Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bagolyban írás = farmon a postán írni egy üzenetet.

2. mercator67

mercator67 Aktív író

3. |Tamás|

Abban sajnos nem tudok segíteni, az ilyen előfordul. Kérdezd meg az illetőtől, hogy mi a játékbeli neve, vagy kérd meg, hogy írjon rád, ha nem akarja elmondani fórumon.

4. janos6750

janos6750 Aktív író

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Valaki feltörte a farmomat és ma már 2x kitörölt minden kihelyezett tárgyat. Írtam a supportra, javasoltak jelszó és email változtatást. Többször próbáltam de németül adja be és sajnos nem sikerült. Valamint észleltem, hogy az email címre is többször beléptek Bulgáriából, viszont a farmra még most is az eredeti jelszóval be tudok lépni, de a supportra levelet már nem tudok küldeni valami miatt. Van valami megoldás vagy a 99. szinten lévő farmom sajnos elveszik. Id. 4379954. Bocs nem erről a farmról van szó, hanem a cintike1- ről.

5. |Tamás|

Szia!

Supportra minden esetben lehet írni, még akkor is, ha nem vagy belépve a játékba. Változtasd meg a jelszavadat az email fiókodban, míg le nem kerül az email fiókodról a farm. Miután azt megváltoztattad, változtasd meg a farm jelszavát is, hogy ne tudjanak oda sem belépni.

A felhasználói fiók (account) biztonsága

6. janos6750

janos6750 Aktív író

Többször próbáltam változtatni, de németül valami olyasmit ír, hogy nem jó az email cím . de ez nem biztos, fordítóval próbáltam érteémezni. Bár a beírások se egyszerűek, mert minden németül van. Beírom az új jelszót vagy az új emailt a megerősítésnél azt jelzi, hogy nincs felhasználó név.

Utoljára szerkesztett: 24.3.17
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Ha a supporttal vagy levelezésbe, ne futtass egy ügyet két szálon, köszönjük!

8. janos6750

janos6750 Aktív író

Köszi a jó tanácsot.

9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Én is köszönöm a tippet, jó gondolat !!;)

10. zsancsa59

zsancsa59 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni, hogy hova lehet tenni a polipfát, hogy működjön?

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

12. cskarolina

cskarolina Utánpótlás-írogató

szeretném kérdezni, hogy a pinkenéni süti receptem hogyan lehetne megszerezni

13. Kékmadár1

14. macika37

macika37 Fórum-zöldfülű

Hello. Nagyon régen farmoztam utoljára, már egyáltalán nem vagyok képben. Hol van a prémium villa, hogy tagságot vásároljak? Köszi.

15. Kékmadár1

KUNCZE kedveli ezt.
  16. macika37

macika37 Fórum-zöldfülű

17. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Kérlek segíts? Miért nem tudok a koalámnak tápot keverni, mikor van eukaliptusz fám is? Sőt a piacon vásárolni sem miért?ID:21206344

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kiváltottad az állat elérhetőségét a szentélyben?? A szobor a 6. kamrában van.
    6. kamra újdonságai : Koalakuckó

Mi a probléma a malomban??
    Nem látod a koalatáp-készítés ikonját???

Figyelj arra, hogy a minden kategória legyen kiválasztva. Ott látnod kell a táp keverésének lehetőségét.

A piacon még "vadászni" kell a tápot ennek az állatnak. Legtöbbször szürke a koalatáp ikonja.

Ha más a gond, akkor részleteket is írj, kérlek!

19. cskarolina

cskarolina Utánpótlás-írogató

20. gabocagaba

gabocagaba Utánpótlás-írogató

Szia kedves Moderátor!
    Eddig ha befejeztem egy gazdakörit, akkor a feladatokból áttevődött automatikusan a kész feladatok listájába. Mostanság sikerült néhány feladatsort végig vinni, de még mindig ott figyelnek a megoldandók között, igaz kipipált állapotban, de ez azért zavaró mert elég sok a várólistás. Nem lehetne valahogy áttelepíteni a készek közé ezeket nekünk játékosoknak, ha nektek sok munkába kerül, mert akkor szívesen megtennénk.
    Előre is köszönöm a választ, üdv.: gabocagaba

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.