Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tenyésztési ismertetőkben ezek az adatok fellelhetők.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ése-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-5728

2. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

sziasztok,
    csak egy ici-pici kérdésem lenne: melyik ól állítja elő a party malomlapátot és hogy tudok hozzá ólat építeni?
    köszönöm, Böbibaba69

sziasztok,
    lenne még egy kérdésem az egyik szomszédommal kapcsolatban. A minap váltottunk levelet és írta,valaki rátette a kezét a farmjára és rendszeresen megcsapolja mindenét, terméseit, kuponjait stb. Állítólag többször írt már a supportnak is, de semmi választ nem kapott. Javasoltam neki jelszócserét és hogy mindenképpen a saját e-mailjére kérje a válaszokat. Mit tud csinálni? Jó tanácsot adtam-e? Illetve a supporttól miért nem kap választ? A neve: XYXYXYX
    Előre is köszönöm a választ, Böbibaba69

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.14
  3. Laboviti

Szia!
    A support minden esetben a regisztrációs e-mail címre küldi a választ.
    A jelszó változtatás is csak ezzel az e-mail címen működik.
    Érdemes lenne Játékostársadnak a következőket ellenőrizni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rendszerüzenetek-fogadása-pl-adatváltoztatáshoz.2096/

A szárnybontogató terménye a party malomlapát.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

4. nufi80

nufi80 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni, hogy tavaly aTOP500- nak mennyi volt a minimum beadandó, mert csak azután tudom eldönteni, hogy belevágok-e. Köszönöm

5. Laboviti

6. pinyo83

pinyo83 Fórum-zöldfülű

7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Üdv

Igen ezt tudom :) Viszont amivel nem rendelkezem annak ugye nem látom az értékét és hát ugye 2450000 értékben be kell adni tenyészállatot

8. Laboviti

9. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Laboviti,
    köszönöm a válaszod, szomszédomnak továbbítottam az üzeneted.
    a szárnybontogatóról úgy látszik lemaradtam, utólag lehet építeni ilyet vagy végleg elvesztettem?
    Üdv, Böbibaba69

10. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! 87-es szinten vagyok , a keréken a Perty pörgetésnél kiforgattam a főnyereményt , volt tűzijáték durrogás !! Középen aranybanánok voltak , amit nem találok !! Azt szeretném tudni , hogy akkor mit is nyertem ? Előre is köszönöm a segítséget !! Üdvözlettel Katicabogár48
    Katicabogár48 ID:41484061

11. Laboviti

A szárnybontogató ól jelenleg nem megszerezhető a játékban.

12. Laboviti

Szia!
    A "megszerzett nyeremények" listájában ellenőrizheted a jutalmaidat.

13. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm !!

14. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Köszönöm, kedves Laboviti,
    ezért írtam, hogy lemaradtam az eventről.
    A szomszédom viszont már 2 napja nem kap választ a supporttól a "farmlopással" kapcsolatban. Ilyenkor meddig szoktak várni? Már megadott másik e-mailt is, mert az is felmerült, hátha az e-mail fiókját is megbuherálta. Annyit írtam neki, a köztünk folyó levelezést is törölje, mert ha a másik is látja - rájöhet mi a terv. Szóval el van keseredve, mert 87 szinten van és rendszeresen elhasználják a kuponjait és TP/CSP is. Remélem megoldást találnak neki.

Szép napot, Üdv Böbibaba69

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A support válaszlevele mindig arra az e-mailre érkezik, amit a játékban regisztrált. Ha egy másik e-mail elérhetőséget is megadott és kifejezetten kérte, hogy a választ oda küldje a support, akkor azt is ellenőrizze. A spam mappát is célszerű "átfésülni", előfordulhat hogy a levelező rendszere oda kézbesíti a levelet.

16. roli_king

roli_king Fórum-zöldfülű

sziasztok én ki váltotam a kakuk tenyésztést de nem tanálom sehol hogy találom meg előre is kőszőnőm

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A két rúna a bölcs tölgyön a kakukktenyésztéshez kapcsolódik ugyan, de kakukkokat csak különleges kakukktenyésztő eventek ideje alatt tudsz tenyészteni.

18. szantomargo

szantomargo Junior szaki

Sziasztok! Hogyan lehet 300-nál több trágyát venni, én teljesen kimerítettem a Bölcs Törgyet, de nem lelek semmi lehetőséget

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Prémium farmerek trágyadombja 600 egység befogadására képes.
    Részletek >> ITT <<

20. drprofesszor

drprofesszor Járnitanuló

Köszönöm a segítséget, ezt hamarabb is megkérdezhettem volna nem kellett volna 92-es szintig tobzódnom, de azt mondja a közmondás jó pap is holtig tanul. Még egyszer köszönöm és szép napot Üdv

_tHUNder_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.