Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. _Ancsa23_

_Ancsa23_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Ma szintet léptem a farmon,de a bahamán is úgy néz ki mintha szintet léptem volna.Eltűntek a pontjaim.Oké,hogy valamelyik nap léptem szintet ott is de azóta gyűjtögettem már szépen,mégis üres ott ahol a zöld csíkomnak kellene lennie.

3. Laboviti

4. _Ancsa23_

5. Laboviti

Kérlek, azt töröld.

_Ancsa23_ kedveli ezt.
  6. _Ancsa23_

Oké,az megvolt!Köszi

7. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Szép napot kívánok!
    Esetleg megtudnátok nézni, hogy tegnap mit és mikor vetettem utoljára? (ID26020845). Két napja az első belépésemnél a Bahama kivételével minden területen
    gazt találok.:mad:Éjszakára mindig hosszú érésidejűt vetek.

8. Laboviti

Szia!
    A gazosodás után már nem tudjuk leellenőrizni, hogy milyen növény volt elvetve.
    Több időpontot is mutat az ellenőrző panel az elgazosodásra vonatkozóan. Pl. november 19-én 23:45 órakor.

9. -julcsi13-

-julcsi13- Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ. Nem érem a gazosodást mert minden nap többször is játszom, ha esetleg elutazom akkor meg üresen hagyom a földet.

10. jgyuszi83

jgyuszi83 Fórum-zöldfülű

Jó estét. Szeretném megkérdezni, h _manomano_ felhasználónak, megvan a répás-almás csatni receptje?

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Információt csak a farm tulajdonosának adhatunk, kérlek, hogy ő lépjen be ide és tegye fel a kérdést.

12. pinyo83

pinyo83 Fórum-zöldfülű

Szia!
    A töklekvár bónuszt leállítottam és ezt hol lehet újra elindítani?

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Így tulajdonképpen törölted a bónuszt a rekeszből, így az elveszett. Másik töklekvárt kell betenned ha újra használni szeretnéd.

14. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni,hogy van valahol olyan lista,hogy melyik tenyészállat mennyit ér a beadáshoz??

15. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A tenyészállatok pajta (csp) értékét is a pajtádban látod. A megnyitott ablak jobb oldalán:

16. {rocky}

{rocky} Utánpótlás-írogató

Szia !

Vásároltam ezüst előfizetést, azt az emailt kaptam, hogy megkapta a farmerama a felmondó nyilatkozatot valami elállítódott én nem akartam felmondani mi történt ?
    Hogyan tudom visszaállítani az előfizetést ?
    Köszönöm a választ.

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Véletlenül nem arról van szó, hogy törölted az utolsó fizetési módot? Ha így van, akkor erről kaptál egy levelet. A prémium fiókodat a városban a Prémium villára kattintva ellenőrizheted.
    Az épületbe belépve az alábbi ablak fogad:

A felület funkciói a következők:

1. Aktuális tagság adatai (típus, érvényességi idő)
    2. Fák automatikus szüretének ki-/bekapcsolása
    3. Hosszabbítás esetén a vásárolni kívánt típus kiválasztása
    4. A különböző csomagok áttekintése, tulajdonságaik
    5. A 3-as pontban kiválasztott csomag vásárlása

18. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

Sziasztok meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet,és hogy tárolni pl 6000 ezer trágyát ami a mai piacon is van, nem is egy gazdának.Válaszotok köszönöm:)

19. Laboviti

Szia!
    Egy következtetés, amelynek reális esélye van: Jó piaci érzékkel felvásárolja, majd ismételten kihelyezi a piacra a terményt. Esetenként a maximális áron, vagy magasabb áron "tárolja" a piacon. Azért, hogy kedvező esetben átcsoportosíthassa az ajánlatait.

20. erzso53

erzso53 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy hol találom a tenyészállatok pajta beli értékét, mert venni kell ahhoz , hogy 1.6 millát be tudjak adni.Nekem már nincs a pajtában semmi, igy nem tudom hol lehet megnézni, hogy mit érdemes venni. Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.