Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Sziasztok! Hol találom az eszközárt?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A vonat által hozott rakomány az ólas menüben érhető el.
    A kereső mezőbe a titokzatos rakomány szavakat kell beírni, és előhívja a szűrő ...
    Ezeket a farmra ki kell helyezni a bal oldali menüből, majd bevárni a 4 órás érési időt, ami alatt kifejlődik valamilyen ól.

Az eszköztár a vonatos akcióban az ólas menüt jelenti.

mebajah kedveli ezt.
  3. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Köszi igazad van. Rég volt és már elfelejtettem.Szép hétvégét kívánok.

mebajah kedveli ezt.
  4. Belange333

Belange333 Junior szaki

Nagyon lassú a játék,mióta itt a vonat!Állandóan tisztogatok.
    Az elején még elfogadható,de gyorsan lelassul,alig lehet haladni!

bündihugi és Kukackukac kedveli ezt.
  5. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

Sziasztok! Három féle tenyészet van amit lehet venni. Titán talányos tiki- tenyészetek, Talányos tiki- tenyészetek, Talányos tenyészetek! Melyiket kel venni, hogy esetleg új ól legyen belőle? Már vettem jó párat de nem lett egy új sem! Előre is köszönöm

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Az ólak vásárlása nem garantálja az új ólak kifejlődését.
    Azt a fajta ólat kell venned, amelyik ólat szeretnéd. Kis szerencsével kifejlődhet, de garancia nincsen rá, soha nem is volt.

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Érdemes sűrűbben takarítani, érdemes megnézni másik böngészőről, érdemes minden fölösleges háttérben futó oldalt, programot bezárni, érdemes a játék beállításainál a minőséget alacsonyabbra venni, érdemes a beállításoknál a mozgó animációkat kikapcsolni, stb stb. Számtalan módon lehet gyorsítani a játékot.

8. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szia. Azt szeretném megkérdezni, hogy a farmexpressre hogyan lehet úgy betenni ólakat, hogy 1 óra múlva kapjak titokzatos rakomány I-et és II-t is? Mert most betettem az elsőbe az ólakat és azonnal el is indult a vonat, így csak 1 óra múlva tudok bepakolni a második rakományért. Van rá valamilyen megoldás vagy ez valóban így működik? Az ismertetőt elolvastam,de erre nem találtam választ. Köszönöm.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egyszerre csak egy vonat indítható, és amikor visszajön, csak egy rakományt kapunk belőle.

majoranna65 kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

11. anchante

anchante Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vásároltam tegnap az akció keretében 2 db kobalt talányos tiki tenyészetet és 1 éjfél tenyészetet.
    Az éjfél tenyészetet megtaláltam a szokásos helyén, de a másik kettot nem.
    Tudnátok segiteni hova kerultek, hogy kihelyezhessem oket?
    Koszonom szépen
    Anchante 54826408

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kobalt talányos-tiki tenyészetet a bahás menüben keresd.

13. majoranna65

majoranna65 Haladó

Köszönöm szépen a választ.

14. anchante

anchante Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen koszonom! Megvannak! :)

15. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sziasztok!Ma a Gőzösbe 1300 értéket adtam be,de csak 1 db rakományt kaptam!!!
    Ez hogyan is van?Vagy majd az "eredmény" lesz értékesebb???
    Csöre52 ID:5955337
    Köszi

16. Matold

Matold Haladó

Hiába teszel be többet, csak egy ólat kapsz. A többi elveszik, az ismertetőben is benne van.

17. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Köszi,már rég "gőzösöztem",Így jártam!!!!

18. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Madárfüttyös füvészkert és a fejlesztése mekkora alapterületűek?

Köszönöm. Üdv:

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Raktárházak ismertetőjét az alábbiakban tudod elolvasni.

20. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ma 10 órától kellene szuper trágya akciónak és valahogy sehol nem találom.
    Elmarad avagy pontosan mikor is kezdődik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.