Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy tikitotem műhelyt tudok-e készíteni, vagy venni, vagy csak a tavalyi tenyésztős eventben volt megszerezhető?

levendula6565 kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Event nyeremény volt, illetve a legutolsó ólválogatáson lehetett nyerni.
    Megépíteni nem tudod.

levendula6565 kedveli ezt.
  3. majoranna65

majoranna65 Haladó

Köszönöm szépen, így már kezdem érteni. További szép napot.

4. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

nem tudom hogy hol kérdezem meg,így ide írok.Meg szeretném hosszabbítani a prémium tagságom, de a prémium kezelése szürke színű nem reagál semmire sem.Válaszod előre is köszönöm. farm név: Elizabeth1955 ID: 5366652

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az a gomb akkor fog "kizöldülni", ha a régi tagságod lejár.

Az új prémium-rendszerben nincsen halmozódási lehetőség (Nincs a régi lejárati idő előtti vásárlás, vagy több hónapi lehetőség egyszerre való kifizetése) ... egy előfizetés lejártát követően lehet újat vásárolni.

6. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

köszönöm

7. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Szeretném kérdezni hogy az édes meglepetés felhősor gyümölcsöző űrtechnológia kitehetőjét már meg lehetett szerezni valamelyik event alatt vagy még ezt is ezután szerezhetjük meg?

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha van elegendő farmpengőd (50FP), akkor ebben a hónapban még kiválthatod, megvásárolhatod a Farmárudában.
    Piros kosár-->farmpengős ikon--->Különleges kategória

Most az utolsó kitehető tárgy fog következni a Varázslatos emlékek eventben.

9. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia!
    Ha van 50 farmpengőd (azt hiszem annyi volt az ára), a piros kosárból megveheted.

10. 660526

660526 Fórum ismerője

Köszönöm szépen, sajnos nem maradt farmpengőm, elköltöttem mindet. Akkor talán majd csere napom ha lehet megszerzem!

11. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Még sose kaptam ilyent de most mérges vagyok ---- learattam a felhő sort 82 db -ot a titok ládák most értek be , úgye azért titok mert nem tudjuk mi van benne --- erre az egyik ládába 3 ó felhősor arató AZONNAL induló van -- kérdezem én 3 ó alatt megint megérnek a felhők --- akkor miért nem kapunk KUPONT ha netán ilyen van a ládába --- kaptam is meg nem is

Utoljára szerkesztett: 24.4.17
  12. R3TRO

R3TRO Utánpótlás-írogató

Belépek a malomba. Keresek valamit, nem lelem. Hát persze. Visszakapcsolt alapból "normál" üzemmódra. Mire jó ez? Hiába állítom "minden"-re új belépéskor megint normál. Semmi szükség erre. Bosszantó!

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Panaszkönyvet itt találod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

14. Nildia

Szia!

Ezeket a dolgokat érdemes aratás előtt kinyitni - hátha aratáshoz hasznos dolog lapul benne.

15. sipianyu

sipianyu Junior szaki

Sziasztok ! Kérdésem lenne : a ma befejeződött lámpásos eventben lehetett megszerezni a édességes felhőre kitehető 4 -dik kitehetőt ?????

16. Nildia

Szia!

A 4. elem még nem került játékba, ott a kérdőjel is még a felhőpamacson.

17. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az lenne a kérdésem hogy a mostani tenyésztős eventnél az izeltlábú jelvény csak méh tenyésztésböl jön-e vagy valami másik állatbol is jön-e. Köszi

18. pappgera

pappgera Törzsjátékos

gyümölcsöző technológiát hol tudok beszerezni, Sajnos most vettem észre, hogy meg lehetett szerezni. Köszi a választ. Vagy utológ FA-ért beszerezni mikor lehet.???

19. Szaky3000

Szaky3000 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ha van farmpengőd, a piros kosárból megveheted.

20. Szaky3000

Szaky3000 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A 4. kitehetőt a nublonos eventben lehetett megszerezni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.