Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csodaszarvas81

csodaszarvas81 Utánpótlás-írogató

Segítség! Eltűntek a termoszaim!!!!

2. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép jó reggelt! Mi történik? Mindent beváltanak? 300.db termoszom volt most beváltották, és az ajándék szarvasokat is...!!!! Miért??? Azért nagyon jó lenne ha vissza kapnám...így veszik el az ember kedvét a játéktól!!!! Eltűntek a filmek is ,170.db volt.

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
    beki1947 kedveli ezt.
  3. Levente09030303

Levente09030303 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Volt 235 termoszon és beváltásra került! MIÉRT! Remélem vissza kapom, úgyis keveseket dob és még azt is menet közben beváltják akkor nem lehet befejezni az eventet ha meg feszülök se!

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Egy hiba folytán beváltásra kerültek a termoszok, de jeleztük már a fejlesztői csoport irányába. Egyelőre türelmeteket kell kérnem. Több jelzést nem kérünk. Köszönjük.

5. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia ! Köszönöm a választ,de nem csak a termosz hanem a filmtekercs és a postásszarvas,ajándékszarvas,és a karácsonyi szarvas is beváltásra került...2 farmomon is. Szeretném újra látni őket,sajnos fotót nem tudtam készíteni...:(

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Másnak is, nekem is eltűntek, biztos, hogy a termoszokkal majd visszakapjuk őket, addig meg türelem, ha idegeskedünk sem lesz hamarabb javítás :)

ilona2749 kedveli ezt.
  7. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Muszáj volt most betenni a nublonost? Ott is kell növényt termeszteni,és még a másikhoz is kell!

Cilamila28 kedveli ezt.
  8. reghea

reghea Utánpótlás-írogató

Szia!Nem ertek valamit,a farmrba belepeskor,kiirta,hogy 291 termosz atvaltva csp-re es 291 termosz atvaltva tp-re.Megneztem a paktaban es valoban eltunt,igy csak az aratas utani termoszaim vannak meg,mi tortenhetett,hisz igy az eddig szerzett termoszaim mind eltuntek?

9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Reggelre eltünt az összes termoszom, csak az a 47 db van, amit ma reggel kaptam, segítséget szeretnék kérni. ID 24442836

10. Picur06

Picur06 Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelét!
    Valami hiba van a rendszerben ma reggeli aratáskor nem tudom szám szerint mennyi, de az a felirat fogadott, hogy x mennyiségű termosz átváltva csp és tp-re....Valaki tud segíteni??
    Picur06ID: 2456217

11. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép jó reggelt mindenkinek! Nagyon nagy tréfát űz velem valaki. A termoszaimat átváltották kb 276 db, csengő pengőre és Tp-re. 3 db maradt összesen.Mi az ördög folyik itt? Legyetek szívesek nézzetek már utána mi történt és kérem vissza a termoszokat.
    Köszönöm ,Tercsi ID: 2344862

szöszi50, hfiu és RROBIKINGG kedveli ezt.
  12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

A termoszok beváltásával kapcsolatos hivatalos közleményt itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/termosz.14989/

A mai első belépés alkalmával azt tapasztalhatta sok játékos, hogy a termoszok beváltásra kerültek. A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását. Azok számára akik érintettek voltak, keresik a megoldást, milyen módon tudják a veszteségeiket pótolni.

Amint lesz új hírünk az esettel kapcsolatban, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

A termoszok beváltásával kapcsolatos hivatalos közleményt itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/termosz.14989/

A mai első belépés alkalmával azt tapasztalhatta sok játékos, hogy a termoszok beváltásra kerültek. A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását. Azok számára akik érintettek voltak, keresik a megoldást, milyen módon tudják a veszteségeiket pótolni.

Amint lesz új hírünk az esettel kapcsolatban, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

-nagylacika- kedveli ezt.
  14. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Moderátor!
    A termoszok ügyére olvastam hogy keresik a megoldást. Arról viszont nem hogy a tenyésztett szarvasok beváltásának visszarendezésével mi a terv.
    Köszönöm.

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Türelmed/türelmeteket kérem a tenyésztett rénszarvasok ügyében, erről még nincs központi információnk! Amint lesz, a legrövidebb időn belül hozzuk számotokra!

Samborg kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Szia!
    A prémium előfizetés nem tartalmaz farmmunkásokat!

17. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok!Érdeklődnék,hogy a másik event mai indulása is csak hiba?Vagy a kettő egyszerre?

18. Angyalszárny

Szia!
    Milyen event indult el nálad most reggel?

19. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

A rendes event ,de rosszul kérdeztem ,mert a másik 14-órára van kiírva . afelől érdeklődnék.Bocsánat a rosszul feltett kérdésre csak mérges vagyok a termoszok miatt

20. Angyalszárny

Szia!
    A 14 órakor induló event tervezett! Tehát nem hiba!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.