Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szuszi0301

szuszi0301 Járnitanuló

tudja valaki hogyan tudnék négy nap szabira menni? nemszeretném a szomszédaimat elvesziteni

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Igazad van, Gazdabolt --- kombájn ikon- alapfelszerelések---> Szezonális árucikkek között van a vásárlási lehetőség az Édes meglepetés felhősorra.
    Időközben a Hírek felületéről átvándorolt a Gazdabolti rekeszbe.

3. mamarygen

Szia!

A szomszédaidat négy alatt nem veszíted el.

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy minden marad a régiben, aktiváld a szabadságmódot.
    Nem kell 30 napig távol lenned. Ha hamarább visszatérsz, folytathatod a munkát nyugodtan a szabadság ideje alatt is.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/távollét-vakáció-szabadság-üzemmód.6811/

szuszi0301 és mebajah kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Megírnád, milyen fizetési formával rendelted meg, fizetted ki a prémiumos szolgáltatást?

A mentett adatok pl. a Hitelkártyás formánál jelölhetők -> Visa illetve MasterCard <-
    http://kephost.com/images/2017/04/29/hitelkartyasforma.jpg

5. domóca03

domóca03 Járnitanuló

Sziasztok!
    Volna egy kérdésem. A gyémánttagság nem újul meg automatikusan? Múlt hónapban amikor előfizettem a visszaigazolt levélben az volt írva, hogy automatikusan megújul havonta.
    Tárgytalan, megújult.

Utoljára szerkesztett: 29.4.17
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ha a gyémánttagság alatt "Prémium tagság"-ot érted, akkor az a lejárat napján automatikusan hosszabodik, ha a fizetési részleteket (a bankkártya érvényességi idejét és egyébb adatait) elmentetted.

7. domóca03

domóca03 Járnitanuló

Köszönöm a választ, közben megújult a tagságom.

8. Enikő65

Enikő65 Törekvő

MAESTRO kártyával fizettem .

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Fizetéskor a rendszer eltárolja az adatokat, törölni az "Állapot és felmondás" menüpont alatt lehet.
    Amennyiben nincs mentett adat, úgy vásárláskor ismét meg kell adni.

10. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Az a baj ,hogy nem tudom hogy kell elmenteni a fizetési adatokat .

Köszönöm a segítséget !

Utoljára szerkesztett: 29.4.17
  11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

12. szuszi0301

szuszi0301 Járnitanuló

mebajah kedveli ezt.
  13. gisti59

gisti59 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudna valaki egy linket küldeni a kerek kerék új ajándékával kapcsolatosan , sehol sem találom a Főnixes leírást.
    Köszönöm előre is a választ.:)

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Parancsolj:
    A 2017. április 21-én kezdődő kerek kerék akcióban új főnyeremény került a kerékre.

A Misztikus lények sorozat második eleme:
    Mitikus főnix

Érési idő: 60:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 4000 TP / BTP kihelyezéstől függően + 1 db szabad pörgetés (zöld)
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megújult-kerekkerék.10075/#post-689127

15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Előre is bocsi,ha nem jó helyen kérdezek.
    Volt 2 event ahol 2x4 db függöny is jött a váza ikon alá. Ez a Születésnapi függöny és a Nagyobb bumm eventek voltak.
    Kérhetném,hogy írjátok meg,hogy ez a 2 függöny kirakó mire jó? Néztem,de nem esik le a tantusz.
    Köszönöm

zsani_apja kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagy bumm: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-bumm.14627/
    Születésnap: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/varázslatos-város-szülinapi-event-2017.14693/

osztrak12 kedveli ezt.
  17. kusziera

kusziera Járnitanuló

Sziasztok! honnan lehet bájital fát tojásfát meg ilyen különleges fákat szerezni?

18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm szépen az iderakott linkeket. A Szülinapi zsúr alap meg is van a függönyökhöz.
    A másiknál nem találtam meg az alapot a függönyökhöz,de akkor ott vittek el sajnos.
    Nagyon szépen köszönöm segítséged,de alapokon én átsiklottam.
    További szép napot!
    Gazda: osztrak12ID: 46647915

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

20. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, remélem jó helyre írok, azt szeretném megkérdezni, hogyan kell a farmfotót az egyik szomszédomnak átküldeni?
    Kell esetleg az e-mail címe, vagy másképp is lehet. A farmfotót tudom hogyan kell készíteni, csak utána nem tudom a következő lépést.
    Előre is köszönöm a segítséget. ID: 53644765 farm: inkognito2002

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.