Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem tudjuk miért van így, de így adja a rendszer, érdemes ezzel kalkulálni, ha pörget valaki.

Azonnal indul a bónusz hatása.

bogisaci60 kedveli ezt.
  2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen Mamarygen!

3. tidroit

tidroit Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a Vásárlásmánia felhősorra milyen kitehetők kellenek?
    Köszönöm

4. mamarygen

Szia!

Vásárlásmánia felhősor

• Lezárási idő: 60:00
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • Bahamara szint x 400 BTP
      • Farm szint x 400 TP
      • 1 db Csemegés láda láda
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 3 db 1x1-es dekor, 2 db 1x2-es és 1 db 2x2-es dekor helyezhető fel rá.

5. bonnye1966

bonnye1966 Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy mennyi most a prémium tagság 1 hónapra? Én is az vagyok, de autómatikusan vált, és az összegre nem emlékszem. A segítséget előre is köszönöm!

6. tidroit

tidroit Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

8. bonnye1966

bonnye1966 Utánpótlás-írogató

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nyertem a kerek keréken 1 terménybónuszt +1 növény 6 órára...Már fentebb meg is találtam a kérdésemre a választ!

10. |Tamás|

Szia!

Azonnal aktiválódik.
    Jelenleg van olyan bónusz, amely a bónusz sorokba kerül, és van olyan, ami az ezüst rekeszbe kerül. Kérlek játékból ki és belépést követően nézd át a bónuszaid.

magdi06 kedveli ezt.
  11. vicatakacs

vicatakacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok! lehet,hogy nem jó helyen teszem fel a kérdésemet. Nekem csak amaránt növényt enged termeszteni a mostani eventbe, sem csokoládérózsa,sem szivárványszinű kukorica nincs. Valamit rosszul értelmezek az eventtel kapcsolatosan?

12. |Tamás|

Szia!

Csokoládérózsa és a szivárványszínű kukorica a régi rackó helyén található eventes területen elérhető
    (térkép jobb alsó sarokban lakókocsi)

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm.

14. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sziasztok szeretnék segítséget kérni , melyik dekor elem adja a pinkie sütit , kitöröltem és nem jut eszembe a neve igy nem találom

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A felhőpalota nevű dekor adja.

szepesej kedveli ezt.
  16. szepesej

szepesej Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm már meg is van

17. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Sziasztok!

A mamutokat és a Pannikat hogyan lehetett beszerezni? Esetleg lesz meg valaha lehetőség arra, hogy beszerezze az kinek nincs? Vannak információim, hogy hogyan lehet/lehetett de kérlek tájékoztassatok. :D :D Felhőpalota nevű dekor mikor/hogyan/hol lehet/lehetett hozzájutni? Jó is volna, ha e három (mamutok, pannik, felhőpalota) újra megszerezhető lenne valahogyan. Pannikat cserekor lehet de kevés az esély, hogy hozzájutsz, ennyi tiszta a többi meg.....?
    Napsütéses szép napot mindekinek.
    Üdv. :)

Utoljára szerkesztett: 25.6.17
  18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az elmlített játék elemek jelen pillanatban nem megszerezhetőek!

Doggyra kedveli ezt.
  19. -Lotyika2-

-Lotyika2- Fórum-zöldfülű

sziasztok ! Kezdő vagyok !
    Hányadik szinttől tudom megajándékozni a szomszédaim ?

20. mamarygen

Szia!

Játékon belül lehetőséged van megajándékozni a barátaidat, ha elérted az 5. szintet!

Minden nap 5 ajándékot küldhetsz 5 különböző játékosnak. Ennek csupán az a feltétele hogy az illető szerepeljen a barátlistádon.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

-Lotyika2- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.