Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csiga-biga3

csiga-biga3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    nem találom a csillagokat, amit eddig összegyűjtöttem.>:( Összefüggésben van az új menyétes játékkal? Ne haragudjatok, de fárasztónak találom. 8)

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem vesztek el a csillagok! A bölcs tölgynél ellenőrizheted őket!

3. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Már készen vagyok az eventtel, de a minuszom csak egyre nő... Ennek van valami jelentősége?
    A csillagjaim megvannak a bölcs tölgynél, csak ez a minusz... De ez nem fog levonni semmit ugye? Mármint hogy mennyi minuszom van, és hogy a felhő megszerzése után is csak egyre nő...
    Várom válaszotokat!
    Nagyon köszönöm! Cicamicád

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event utolsó percéig növekedhetnek a negatív mutatóban a számok. Az event végén az is eltűnik ...

Nincs semmilyen hatással ez a változó érték a farmos munkákra.

Ne nézz oda,hagyd figyelmen kívül azt az ikont -> tedd a szokott dolgokat a farmodon ... ahogyan tervezted azokat.

cicamicád kedveli ezt.
  5. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Kérdésem, hogy a Fűvészkertbe mamutfa is betehető?

6. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ, akkor megnyugodtam. :)

7. mamarygen

Szia!
    Nem tehető be ez a fa a füvészkertbe!
    Ismertetőben is olvasható:
    Füvészkert

8. tappancs

tappancs Fórum mestere

Köszi. :eek:

9. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!Miert nem jelenik meg ma apr.2-an sem az aptilisi program,mas nyelvezetu farmon mar latszik,csak sajna nem ertem.

10. mamarygen

11. mami531953

mami531953 Haladó

Koszike a valaszod.

12. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! szeretném megkérdezni hogy a szédült szántorol hogy tudom eltüntetni e repülő szánkót?

13. mamarygen

Szia!

Vélhetően van kinn a szántódon egy olyan dekor elem, amely a szánt működteti. 1*1 területű, kis rénszarvas ül egy masnis doboz mögött ... ezt keresd meg, majd helyezd a menüben, vagyis töröld ki. :)

Két szánkó is járhat a farm felett, az egyik "A száguldó szán" nevet viseli...

14. Rétisas250

Rétisas250 Utánpótlás-írogató

"Ékkő tartozást tudunk felhalmozni Mohó Menyét Alajos felé. Figyelnünk kell, hova kattintunk, és hányszor, mert amikor a malmot, pajtát, víztornyot vagy a tenyészházat nyitjuk meg, akkor 100 al nő az ékkő tartozásunk, ami bizony sokba fog kerülni az event végén nekünk."

Ezzel kapcsolatban nem találtam semmi részletesebb leírást. Főként a vastaggal szedett rész érdekel. Mi van akkor, ha nem tudjuk végigvinni az eventet, vagy egyáltalán nem kezd bele valaki?

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A tartozás csak áprilisi tréfa. Akár csinálod az eventet akár nem a végén eltűnik minden következmény nélkül.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  16. Rica1955

Rica1955 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Jelenleg a 97-es szinten vagyok . Nincs "szuper mamutfám" és szeretném megtudni, hogy egyáltalán valahogyan hozzájuthatok-e még! Köszönöm, ha valaki segít nekem ebben.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Jelenlegi információink szerint nincs mód a megszerzésére.

18. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! segitséget kérnék:) a doki küldetését amit a felhösorra kell kitenni azt melyik feladatnál lehet megszerezni?

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

20. Rica1955

Rica1955 Fórum-zöldfülű

Köszönöm. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.