Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Telihold event újdonságokkal esemény leírásában nem szerepel. Nincs most kitehető az "Édes" felhősorra ....

2. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszönöm :)

3. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! A szegfűt nemesítettem és megkaptam, hogy "1,25% az esély arra, hogy nem használok fel szupertrágyát" bónuszt. Kérem, magyarázzátok el, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, mert nem tudom értelmezni. Köszönöm.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha ez a bónusz az üvegházban a nemesítős ablakban (rekeszben) van, szupertrágyázás alkalmával (szegfű) lehet hogy nem vesz el a rendszer szupertrágyát a készletedből .... 1,25% az esély erre a lehetőségre. Nem számszerűsíthető ez az adat.

ikivid és mebajah kedveli ezt.
  5. pannácska

pannácska Fórum-zöldfülű

Szia! A kérdésem az lenne hogy a teliholdas eventben a vámpírindára használható a démoni bokréta !?

6. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

A polipfa/polipcsáp a pajtában hol található? Végig néztem egyenként minden osztályt, aztán a mennyiség alapján is amit a Jack boltban sikerült megtalálnom, de nem találkoztam vele. Ha bezár a telihold, akkor hol találkozhatok vele?

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

A pajtában a Minden címszó alatt látható.

Szia!

Nem hat rá a démoni bokréta.

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. ikivid

ikivid Haladó

Köszönöm, így már érthető.

9. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen, nehezem, de előjött. Ez így őrület, miért nem lehet a rémségek közé betenni? Mire az egészet összetölti, majd A-Z-be rendezi (jobb ötletem nem volt), addig alszom egy sort.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  10. pannácska

pannácska Fórum-zöldfülű

Köszike :)

11. Dalma1013

Dalma1013 Utánpótlás-írogató

Szia, Szeretnem megkerdezni ,hogy veletlenul jelentkeztem mentornak de visszavonni nemtudom ,mit kell ilyenkor tenni?

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Konkrétan teendőd nincs, mivel mentor sem vagy, törölni sem lehet a rendszerből.
    A felirat más jelenleg a felületeden, mint amit eddig láttál.
    Ha esetleg bekerülsz és még akkor sem szeretnél mentor lenni, akkor kell jelezned, hogy töröljenek az aktív mentorok közül.
    A bekerülés kiszámíthatatlan, jelenleg is sokan várnak akár évek óta is a lehetőségre.

13. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt!
    Szeretném megkérdezni, mi az "Ezüst láng füstölő". Ajándékba kaptam, sehol nem találom a farmomon. Hányadik szinttől használható és mi a funkciója?

14. babócy

babócy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A faterméseknél nálam két farmon is gubanc van, a Gazdakör megbízásoknál a bodzánál azt írja ki, hogy 0,pedig több ezer van.
    gazda: babócy ID: 21814518
    köszönöm:)

15. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt!
    Nálam is ez van. Ki-, belépés, frissítés után sem mutatja a készletet.

16. galambbegy

galambbegy Utánpótlás-írogató

Akkor nem csak nálam van probléma.

17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az éléskamrában keresd!
    Ha felhasználod, aratásonként és ólanként +1 sötétlő szentjánosbogarat fogsz kapni 12 órán keresztül!

zoldliget kedveli ezt.
  18. Angyalszárny

Sziasztok!
    A hiba ismert, a javításig a türelmeteket kérem!

zoldliget kedveli ezt.
  19. felifox

felifox Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Az én farmomra sikerült megvásárolnom az akciós munkásokat és szerettem volna a párom farmjára is megvásárolni de ott is meg szűnt a lehetőség mintha már megvettem volna.Mit kell tennem hogy oda is meg tudjam szerezni?
    A párom farm ID-je 23687473
    Válaszokat előre is köszönöm.

20. Angyalszárny

Szia!
    A piros kosár alatt próbáltad megvenni? Ha ott a segítő munkásokra kattintasz akkor a bankba visz a felület és már vásárolhatsz is!
    S ha a párodnak problémája van, legközelebb legyen kedves személyesen az Ő farmjáról jelezni!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.