Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Üdv szép napot, nincs semmi mód a event hosszabitásra, semmi módon, el ment a net reggel, és nem tudtam miatta be fejezni az eventet :(

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos az event hosszabbítására nincsen lehetőség.

3. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Köszönöm. Nehezen, de elbújva megtaláltam. Sajnos törölnöm kellett addig a többi fát... :(

4. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Értem :( :( mert mullkorit is meg hosszabbították azért reménykedtem esetleg!!!!!

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ne tévesszük össze azt, hogy neked volt nethibád, vagy a játék volt elérhetetlen.

6. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Paysafecard-os fizetéssel kapcsolatos gonddal hova kell írni? Fontos lenne. Köszönöm előre is a segítséget!

7. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

A supportra írjál légy szíves, az ID számod megadásával. A farmon jobbra fönt a fórum gomb alatti felkiáltójeles gomb visz oda.

edina242 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

edina242 kedveli ezt.
  9. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Nem értem a Farmárudára vonatkozó tegnap esti beírást! Azt írja, hogy az áruda "Különleges" oldalán 50 FA vehető, utolsó alkalommal. Csakhogy nem vehető, mert nincs! Tulajdonképpen miről szól ez a bejegyzés? (Tegnap esti, tehát friss beírásról van szó, mely egy táblázat csupán, semmi komment.)

10. edina242

edina242 Fórummogul

Köszönöm a gyors válaszokat!:)

11. főkertészné

főkertészné Utánpótlás-írogató

Sziasztok! bocsika, de nem találtam arról semmit, hogy mi van a Bahama vadaskerttel, a gazdakörben megoldottam a feladatokat készen lettem, de nem tudom, honnan lehet letölteni a 2.szintet, szeretném kitenni, ha már azt a rengeteg mindent megoldottam, hol van? ID:1599331 eLŐRE IS KÖSZIKE A SEGÍTSÉGET.

12. Kékmadár1

Szia!
    A gazdaköri feladat nem ad vadaskertet csak a fejlesztéshez szükséges építési tervet.
    Bölcs tölgynél csillagért a maja szentélyben aranybanánért az ólas menüben farmaranyért tudsz vadaskertet vásárolni.
    Kérlek olvasd el a tájékoztatót:

13. Kékmadár1

Szia!
    köszönjük a jelzést.
    A piros sorok (utolsó alkalom) az április 21. kezdődőt nublon event alatt voltak kiválthatók. Annak végeztével eltűntek a kínálatból.

Kollégám tegnap este sok aktualizálást hajtott végre a játékismertetők különféle területein, hogy az elmúlt időszak történéseit frissítse az enciklopédiában. A farmárudában lévő írás csupán egy "helyére tett" infó, nem pedig új hivatalos közlemény. Azért tegnap esti a dátuma, mert akkor végezte ez az említett munkát.
    Az ismertető a pontos érthetőség miatt hamarosan ki lesz egészítve.

mebajah kedveli ezt.
  14. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Kösz a választ!
    Még egy kérdés: a "Vásárlásmánia" felhősorra mit lehet/kell kitenni?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Vásárlásmánia felhősor szabad felhasználású (nem tematikus) elemekkel működik.

Érdemes arra figyelni, ne fejlesztett tárgyakat válasszunk a menünkből, azokkal nem lehet feltölteni a pamacsokat.

16. Ria23

Ria23 Junior szaki

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, hogy hol találom a fákra ható bónuszokat, ill. mitől lesz több termés.
    A GYIK ezen részre vonatkozó linkjét kérném, ha lehet.
    Előre is köszönöm!

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Enciklopédiában---bónuszlexikon:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

További lehetőségek az égig érő paszuly felhősoraiban is lehetnek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

18. Ria23

Ria23 Junior szaki

Kedves mamarygen !
    Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget !
    További minden jót!

19. silk57

silk57 Junior szaki

Szép napot Mindenkinek! Kérésem lenne Hozzátok, kérlek segitsetek abban, hogy a megfelelő helyre eljusson. Azt szeretném kérni, hogy az eventeknél először a felhősort adnák meg, és utána a kitevőket rá, stb. mert gondolni kellene azokra a játékosokra is, akik rajtuk kivülálló okokból nem tudják az eventet csinálni, én igy jártam, a szorgos segitők eventet nem tudtam megcsinálni, mert péntektől vasárnapig dolgoztunk reggel 8-tól éjjel 2-ig., tehát nem állt módunkban nappal gépezni, csak hajnalban tudtunk egy keveset., Ezért jártam igy, hogy csak a kitevőket tudtam megszerezni, a többit és a felhőt nem. Köszönöm szépen. silk57 ID33916881

20. jozseftothtth636

jozseftothtth636 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Megcsináltam a vadaskert2-őt (nem bahás), hogy lehet aktiválni?Segítséged előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.