Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. handi84

handi84 Fórum-zöldfülű

Szia Mamarygen köszönöm szépen a választ.

2. -*Virág*-

-*Virág*- Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)
    Azt szeretném megkérdezni, hogyha egy szomszédom farmaranyért küld ajándékot, akkor az is beleszámít-e a napi max. 20 ajándékba vagy aranyért bármennyit lehet küldeni?
    Köszönöm előre is a segítséget!
    Szép napot

3. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Gyorsan segítsetek mi kell a 0 percezéshez. fehér ártatlanság, gesztenyefelhő, karácsonyi süti és még?

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

FA-ért a 20 ajándék fölött is lehet küldeni felröppenőt.

-*Virág*- kedveli ezt.
  5. mamarygen

6. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Abban kérnék segítséget, hogy a csokiérme kitehetőt megszereztem-e, van-e értelme keresgetnem.A tojás és a vattacukor megvan.

mebajahID: 20240037

8. Viki951

Viki951 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, jelentkeztem mentornak kb. egy-két hónapja, de lehet több is van. Meddig szokott tartani még sikerül beindulnia a rendszernek? Vagy kezdjek aggódni?

9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszi a választ, várok :)

10. mamarygen

Szia!

Gyors ellenőrzést Te magad is elvégezheted.

A harmadik édes kitehető a Tojásművészet eventben (volt) megszerezhető.

Ha teljesítetted a 2. feladatot, akkor keresheted a tárgyat.
    Édes meglepetés felhősorra ismételten kapunk egy elemet.
    Csokitojás meglepetés

Érési idő: 48:00
    Amit ad: 1000 TP/BTP
    Területigény: 1x1
    Kihelyezhető:minden területen

Az első dekort (Vattacukorfa meglepetés) a Tavaszi kertészkedés event során tudjuk megszerezni.

Édes meglepetés felhősorra dekor Április bolondja eventben
    Csokiérme meglepetés

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm szépen! Az a felhősorom megvan, a kérdőjel is eltűnt róla, de nem lelem. Már kerestem, de eddig nincs.
    Letaroltam mindent, megvan, köszi.

12. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Hol találok óriásmammutfenyő-tobozt? Az egyik gazdaköribe kérik.
    Köszi a választ előre is.

13. mamarygen

Szia!

Titokfából kifejlődő fa termése.
    Bajkál a csoport neve, amelyben érkezett a farmokra szerencsés esetben:2017. április 4-től
    óriás mamutfenyő

A piacon beszerezhető a termés.

14. nagyboglarka2004

nagyboglarka2004 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Most vettem nem rég a nyereménybódéból 1250 zsetonért helyet egy új mesterséghez. Megnéztem de nem kaptam semmit nem tudom hogy hol kéne keressem, és azért jó ideje gyűjtöttem erre. Nem tudna nekem valaki segíteni ezzel kapcsolatban?
    ID: 16112033

15. mamarygen

Szia!

A kiváltást követően ki kellene lépned a farmodról. Majd a visszatérés után már választhatsz is a mesterségek völgyében a szabad foglalkozások köréből (pék, virágkötő vagy lekvárkészítő). Az adatok frissítéséhez van a kilépésre szükség. :)

16. nagyboglarka2004

nagyboglarka2004 Fórum-zöldfülű

A választ nagyon szépem köszönöm!
    További szép napot!:D:)

17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nagyon szépen köszönöm a választ, sajnos ebből a fából még nem sikerült szereznem, ezért nem találtam sehol :p

Sziasztok!
    Az eventes felröppenő minél több számával kapcsolatos lenne a kérdésem. Hogy jön több event felszálló? Ha: komfort talajba ültetek pl.szegfűt vagy csipkebogyót + víz. Vagy sima nagy földön pl. szegfű vagy csipkebogyó , vagy kisföldön szegfű v. csipkebogyó?
    Minden hasznos tapasztalatot szívesen olvasnék!:)
    Köszönöm előre is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.17
  18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A felreppenő farmonként és aratásonként változó, ki kell tapasztalni kinél mi a nyerő ilyen szempontból!
    Személyes tapasztalatom, hogy a 100. szint felett elérhető hosszú érésű növények remekül adják a felreppenőt 1*1 területen....

19. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszi szépen, kipróbálom :)

Angyalszárny kedveli ezt.
  20. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! nem kaptam meg a megfelelő mennyiséget a befizetett farmaranyokért az ólválogatásban

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.