Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wendylány

wendylány Utánpótlás-írogató

Találok-e valahol növénynemesítéssel, üvegházzal foglalkozó fórumot?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

3. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm!

4. -Angyal26-

-Angyal26- Járnitanuló

Szia! Segítséged szeretném kérni ,? Sajnos akadozik az ajándék dobáló. Mikor rákattintok a a számra utána 20-30 mp múlva indul el végeztével ugyan így sokára összegzi a z elkapott nyereményeket. Még 75 db játékom lenne de így nem tudom befejezni.Kérlek segíts mit tehetnék Köszönöm.ID:33326704

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A ma kora esti lassú játék gondja, a helyenkénti megállás és várakozás az indulásra illetve a begyűjtött kincsek összesítő ablakára a központba már eljuttatott jelzés.

Ezt a hibajelzést tehát nem kérjük ismételni Tőletek!

Köszönjük, ha figyelembe veszitek és nem írjátok újra és újra a hasonló problémát!

6. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok!!! Lenne egy kérdésem a farmárudába vásároltam piros anjou körte fát 2 db -ot nem találom sehol vagy ennyire vak vagyok segítene valaki előre is köszönöm

7. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Szia!
    Keresd a fő farm baloldali menüjén a láda ikonra kattintva,a fáknál.A keresőbe is beírhatod az első pár betűt,könnyebb.

Utoljára szerkesztett: 5.6.17
  8. sylvery

sylvery Junior szaki

Köszönöm a segítséget valóban egy kicsit vaksi voltam meg van köszi

vazulneni8 kedveli ezt.
  9. Hibiszkusz68

Hibiszkusz68 Járnitanuló

52 kosárkám megmaradt,mivel nem tudták megoldani a problémát.

10. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy a Karnevál királynős eventet, bár befejezni a vége előtt amúgy sem tudtam volna teljesen, de tudtam volna még egy kicsit haladni vele a vége előtt, ha nem kell kínlódnom a belépéssel. Ugyanis a farmerama rendszere folyamatosan hibát jelzett ki és nem öltötte be az oldalt. Mindig azt írta ki hogy rendszerhiba, az oldal nem elérhető, majdnem egy órát kínlódtam vele mire is beengedett, amikor már viszont késő volt. És nem előszőr előforduló jelenség, már máskor is volt ilyen, hogy az event utolsó órájában, nem volt elérhető az oldal. Ilyenkor mi van? Ez másnál is tapasztalható volt?

Előre is köszi a választ!

jambrikildiko kedveli ezt.
  11. ebroker

ebroker Fórum-zöldfülű

Én sem tudtam haladni, mert nem sikerült belépnem minden esetben. Az event vége elött kb egy órával jelentkezett a hiba, vagy még elöbb. nekem egy csomó kosaram volt, amit szerettem volna lejátszani, de nem sikerült.

Hope1982 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sajnos én nem jutottam el a kosarakig, de haladni tudtam volna, ez nem jött össze, egy csomó mindenem elúszott így! Más játék fentartók ilyenkor kárpótolni szokták a játékosokat (elvégre nem kevés pénzt szednek be egy-egy event alkalmával), kíváncsi vagyok itt is megteszik-e, mert akkor ez nem csak nálam jelentkezett, és a többi játék szépen bejött, és igen tudod, hogy ki van írva hogy ne hagyjuk az utolsó pillantra, de a rendszer hibájáról nem mi tehetünk és nem egyszer fordult már elő az eventek alkalmával!

Utoljára szerkesztett: 5.6.17
    jambrikildiko kedveli ezt.
  13. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Sajnos igen.... kb. 19 órától kipukkadt a dolog, addig minden simán ment.... nekem is 3 óra idegeskedés volt...Ez a túlterheltség miatt lépett fel, vagy miért????

Hope1982 kedveli ezt.
  14. .Kormicica.

.Kormicica. Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    Ma tudnám elkezdeni a Szorgos segítő eventet, de az event növényt nem tudom lerakni pedig a pajtába van csokoládérózsa 260db szivárványszínű kukorica 970db! Frissítettem többször ki-be léptem! A választ és a segítséget előre is köszönöm! ID20804163

Utoljára szerkesztett: 6.6.17
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Csak a különleges event területen ültethetőek, a térképen jobb oldalon alul a lakókocsira kattints rá!

16. Marcsi561

Marcsi561 Járnitanuló

kőszőnőm szépen a segitséget
    további szépnapot kivánok
    Marcsi56

17. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Sziasztok! Első nap kipörgettem a mitikus sárkányt,gondoltam,hogy kirakom addig,amíg nem lesz hozzá felhő,és nem találom. Kösz,ha utána néztek.

pacimaci70
    ID:26219343

18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A raktáradban van a sárkány, kérlek használd a keresőt.

19. .Kormicica.

.Kormicica. Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a választ! Szép napot kívánok!

20. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Sajnos megtapasztaltam, pedig az utolsó 100 kosarat kellett volna bedobni!!!
    Más - a farmerpengő-t hol és mire használjuk fel??? Köszönöm!

pekado70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.