Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszi a segítséget .Most már oda találtam ,de azt kéri mikor fizettem és mennyit ,de nem fizettem mert nem engedte .Tovább lépni nem enged amíg azt ki nem töltöm .Mit csináljak ?

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Az a pénzügyi support ne oda írj, hanem a játék supportjára a probléma a játékkal menüben.

3. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszi ! Így már sikerült .Még annyit légyszíves hol fogom találni a választ ?

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

A játékos fiókodhoz megadott email címen, amennyiben a levélírásnál nem adtál meg másikat.

5. virág1957

virág1957 Aktív író

Köszönöm a segítséget .
    Szép napot !

6. -Tercsi82-

-Tercsi82- Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok mindenkinek! Volna egy kis problémám. Vásároltam tempós tenyésztést.A farmaranyat megkaptam,viszont a segítő munkásokat elfelejtették megadni.Nézzen már valaki utána mi történt! ID:4569454 Gazda nevem:-Tercsi82-
    Köszönöm a segítséget. Tercsi

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Rendeléssel kapcsolatos probléma miatt kérlek vedd fel a kapcsolatot a supportal!

8. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok ! Remélem jó helyen kérdezem. A gazdaraktári akcióban a manufaktúra a vadaskert is részt vesz?

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A legutóbbi alkalommal nem vett részt benne, és várhatóan most sem fog.
    A puding próbája azonban mint mindig, most is az evés:)

10. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Köszi! :)

11. őszanyócska

őszanyócska Járnitanuló

sziasztok azt szeretném kérdezni holtalálom meg ezeket a csemege ládákat és a többit amit edig kaptam köszönöm a segítséget

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Üdv!
    Kérdésem volna, Frangipánivirágot kéne leadjak, de a fák termései közt nincs, pedig fa.
    Kereső nem ad rá találatot, melyik fa adja ezt?
    VV :)

14. Vályog

Vályog Járnitanuló

Tigris,vöröspanda ólat lehet venni,vagy csak valamikor meg kellett volna nyenem? A másik farmomon vannak,de már nem tudom hogyan jutottam hozzájuk Köszi

15. Kékmadár1

Szia!
    Maja szentély 10 kamrában tudod kiváltani. Amíg nincs kiváltva nem fogod látni se a menüben sem a piacon.

16. Kékmadár1

Szia!
    Csak bahás titokólból fejlődhetnek ki.

17. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok a csemegés láda fog gyarapobbi ugy mint a többi vagy csak ez a kettő marad????????????

18. Kékmadár1

19. krisztina231278

krisztina231278 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a gesztenyés felhősort hogy tudom megszerezni mert nem tudok 0 percezni?valaki tudna segiteni

20. iqon

iqon Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.