Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett termény piacképes, a tanyaházi megrendelők is kérhetik.

2. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
    Előre elnézést kérek, ha nem jó helyen teszem fel a kérdésemet!:
    Gazdaköri megrendelésnél vettem észre a party malomlapát keresését Robin Hódnál....
    Hogyan tudok én előállítani?
    Valahol lemaradtam..és most bajban vagyok az információ hiányában..
    Köszönöm ha segítetek nekem!!
    Üdv: Böbebaba60ID: 4507014

3. Laboviti

Szia!
    A party malomlapátot a szárnybontogató termeli.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

4. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Valamikor láttam itt (vagyis a régi fórumon) egy youtube-os linket, a régi farmos háttérzenével. Ha jól emlékszem, elég hosszú is volt időben. Nem tudjátok, mi volt a link? Előre is, köszi! Szép napot :)

Utoljára szerkesztett: 20.11.14
  5. Laboviti

Szia!
    A belépő oldalon a a Média címszó alatt a Videók között találhatsz ilyen kisfilmet.

6. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Köszönöm :) Nálam sajnos egy videó sem látható a médiatárban, de talán majd később bekerül akár a keresett videó is.
    Még valami: a youtube-on való keresés közben az egyik videó alatt fura hozzászólást találtam, első pillantásra úgy tűnik, valaki másokat megtévesztve akar velük saját részre FA-at vásároltatni. Remélem, nincs, aki bedől neki, de ki tudja... Érdemes jelenteni Felétek?

7. Laboviti

A supporton tudod ezt a bejelentést megtenni.

8. Pityke1027

Pityke1027 Fórum-zöldfülű

Köszönöm :)

9. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni, miért nem lehet Lángos receptet vásárolni a Gazdaraktárban ?
    Ez is egy különleges receptnek számít ?

10. Laboviti

Szia!
    Ez volt a fejlesztők döntése, hogy a magyar hetek alatt megszerzett receptek nem megvásárolhatók.

11. KukacosAlma..Bt™

KukacosAlma..Bt™ Járnitanuló

Helló!

Nekem a toppal lenne kérdésem!
    Lenne-e egy olyan lista, amin a tenyészállatok csp értékét meg lehene-e néznem?
    Előre is köszönöm!

12. Laboviti

13. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

sziasztok! tud valaki abban segíteni, hogy a tenyészállatok pajtaértéke hol található? Előre is köszönöm!

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

15. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

16. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Végre kaptam egy filmet, de sajnos nem olyan, mint a régiek, kék karika van benne. Mit kell tenni vele? Persze nem magyarul van a kísérő szöveg, így nem kaptam pontot. Segítenétek?

17. -East17-

Szia!

Sajnos egyelőre nem tudunk segíteni, mert pl. nálam nem volt még ilyen lehetőség, így kipróbálni sem tudtam a dolgot. Központilag pedig nem jött ismertető.

18. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Szia.Segítséget szeretnék kérni hol tudom megnézni a pajtaértéket azoknak tenyészállatoknak ami hiányzik a pajtámból?Csak,hogy ki tudjam számolni mit érdemes megvennem.Köszönöm

19. -East17-

Dalmacska20 kedveli ezt.
  20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.