Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edina242

edina242 Fórummogul

Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Szép napot Neked!

2. boszioszi

boszioszi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy moderátor segítségét szeretném kérni.
    Azt szeretném megtudni, hogy pontosan mikor regisztráltam a játékba. Gondolom ők ennek utána tudnak nézni. A felhasználói fiókban sajnos nem találtam erre vonatkozó információt.
    Előre is köszönöm

boszioszi ID: 8385733

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Te magad is ki tudod számolni ennek a linknek a segítségével:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/

A 6. születésnapi event alatt kaptunk egy díszes, évszámmal jelzett tortát. Azt is segítségül hívhatod.
    A linkben található értéket és a farmod ID számát megközelítőleg pontosan összevetve a hónap neve is megállapítható... a nap arányos számítással is kikövetkeztethető.

4. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia mamrygen
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a fraggle rock felhősor miért nincs a listán, lesz-e valamikor lehetőség a hiányzókat pótolni, nekem ebből hiányzik.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nagy általánosságban kijelenthető, hogy elmaradt felhősor nem pótolható, főleg az eventesek. Sajnos nem tudom megmondani Neked, hogy az elkövetkezendőkben ez fog-e változni.

6. gődények

gődények Törzsjátékos

Hát szomorú vagyok, de azért köszönöm Tamás a válaszodat

7. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Az "Édes meglepetés" mikor és hogyan lesz aktiv? Köszönöm.

8. |Tamás|

Szia!

Majd ha meg lesz a felhősorra az összes dekorációs tárgy. Egyelőre 1 azaz egy darab elérhető a játékban.

9. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Mi érhető el játékban? Akármelyikre kattintok a paszuly jön elő 750000 TP

10. |Tamás|

Akkor vegyünk szépen sorjába.
    Édes meglepetés felhősor. Ára: 750.000 CSP.
    Erre kell 5 dekorációs tárgy. Jelenleg 1 darab elérhető a játékban, másik 4 darabot még nem tudtuk megszerezni, majd csak idővel. Amíg nincsen meg az az 5 darab dekorációs tárgy, addig nem tudjuk lezárni a felhősort.

Matold kedveli ezt.
  11. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha a szegfű nő 18:54-ig és én megöntözöm így lesz 15:07 perc akkor a 15:07 perces megöntözött szegfű ugyanannyi felröppenőt ad mind a 18:54 perces alap??

Köszönöm. Üdv:

12. |Tamás|

Szia!

Nem kijelenthető egyik sem, hisz nem tudod, hogy mennyi felröppenőt kapnál ha nem öntözted volna, mint ha öntözted volna. Elvileg nincs különbség az öntözött és öntözetlen között.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. papageno53

papageno53 Járnitanuló

Sziasztok! Írótollat hol lehet gyártani?

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

15. 1948

1948 Járnitanuló

Sziasztok szép napot. Felhő dekorációval kapcsolatban lenne kérdésem. Anno a harmadik szülinapi játékot nem tudtam befejezni, a sztrájk kimaradt, legalábbis emlékeim szerint. Most megpróbáltam megkeresni a maradékot, de csak az energiaszállítót találtam meg, a bióenergia italt nem találom.Ha megadom a nevem és az ID számom tudtok segíteni ?? , hogy csak a sztrájkot kelljen megvennem.
    Választ előre is köszönöm.

Bocsánat harmadik képregény

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.17
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Farm név?
    User ID?
    Mikor szerezted a tárgyat, és mi a pontos neve?
    Mennyi volt belőle, és mennyi van meg most?

17. Matold

Matold Haladó

Valószínű, ugyanis a nulla perces szegfű is nagyon jól adja.

18. rengeiroz

rengeiroz Utánpótlás-írogató

A harmadik képregény event során szereztem meg az energiaszállítót és a bíóenergiaitalt és a felhősort. A sztrájk
    lemaradt. Farmnevem Roz1948 ID8453725
    rengeiroz ID8936441
    Mindkettőn a bióenergia ital hiányzik, a felhősor és az energiaszállító megvan

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kollégám utánanézett, a keresett tárgynak! Egyik farmon sem találta nyomát annak, hogy megszerezted volna a keresett kitehetőt!

20. puskasjozsef

puskasjozsef Utánpótlás-írogató

Sajnos én nem vettem észre ,de most 10 óra 12-kor ismét lenyelt 2 db mosómedvét és egy tápot és nem jelent meg sehol semmi a gazdaköri feladatnál. Ez már az ötödik pár ,ami így eltünt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.3.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.