Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nyeremények eloszlása nem rajtunk múlik, hanem a fejlesztői csoport döntése. Tematikus felhősornál pedig teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben lenne, hisz a felhőre csak az adott dekorok helyezhetőek fel.

2. |Tamás|

3. jozseftothtth636

jozseftothtth636 Utánpótlás-írogató

Szia!

Gazdaköri feladatot csináltad meg, vagy csillagért kiváltottad/farmaranyért megvetted?
    Kérlek, olvasd el a részletes ismertetőt a raktárházak működéséről.

A gazdakörit.

4. |Tamás|

Gazdaköri feladattal csak építési tervekhez juthatunk, ami a meglévő raktárház fejlesztéséhez szükséges.
    Raktárházat farmaranyért tudunk venni, vagy 1-1 darabokat tudunk csillagért/aranybanánért kiváltani.
    Kérlek, olvasd el az ismertetőt amit az imént adtam.

5. jozseftothtth636

jozseftothtth636 Utánpótlás-írogató

Gazdaköri feladattal csak építési tervekhez juthatunk, ami a meglévő raktárház fejlesztéséhez szükséges.
    Raktárházat farmaranyért tudunk venni, vagy 1-1 darabokat tudunk csillagért/aranybanánért kiváltani.
    Kérlek, olvasd el az ismertetőt amit az imént adtam.

Elolvastam, tudtam is ezeket a dolgokat.Én azt gondoltam,hogy ez más fejlesztés,ha ezt tudom nem csinálom meg a gazdakörit.>:(Tervrajzom már van 44db-8db kellene az utolsó fejlesztéshez ,fúrógép mi jól jönne már féléve csak 5db.

Leho69 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Fúró szerzésre volt akció, igaz ez FA-ba került. Fúró csak raktárház aratásból lehet, tehát minél több raktárházunk van, annál nagyobb az esélye, hogy kapunk fúrót.

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Remélem nem sértek szabályt, ha Tamás válaszát egy kicsit kiegészítem.
    Ne bánd a gazdakörit, mert az később még húzósabb lesz. Ha fél éve csak 5 fúród van, azt jelenti nem jól használod a raktárházakat, vagy nem használod őket folyamatosan. Rengeteg infót találsz a következő topicban, hogyan lehet a fúrókkal haladni:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-175#post-710634
    (Vannak gazdák akiknek már többszáz felesleges fúrójuk van.)

mebajah kedveli ezt.
  8. DITKE44

DITKE44 Haladó

Kedves Tamás!
    Biztos, hogy a gazdakörben borsó magokat kapunk?
    Köszönettel: Edit

9. |Tamás|

Szia!

Nem, javítva. Elnézést.

mebajah és Leho69 kedveli ezt.
  10. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia!
    Köszi a gyors reagálást.

11. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!:D
    SzépnapotkívánokmindenkedvesjátékostársamnakxD!
    Ha szépen kérem ,akkor kaphatnék a vak szemeimnek8)egy táblázatot, ami bahama szintlépéseit tartalmazza?
    Nem találom sehol vagy csak tényleg8)vagyok! :DMost a 292.-éer gürizek.:p
    Előre is köszönöm.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Bahamarama - avagy a trópusi farm leírásában lelhető fel. :)

Ezen a linken találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/#post-20040

13. bocsika67

14. mamarygen

Van olyan ám gyakran, hogy ott van a szemünk előtt, mégsem látjuk :)

Rá se ránts!
    Segítséget kértél és megkaptad. A lényeg, megvan a táblázat. :)

mebajah kedveli ezt.
  15. bocsika67

xDElég sokszor jártam már OTT!xDxDxDxDxDxD Akkor munkára fel!xD

16. bocsika67

Sziasztok!
    :oops:Felhővel kapcsolatosat szabad itt kérdezni?:oops:

mebajah kedveli ezt.
  17. mamarygen

Igen, kérdezz bátran! :)

mebajah kedveli ezt.
  18. bocsika67

Halihó!
    az előbbihez hozzá tenném,hogy a "RIÓ"felhősorról lenne szó. Amit nem értek az pedig az lenne,hogy melyik területen kihelyezett fákról van szó?(+20%TTp a ''fákból" )
    Köszi előre is a választ!;)

19. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Ha nincs bankkártyám és aranyam csak sima JÁTÉKOS vagyok akkor csak játszunk és semmink se lesz --- KÖSZÖNJÜK BP.

jambrikildiko kedveli ezt.
  20. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Sziasztok, elkéne egy kis segítség tisztázni dolgokat. Vettem FA-at, hogy két retró felhősort meg tudjak venni, amihez az volt írva, hogy a kitehetőkkel együtt 99 FA/db.
    Igy volt 330 FA-am, amiből vettem 5 - 5 db titokfát, -50 FA. Maradt 280 FA, amiből megvettem a farmfirkás felhősort, minden oké volt, tudtam aktíválni a felhőt. Maradt 181 FA., abból megvettem a húsvét 2015 felhősort, amit nem tudok aktiválni és a maradék 82 FA helyett csak 10 FA maradt... nem értem, ha vettem is valamit, az nagyon a véletlen lehetett, de nem emlékszem ilyenre, mert pontosan kiszámoltam, mit szeretnék.. ( gondolom a kp.-ért vehető felhősor itt most nem érdekes )

jambrikildiko ID: 15938504

Köszönöm a segítséget és a rejtély kibogozását.... Most akkor a húsvét 2015 felhősorhoz külön kell mégiscsak megvenni a dekorokat???? És a számításaim szerint hova lett elméletileg 71 FA?

Csöre52 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.