamarygen

Szia!
    Amennyiben nem teljesítetted az Állatmánia nevet viselő eventet, akkor a piacról szerezheted be ezt a terményt.

Írótollkészítő műhely

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 21
    • Kategória: madár
    • Érésidő: 35 óra
    • Amit ad: 320 TP, 1x írótoll
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x sastáp, 1x sas
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatmánia.14659/

5. ginacica

ginacica Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm mim nincs figyelmetlen voltam:)

6. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Szép estét !
    2017.március 21-én lejár a prémium előfizetésem, szeretném megkérdezni, hogy alapba vissza áll minden március 22-től ?
    Figyelmeztet a Bank minden belépéskor, hogy lejár, és itt tudom meg hosszabbítani az előfizetést, csak éppen lehetőséget nem kapok. Nem rajtam múlik, hogy el esek kedvezményektől, idáig türelmesen vártam, de sürget az idő.
    Mit csinál a többi gazda, akinek lejárt a prémium előfizetésük, ők is várnak türelmesen ??????
    Már három hónapja jelezték, hogy rövidesen változni fog, azóta semmi tájékoztató nem volt, vagy nem jó helyen kerestem ?

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Mivel nincs mit megvásárolni, igen, várnak türelmesen.

8. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Köszönöm a választ.

9. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

Kérem segitsetek nekem hoghyan miképpen tudok tableten farmerámázni,mert sehogyan nem tudok belépni állandoan kéri a flash letöltését ,már olyan sokat probáltam még sem jo egyik sem ,kérem tegyétek ide nekem a jo linket köszönöm

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Olyan böngészőt kell rátelepítened, ami magában foglalja a Flash Player programot.
    Hogy mik a lehetőségeid, netes keresőprogram segítségedre lehet ebben.

11. Sziasztok, jó reggelt!
    Szeretném megtudni, hogy a híreknél felbukkanó farmarany akció, ami " Kisegítők akció" néven fut, beszámít-e a mega TP-be, vagy csak ha bankon keresztül veszünk farmaranyat?
    Köszönöm a választ, kellemes hétvégét!

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek máskor légy türelemmel. Felesleges több topikban feltenni ugyanazt a kérdést.
    A választ elolvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmarany-kérdések.10462/page-46#post-668631

13. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy a polipfa termését hol találom, már mindent végignéztem de se a fáknál se a terményeknél se a rémtermékeknél nem találom.
    Köszi előre is a választ.

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A hibáról már tudunk. Köszönjük jelzésed. Pajtában a minden kategóriánál látható a polipcsáp.

15. MátyásSándorné

MátyásSándorné Fórum-zöldfülű

Írótollat hogyan tudok előállítani?

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Írótollkészítő műhely

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 21
    • Kategória: madár
    • Érésidő: 35 óra
    • Amit ad: 320 TP, 1x írótoll
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x sastáp, 1x sas

17. mesagne

mesagne Utánpótlás-írogató

Jó reggelt !
    Nekem segítség kellene , valaki feltöltött a farmomra 115 farmaranyat ma 8.48-kor . Valahogy vissza lehet adni akinek kellett volna?
    A farmnevem: mesagne ID: 36412549

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek jelezd a supportra! De úgy gondolom, hogy csak akkor tudjuk meg ki töltötte fel ha Ő is jelentkezik a supporton!

19. demondrakecico

demondrakecico Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segitene nekem valaki,hogy miert nem indul el egyik mestersegem sem. Megvan a 40-es szintem es megsem tudom aktivalni egyik mesterseget sem. Koszonom

20. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, lépj ki a játékból, majd pár másodperc után lépj vissza.
    Az adatoknak a szerverhez el kell jutni, hogy már a 40. szinten vagy, és a mesterség kiválasztása is megjelenjen a farmodon.
    Így a mesterségek völgyében fogsz tudni választani is helyet, amelyik iparágat szeretnéd használni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.