Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Posta épületben elkészíted a képet, utána a jobb alsó sarokban kapsz egy linket. Link másolása, és ahogy Neked tetszik, úgy juttaod el neki a linket, hogy megnézhesse. pl üzenetben a posta épületében.

inkognito2002 kedveli ezt.
  2. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia Tamás, köszönöm szépen a válaszodat, csak nem megy, ott van a postahivatalban, hogy barátok , üzenetként másolnám a linket de nem történik semmi. Kicsit részletesebben nem tudnád ? Előre is köszönöm.

3. |Tamás|

Elkészíted a képet, utána jobb lent látod a kép linkjét. Alatta ott a gomb, hogy link másolása. Ezt a linket akár ki is próbálhatod, hogy kimsáolta-e a gép, böngésző címsorába beilleszted, megnyithatod magad is. Amennyiben megvan a link, akkor ctrl + v gomb lenyomásával beilleszted az üzenetbe.

inkognito2002 kedveli ezt.
  4. gisti59

gisti59 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséged!

5. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia, Tamás , ez idáig mind meg van. ott a link is, Elkezdek üzenetet írni, utána fotó és ctrl v , és nem értem , de nem illeszti az üzenetbe. Szóval semmit nem csinál.

6. |Tamás|

Linket sikerült kimásolni? Máshova próbálod meg beilleszteni, akkor sikerül oda tenni a linket?

7. katus1959

katus1959 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Moringagyümölcs-t keresek a piacon már egy ideje,de nem találok.
    Gazdakörihez (Sminkparti),minden meg van,ezt kivéve.

8. |Tamás|

9. katus1959

katus1959 Utánpótlás-írogató

10. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!

Kérdezném, hogy a kerekkeréken partypörgetésen kipörgettem egy +100% terménybónuszt 24:00 h ra. Ez az állatos ólakra is érvényes? Most az egész farmomon állatok vannak leszedni csak reggel tudom. Ezért kérdezem.
    Köszönöm Narancsvirág

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, az ólak aratásából is dupla mennyiség fog a pajtába kerülni.

Magad is ellenőrizheted, ha az egér mutatóját az egyik ólra húzod, jelzi a betakarítás mennyiségét az információs sávon.

narancsvirag72 kedveli ezt.
  12. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Köszönöm! Boldogság van felfedeztem a kacsa katát plusszba megéri rászórni a kintlévő fákra is hat

13. -Jarmila-

-Jarmila- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni: tegnap megújult a prémium-előfizetésem, de úgy tűnik, hogy a gazda szerencséje csomagot nem kaptam meg. Lehet, hogy rosszul értelmeztem, hogy azt minden hónapban megkapjuk? Vagy aktiválnom kell valahol?
    Köszönöm: -Jarmila-
    ID: 2511625

14. mamarygen

Szia!

Nem kell külön aktiválni ez a csomagot.

Beúszó ablakban látjuk, a prémiumos értesítés után.

Rendben megkaptad a csomagot: 2017-04-29-én, 20:00:48 órakor

15. -Jarmila-

Kedves Mamarygen!
    Köszönöm a segítséged. Az a helyzet, hogy sem beúszó ablakkal nem találkoztam, sem értesítés nem jött, és a szupertáp, -trágya készletemben sem észleltem változást. Azt, hogy megújult a csomag, onnan tudom, hogy a prémiumos házban láttam, hogy megváltozott az érvényességi idő.
    Még egyszer köszönöm, hogy utána néztél.
    -Jarmila-

Utoljára szerkesztett: 30.4.17
  16. mamarygen

Az általam írt adatok az ellenőrző panelről származnak, Munkatársunk tekintette meg azt.
    Hidd el, hogy megérkezett a csomag tartalma a farmodra hiánytalanul.

17. -Jarmila-

Köszönöm.

18. imike90

imike90 Járnitanuló

szia a moziba miért nem lehet nézni mozit az éven még nem volt egysem

19. |Tamás|

Szia!

Nincs mindig film, ezt a szponzorok döntik el, hogy mikor támogatják a Bigpointot.

20. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Úgy látom, hogy nagyon lemaradtam valamiről, ezért szeretném megkérdezni/megtudni, hogy hol lehet beszerezni a "Jázminos
    bubble teát? A Term.gyógyászat 4. szintjén járok és nálam a Gazdakörben nincs erre megfelelő feladat?
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Üdv:dalmata10

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.