Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nincsen róla információnk, tévesen jelent meg. Amint tudunk róla bővebb információt, meg fogjuk osztani Veletek itt a fórumon is.

mebajah kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Kedves Tamás
    A segítségedet kérem prémium hosszabbítás ügyben. Már tegnap is megjelent ez a felhívás, amit becsatoltam lent, és nem tudom mi a teendő.
    A prémem folyó hó 12.-én, azaz hétfőn jár le, és nem szeretnék prém nélkül maradni. Úgy tudtam, hogy automatikusan meghosszabbítják, (bár a Fórum prémium részénél nem találtam erre leírást, hogy ez hogyan is történik,) - különösen mentett adatok esetében, s nekem úgy van, - hacsak valaki nem mondja fel azt az "Állapot és felmondás" használatával. Nem merek belekattintani és kipipálni a "Ezt az információt ne mutassa újra" szöveg elé, mert nem tudom milyen következménye lenne, azon túl, hogy maga a figyelmeztető tábla többé nem jelenik meg. Vagy ha kipipálnám, az azt jelentené, hogy OK, mehet tovább? Aztán van egy egy olyan a "Prémium kezelése" résznél "Vedd fel a kapcsolatot a szupporttal", ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, de ott csak problémás dolgok közül lehet választani: hibás jóváírás... stb. ami nem vonatkozik erre a helyzetre. Szerinted mit tegyek, hogy minden rendben legyen, mi a véleményed?

http://kephost.com/images/2017/06/09/Premiumhosszabbitas-felhivas_genka53.jpg
    Előre is köszönöm szíves válaszodat.

3. |Tamás|

Szia!

Mentett adatok esetén óra perce pontosan le fog járni a prémiumod, majd pár óra kihagyást követően jóváfogják írni az új prémiumot. Arra a pár órára elveszted a szomszédaidat, de nem kell megijedni, magához fog térni, és visszafogja pakolni őket.

genka53 kedveli ezt.
  4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Kedves Tamás!
    Nincs szó róla hogy a FARMERAMA játékot egyszerűsítik illetve új alapokra helyezik. Már sokszor a NAGYOK se tudják hogy mit is írnak nem sértésnek szánom. Sőt a FÓRUMOT is kellene szerintem egy kicsit (reparálni) ne legyenek oldalas hozzászólások névnapi szüli napi köszöntők stb: ezek mind mehetnének levélben személyre szólóan. Én azt szeretném hogy ne szakadna szét a játék ilyen promblémák miatt.

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszod, akkor ne foglalkozzak ezek szerint ezzel a kis ablakkal, ami most is újból megjelent, amikor ismét benyitottam a villába.
    Köszönöm!

6. |Tamás|

Szia!

Játék készítésébe beleszólásunk sajnos nincs, csak visszajelzéseket tudunk adni, sőt nekünk moderátoroknak kötelező is.
    Fórumon vannak hivatalos csatornák, vannak speciális csevegők(event vagy valami adott téma) illetve vannak általános csevegők(törzsasztal). Minden topicnak megvannak az egyedi szabályai, amit igyekszünk betartatni.

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm válaszod én csak annyit szeretnék hogy ne( harc ) hanem igazi játék maradjon és örömünket leljük benne! MINDENKI !!! még TI is mint modik!!!

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem jár az új prémium megrendeléshez!

9. lazanne

lazanne Fórum félistene

Szia Tamás!
    A kérdésem, hogy a paszulyon vannak újak, amiket most raktak be, de nem tudom, hogy mit tegyek, mert, ha rámegyek bedob a felszereléshez, de ott aztán semmi nincs amiből bármit megtudhatnék. Vannak kitehetők is, de nem lehet odarakni.

10. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ma reggel vettem észre a Paszulyon a Napsugár felhősort. Lehet, hogy megjelent róla valami hír,de sajnos lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de nem találtam róla semmit, mihez tartozik. Tudtok róla valamit?

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a válaszodat.

12. -elyzke-

-elyzke- Utánpótlás-írogató

a napsugár felhösort meg lehet vásárolni? és hol?

13. |Tamás|

Szia!

Tévesen jelentek meg, egyelőre nem megvásárolható.

14. -elyzke-

-elyzke- Utánpótlás-írogató

én is szeretném tudni ezt,meglehet vásárolni vagy hogy van?

15. |Tamás|

Szia!

Tévesen jelent meg, nincs játékban, nem megvásárolható.

nemethnagyi kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

nemethnagyi kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

nemethnagyi kedveli ezt.
  18. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Köszönöm a gyors felvilágosítást

19. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm a válaszodat, akkor nem foglalkozom vele, de csúfítja a paszulysort.

nemethnagyi kedveli ezt.
  20. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Sziasztok!
    Hol találok bővebb infót a napsugár felhősorral kapcsolatba? Hol lehet hozzá jutni vagy esetleg melyik feladat adja? Bocs most látom többen kérdezték és válaszoltatok is.

Utoljára szerkesztett: 9.6.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.