Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon régen, de volt ilyen lehetőség.

2. Csirke431943

Csirke431943 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valahol lemaradtam, nem tudom mi az az IP.hogy lehet odajutni, hónapok óta nem tudok mozit nézni. Szeretném, ha valaki felvilágosítna!
    Id21936248 aszámom
    Előre is köszönöm!

3. Laboviti

Szia!
    Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről és a begyűjtési típusáról.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a piros csacsikovács műhely rúnával, mézeskaláccsal, pünkösdi csokorral mennyi idő alatt érik be? (Ha valakinek van gyakorlati tapasztalata, az legyen szíves, írja meg.)
    Előre is köszönöm a segítséget!

5. kollerkatus55

kollerkatus55 Junior szaki

Köszönöm szépen a választ)))

6. Laboviti

Szia!
    A leírt adatok alapján a tesztelésnél 12:33 órára csökkenthető az érési idő.

7. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Nagyon köszönöm a segítséged!
    Szép napot!:)

8. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

topp 1000 lista mért nem látszik teljesen ez hiba hogy csak az első 6 embert engedi látni mert a csuszka sem reagál előre is köszönöm a választ vagy mit lehet tenni ennek az orvoslása ügyében?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ez sajnos egy hiba. Megoldás lehet a következő: jobb klikk a listán, minden kijelölése, másolás. Ezután egy üres dokumentumba beilleszted. Word, jegyzetlap, vagy bármilyen hasonló alkalmazás megfelel.

10. kishamiss

kishamiss Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valami gond van a szerverrel, hogy majd 20 perc kellett a belépéshez? vagy csak nálam van valami gigszer?

11. -East17-

Szia!

Egyelőre nem kaptunk ilyen jelzést, sem kintről sem a többi játékostól.

12. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a mostani eventhez milyen állatokat érdemes tenyészteni, mert nem ismerem a CSP pajtaértéküket. Erről esetleg van valahol egy lista? A tyúkra gondoltam, az a leggyorsabb, de lehet , nem éri meg. Azért kérdezem, mert nincs elég CSP-m megvenni őket és a feladatot szeretném megcsinálni végig. Majd a kezdetektől játszom , a 93. szinten vagyok és mégsincs elég CSP-m. Mindig másra kellett, inkább a BAHAMA-t fejlesztettem, hogy magasabb szintre léphessek, az nagyon sokba került,
    a piros bólékat vásárolgatni. Ha én ezt előre tudtam volna.... Szóval van-e esetleg valahol egy lista a tenyészállatok CSP pajtaértékéről? Köszönöm a választ előre is. ID: 21909199 , Farmnév: Fenyvesi1010

13. -East17-

Szia!

Itt az összesített lista:

https://board-hu.farmerama.com/inde...e-tenyésztés-összefoglalása.2113/#post-106905

14. kishamiss

kishamiss Utánpótlás-írogató

Igen...sajnos nálam van a gond. Teszteltem...
    Köszönöm a válaszod! :)

15. Laci-apu

Laci-apu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az a gondom, hogy amikor belépek, felugrik a "jótanács"-os ablak. Ha rákattintok, hogy kezdjünk, akkor eltűnik, viszont eltűnik vele a baloldalon lévő ikonsor is. Balra fent feljön egy trágyás és vizes kép. Hiába kattintok a térképre, nem reagál. Már eljutottam a 7. szintre, de nem tudok csak ültetni és aratni.
    Laci-apu ID: 52146313

16. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

El tüntek a Bahama állataim? Hova lettek? Olyan mintha nem is lettek volna.

17. -East17-

Szia!

Kérlek lépj ki és vissza, majd ellenőrizd újra.

18. -East17-

Szia!

A megjelenő oktatási ablakban olvashatod, hogy mi a feladat. Sajnos eddig nem ezt tetted, ezért nem értél még a végére. Olvasd el mit kér a feladat, majd kövesd az utasításokat (egy nagy piros nyíl is mutatja hova kell kattintani és mit kell csinálni). Így haladhatsz az oktatás végére, utána már rád van bízva, hogyan játszol tovább.

19. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Sziasztok! Érdeklődöm, hogy az utolsó feladatnál mennyit kel leadni mert nem látom kiírva sehol? Már szinte elfogyott minden leadható terményem és még mindig nem mutatja, hogy elég lenne leadva! :(

20. -East17-

Szia!

Az Őszi event utolsó szobája a 7. Ide a következő táblázatban meghatározott dolgokat és mennyiségeket kell beadni:

Amennyiben ezen már túl vagy akkor nem az eventet csinálod hanem a Top 1000 játékot ami egészen más. Kérlek olvasd el az ismertetőt ezzel kapcsolatban:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-szüret-és-top-1000.11531/#post-105155

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.