Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tanner175

tanner175 Fórum-zöldfülű

sza tiki totemet hol tudok szerezni

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Feladatba nem adtál be közben? Visszaültettél? Nem csatni nélkül arattáél véletlenül? mert akkor nincs akkora hozam.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Event nyeremény volt, jelenleg sajnos nem lehet hozzájutni sehogy.

4. föapoka1

föapoka1 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm akkor nekem volt igazam szuper :)

5. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok! Most vásároltam 3x150 farmaranyat, átutalással, azzal az opcióval, hogy +10 szupertrágyát (összesen 30) is kapok. A farmarany itt van, de a szupertrágya nem érkezett meg. :( Mi a teendő ilyenkor?

na most megérkezett, amikor vásároltam szupertrágyát ahhoz tette hozzá.

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy leírod a farmnevedet és a hozzátartozó ID-számot.

Ellenőrizni csak ezen információk felhasználásával lehet.

7. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Véletlenül leadtam az összes napsugárdinnyémet és még 3 db. hiányzik! Mit lehet tenni?
    Előre is köszi a választ! Közben rájöttem, hogy forduljak az automatához! Köszi!

Utoljára szerkesztett: 18.6.17
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tedd ki a napsugárdinnye automatát a farmra és az ad 2 db. dinnyét 6 óránként.
    Az 5. feladat gyémánt szintjén lehet elérni az automatát.

9. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok! Kellenek még a dinnyék vagy ha kész már nem?Van 1 kis gondom is a dinnyés event miatt raktárba raktam a fáimat és most mikor ki akartam rakni nem találom a hólyagfákat vagyis csak 1-et de én szinte biztos vagyok hogy nem csak 1 volt.Utána lehet nézni? Előre is köszönöm.Üdv Gina

10. mamarygen

Szia!

Amennyiben befejezted a Dinnyedili eventet, nem szükséges tovább termelni a sokféle növényt. (elszámolja a többletet majd a rendszer a leírásban olvasható értékek szerint)

Szisztematikusan keresd, mozgasd át a fáidat, úgy keresd a kaukázusi hólyagfáidat.
    Nézz be a Füvészkert raktárházba is!

Ellenőrzéshez több adatra lenne szükségünk:
    az alábbi linket megnyitva olvasd át, milyen információk kellenek a nyomozáshoz... lehetőleg pontos adatokkal, dátummal együtt
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

Add meg a kért adatokat egy új hozzászólásban, kérlek!

11. ginacica

ginacica Junior szaki

Köszönöm frissítek körűl nézek újra és írok!

12. ginacica

ginacica Junior szaki

Sajnos így sem találom de nem tudok pontosat írni csak annyit hogy a múlt héten raktam raktárba a fákat minden csomagot megvettem mikor különleges fát adott mindkét területre ginacicaID:2407369

13. mamarygen

Nagyon kevés ez az adat.

Mennyi kaukázusi hólyagfával rendelkeztél?
    Ezt a fát a csemete kereskedő hozta a farmra 2016. november 4-én.
    Mennyi áll rendelkezésedre, mennyit hiányolsz?

A 2017. májusi hónapban az ajándékozási és kereskedési akció keretében nem üzleteltél vele?

14. ginacica

ginacica Junior szaki

Mikor a csomagot megvásárolom ott írja hogy 30 +1 fa ezen a szinten szinte lehetetlen mindent pontosan számon tartani a feladatsorba elég jól szállítottam lehetetlen napi szintű játékosnak időpontokra emlékezni hisz hetente vannak eventek új feladatsorok de az tuti hogy nem eggyesével gyűjtöttem összeennyit mennyit hiányolok minimum 2 ja és nem cseréltem és nem adtam el semmit

15. mamarygen

A kaukázusi hólyagfa a csemetekereskedő által hozott kínálatból volt megszerezhető:

Fás válogatás: 2016. november 04.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás.13908/#post-637325

16. ginacica

ginacica Junior szaki

17. mamarygen

Munkatársam ellenőrizte a logodat.

Egy db kaukázusi hólyagfát szereztél a fás válogatás akcióban 2016-11-05-én 10:41:09 órakor.

A fatermések leszállítása/gazdakörbe leadása nem bizonyítja azt, hogy több fával is rendelkeztél.

Az eltelt idő alatt megtermelted egy részét, vásárolhattál a piacon is ilyen "gyümölcsöt".

ginacica kedveli ezt.
  18. ginacica

ginacica Junior szaki

Köszönöm határozottan többre emlékeztem de ha megnéztétek Köszönöm!

19. Ácika51

Ácika51 Járnitanuló

Szia...Szeretném kérdezni TIKI TOTEM hol találom???????

20. mamarygen

Szia!

A vadon állatai eventben volt megnyerhető a tukán madár műhelyes fejlesztése.

Más módon nem lehet megszerezni.

A termény a piacról megvásárolható.

Tikitotem-műhely

Használatba vételének feltétele a tukánodú szobor kiváltása a maja majmok szentélyének hatodik kamrájában!

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Bahamarama, Esőerdő
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 1
    • Kategória: madár
    • Érésidő: 22:00 óra
    • Amit ad: 180 BTP, 1x Tiki totem
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x tukántáp, 3x tukán
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai.14312/

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.